Cadde Kayhan oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan filmi nerede, ne zaman çekildi?

Kayhan oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan filmi nerede, ne zaman çekildi?

26.06.2022 - 19:09 | Son Güncellenme:

Kayhan yerli komedi filmi, TV ekranlarında sevenleri karşısına çıkıyor. Filmin başrolünse ide Şahan Gökbakar bulunuyor. Film, 2018 yılında vizyona giriyor. Kayhan filminde Kayhan kararkterinin başına gelenler anlatılıyor. Peki, Kayhan filmi nerede çekildi?

Kayhan oyuncuları kim, konusu nedir Kayhan filmi nerede, ne zaman çekildi

Beyazperde de ilgi ile takip edilen Kayhan filminin yönetmenliğini Togan Gökbakar yürütürken, filmin yapımcılığını, senaristliğini ise Gökbakar kardeşler birlikte üstlendi. Filmde Şahan Gökbakar'a Gökçe Eyüboğlu'da eşlik ediyor. İşte, Kayhan filmi oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

KAYHAN FİLMİ KONUSU

Okulunun geleneksel pilav gününe çok sevdiği lise arkadaşlarını görmek için heyecanla giden Kayhan, kendisine hediye edilen 98 mezunları yıllığını görünce şok olur. Yıllık sayfalarını karıştırdığında lise yıllarından beri dost bildiği herkesin aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenir. Yaşadığı hayal kırıklığını üzerinden atamayan Kayhan'ın aklından tek bir şey geçer: İntikam. Lise arkadaşları için özenle hazırlanmış planlarını harekete geçiren Kayhan'a bu yolculukta kardeşi bildiği ve onu çok seven Orçun (İrfan Kangı) istemeyerek de olsa eşlik edecek ve başlarına gelmeyen kalmayacaktır.

KAYHAN FİLMİ OYUNCULARI

Filmin oyuncuları şöyle: 

Şahan Gökbakar - Kayhan Başaran
İrfan Kangı - Orçun Sarıgün
Gökçe Eyüboğlu - Sevim Sarıgün

Haberin Devamı

KAYHAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? 

Çekimleri 5 hafta süren komedi türündeki Kayhan filmi, İstanbul'da farklı mekanlarda çekildi. 2018 yılında da vizyona girdi.