Cadde Kayınpederini dinledi, boşanıyor!

Kayınpederini dinledi, boşanıyor!

22.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Zerrin Özer, dolandırıcı olduğu iddia edilen eşi Murat Akıncı’nın babasının, “Kendisi dolandırıcı, bu sahtekârı çok mu aramış?” sözlerinden sonra boşanmaya karar verdiğini söyledi.

Kayınpederini dinledi, boşanıyor

Zerrin Özer’in 36 saatte boşanmaya karar verdiği Murat Akıncı’nın babası, Kanal D’de ekrana gelen ‘2. Sayfa’ programında söyledikleriyle şaşırttı. Akıncı, “Dolandırdığı insanların paralarını Zerrin Hanım’a yediriyor. Çıbanın başı annesi... O tam bir şeytan... Sahte ismi Mahmut Atalay... Ben evlatlıktan reddettim. Evimdeki altınlarımı çaldı. Zerrin Hanım bu sahtekârı çok mu aramış? İstanbul’da başka adam mı yok da bu dolandırıcıyı bulmuş” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Daha sonra telefonla yayına bağlanan Özer ise, “Boşanmaktan vazgeçmiştim ama babasını dinleyince, kararımı değiştirdim. Bu konuşmadan sonra bitmiştir. Büyük bir şok içerisindeyim. ‘Üzgünüm’ demiyorum, çok sinirliyim. Aldatılmak korkunç bir şey... Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. 1.5-2 sene önce tanıştım, benden bir şey istemedi. Bana ‘Babam öldü’ demişti. Bana yakışan şeyler değil. Sağlık durumum iyi değil” şeklinde konuştu.