Cadde Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisinin konusu nedir?

Kardeşlerim oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisinin konusu nedir?

15.01.2022 - 19:10 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. İzleyiciler ise Kardeşlerim oyuncuları kimler, Kardeşlerim dizisinin konusu nedir araştırması yapıyor. İşte Kardeşlerim dizisine yönelik bilgiler...

Kardeşlerim oyuncuları kimler Kardeşlerim dizisinin konusu nedir

ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kardeşlerim hakkında detaylı bilgileri haberimize ekledik. Kardeşlerim dizisinin oyuncuları kimler, konusu nedir? 35. Yeni bölümüyle izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanan Kardeşlerim dizisi bu akşam 20:00'de ATV'de...

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

KARDEŞLERİM 35. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Emel'in yaralanmasından dolayı kendilerini suçlu hisseden İlknur ve Burhan, Eren kardeşlere destek olmaya çalışırken; Resul'ün okula getirdiği yeni soluk, tüm sınıfı heyecanlı bir müsabakada, iki ayrı takım olarak karşı karşıya getirir. Suzan ve Resul cephesindeki gelişmeler, Ayla'yı yeni bir karar almak durumunda bırakırken; sürpriz bir yemek daveti alan Eren ailesi, Oğulcan'ın beklenmedik hamlesiyle korkutucu bir durumun içine düşer.

Haberin Devamı

KARDEŞLERİM OYUNCULARI KİMLER?

Celil Nalçakan Akif Atakul

42 yaşında. Dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun ama bir o kadar da tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey, ezemeyeceği kural yok.

Cüneyt Mete Orhan Eren

37 yaşında. Merhametli ve iyi kalpli bir aile babası. Karısının, çocuklarının ve ona abisinden kalan yeğenlerinin gönlünü hoş edip, onlara kol kanat gerebilmek için sabah akşam çalışan iyi bir adam.

Fadik Sevin Atasoy Şengül Eren

37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın.

Ahu Yağtu Suzan Manyaslı

34 yaşında. Hoş, bakımlı ve çekici bir kadın. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadın.

Haberin Devamı

Simge Selçuk Nebahat Atakul

40 yaşında. Güzel, alımlı, bakımlı bir kadın. Kurduğu mutlu aile tablosu tehlikeye girdiğinde gözü kimseyi görmeyen, kendi ve çocukları için hayatı garantiye almak adına her şeyi göze alabilecek, cesur bir kadın.

Yiğit Koçak Ömer Eren

17 yaşında. Duygusal ve hırslı bir çocuk. Zaman zaman kalbinin sesine hakim olamayıp, kendini kaybetse de, abisi Kadir'in sorumluluklarını hafifletmek için üstüne düşeni yapan bir çocuk.

Su Burcu Yazgı Coşkun Asiye Eren

17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel'e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız. Üstelik sesi de çok güzel.

Aylin Akpınar Emel Eren

6 yaşında. Sevgi dolu, sevimli, neşeli bir çocuk. Anne ve babasının özlemini hep kalbinde hisseden, abilerinin ve ablasının sözünden çıkmayan, oyun oynamayı seven uslu bir kız.

Onur Seyit Yaran Doruk Atakul

Haberin Devamı

18 yaşında. Yakışıklı, sporcu, arkadaşları için hep lider olan zengin çocuğu. Her şeye tepeden bakmaktan çekinmeyen, insanları tiye almaktan rahatsız olmayan kibirli bir delikanlı.

Gözde Türker Harika Manyaslı

16 yaşında. Sahip olduklarını fazlasıyla farkında olup bununla övünen, bir takım psikolojik sıkıntılar yaşayan, ukalalığını bir güçmüş gibi kullanan ama özünde güçsüz bir genç kız.

Cihan Şimşek Oğulcan Eren

18 yaşında. Komik, eğlenceli, öz güveni yüksek bir çocuk. Aşık olduğu kız için her türlü çılgınlığı yapıp, engel tanımayacak eğlenceli bir aşık, iyi bir dost, kuzeni Ömer için iyi bir sırdaş.

Melis Minkari Aybike Eren

17 yaşında. Hep sahip olduklarından fazlasının hayalini kuran, biraz kibirli, açık göz bir kız. Cesareti bazen başına iş açsa da çenesini tutmakta zorlanan, dobra ve hızlı düşünen bir karakter.

Recep Usta Berk Özkaya

18 yaşında. Laubali, üstten, şımarık bir tip. Fakat esasında bu sadece gerçeklerden saklanmak için kendine seçtiği bir kılıf... Bu herkese mesafeli, züppe tavrının arkasında gizlemeye çalıştığı başka bir gerçek var. Aykırı olmayı, cool olmak sanan Berk'in, zamanla ilgisini çekmeye başlayan Aybike'ye yakınlaşma çabası, ikisini de fazlasıyla değiştirirken, bu imkansız aşk zamanla akıllarını başlarından alacaktır.

Haberin Devamı

Seda Kırımlıoğlu İnci

İki çocuk annesi olan İnci, güzel ve bakımlı bir kadın. Giyimine kuşamına her zaman önem veren İnci, Nebahat Atakul'un en yakın arkadaşı. İnci, güzelliğinin yanında varlıklı bir kadın olmasıyla da dikkatleri üzerine çeken bir anne.