Cadde Kate Beckinsale hastanelik oldu

Kate Beckinsale hastanelik oldu

14.09.2021 - 12:23 | Son Güncellenme:

Rol aldığı projenin setinde belini inciterek hastanelik olan Kate Beckinsale, sosyal medya hesabından sağlık durumunu paylaştı. Hasta yatağında poz veren İngiliz oyuncu, kendisine gelen mesajlara teşekkür etti.

Kate Beckinsale hastanelik oldu

İngiliz oyuncu Kate Beckinsale, geçtiğimiz hafta Las Vegas'ta yeni filminin çekimleri esnasında belini incittiği için hastaneye kaldırılmıştı. 48 yaşındaki Beckinsale, son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

"ÇOK DAHA İYİ HİSSEDİYORUM"
Hastane yatağında çekilen fotoğrafını yayınlayan Kate Beckinsale, gönderisine, "Çok daha iyi hissediyorum. Nazik mesajlarınız ve sevginiz için çok teşekkür ederim." ifadelerini not düştü. Takipçilerinden ünlü oyuncuya, "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Kate Beckinsale hastanelik oldu

YILLAR SONRA GELEN İTİRAF
2001 yapımı "Pearl Harbor" filmiyle ünlenen Kate Beckinsale, yıllardır herkesten gizli tuttuğu bir sırrını açıklamıştı. Beckinsale, "Yıllar önce 20 haftalık bir bebeğimi kaybettim. Hamileliğimi sessiz tutmayı başarmıştım. Kesinlikle içeri çöktüm ve kimse bilmiyordu. Ayrıca kayıptan sonra vücudunuzun kalp kırıklığı devam ediyor" demişti.

Kate Beckinsale, ayrıca "Sütün geliyor ama besleyecek çocuğun yok..." şeklinde duygusal bir açıklamada bulunmuştu.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS/ INSTAGRAM