Cadde Keanu Reeves'ten dublör ekibine jest

Keanu Reeves'ten dublör ekibine jest

27.10.2021 - 11:26 | Son Güncellenme:

Hollywood'un en mütevazi ve yardımsever ünlülerinden biri olarak bilinen Keanu Reeves, başrolünü üstlendiği 'John Wick 4' filminin dublör ekibine dudak uçuklatan bir jest yaptı.

Keanu Reevesten dublör ekibine jest

57 yaşındaki Keanu Reeves, filmde dublör olarak görev alanlara ünlü bir markaya ait ve bir tanesi küçük bir servet değerinde olan saatlerden hediye etti.

Haberin Devamı

Aktörün hediyesi olan saatlerin bir tanesi, 9 bin dolar (yaklaşık 86 bin TL) değerinde.

ÜZERİNDE İSİMLERİ YAZILI
Ayrıca özel hayatında sık sık bu tür jestler yapan Reeves'in saatlerin her birinin üzerine dublörün adını yazdırıp teşekkür ettiği de görüldü.

Yıldız oyuncudan hediye alan ekip, o anları sosyal medyadan yayınladı.

Keanu Reevesten dublör ekibine jest

İYİ KALPLİ KEANU
Metroda ayakta kalanlara yer vermesiyle gündeme gelen Reeves, sık sık bu tür maddi yardımlar da yapıyor. Bu yüzden de "iyi kalpli Keanu" olarak tanınıyor.

KARDEŞİ İÇİN MESLEĞİNE ARA VERDİ
Keanu Reeves'in kişisel tarihinde bu tür kibar jestler, fedakarlıklar ve dikkat çeken yardımsever davranışlar bulunuyor. Aktör, 2000'lerin ilk yarısında kız kardeşi Kim'in kan kanserine yakalanması üzerine oyunculuğa da ara verme kararı almıştı. Basında yer alan haberlere göre Reeves, evini kardeşine bakmak için düzenlemiş ve neredeyse bütün vaktini ona ayırmıştı. Keanu Reeves'in kardeşi, daha sonra sağlığına kavuşmuştu.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA / INSTAGRAM