Cadde 'Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu!'

'Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu!'

17.02.2024 - 11:39 | Son Güncellenme:

Ünlü şef Jamie Oliver, 24 yıllık eşi Jools'un altıncı çocuk konusunda istekli olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz aylarda en büyük kızları erkek arkadaşıyla seyahate çıkmak üzere evden ayrılan Oliver, eşine şakayla karışık sitem ederek yedi kişilik ailelerinden dolayı 'yorgun' olduğunu söyledi.

Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu

İngiliz şef ve restorantör Jamie Oliver (48), 2000'de İngiliz model Juliette 'Jools' Norton (49) ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin; Poppy Honey Rosie (22), Daisy Boo Pamela (21), Petal Blossom Rainbow (14), Buddy Bear Maurice (13) River Rocket Blue Dallas (6) isimlerini verdikleri beş çocuğu olmuştu.

Haberin Devamı

KIZLARINI HAVALİMANINDA UĞURLADILAR

İkili, Leeds Üniversitesi İngilizce ve Yaratıcı Yazarlık bölümünden mezun olan en büyük çocukları Poppy'yi, geçtiğimiz ekim ayında sevgilisi Ben ile birlikte seyahate çıkarken havalimanından uğurlamıştı.

Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu

Jools, kızıyla havalimanına gitmeden önce çekilen kareleri Instagram sayfasından paylaşarak; "Bu çok zordu. Ebeveynliğe dair pek de sevmediğim bir kilometre taşı oldu. Hayatının zamanını geçir küçük Pops, seninle gurur duyuyoruz. Her birimizin seni çok özleyeceğini söylemeye gerek yok" diye yazmıştı.

Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu

"EŞİM DAHA FAZLA ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYOR!"

Son olarak geçtiğimiz gün The Sun'a konuşan Jamie Oliver, eşinin daha fazla çocuk sahibi olmayı istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu

"Bir sonraki aşamaya geçmeye çalışıyorum ama Jools beni sürekli geri çekmeye çalışıyor!" diyerek eşine şakayla karışık sitem eden ünlü şef, sözlerine şöyle devam etti:

Ama eğer olsaydı altıncıyı da çok isterdik. Sahip olduğumuz aileye sahip olduğumuz için çok şanslıyız ve ben çok mutluyum. Yedi kişilik ailemden dolayı biraz yorgun ama mutluyum.