Cadde Kedi Özledi Fox Tv'de ekrana kilitledi!

Kedi Özledi Fox Tv'de ekrana kilitledi!

02.03.2015 - 16:13 | Son Güncellenme:

Başrollerinde İlker Ayrık ve Algı Eke'nin bulunduğu Kedi Özledi dün akşam yeniden ekrandaydı. İlginç konusu ve eğlenceli kadrosu ile Kedi Özledi Fox Tv'de izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. İşte filmden ayrıntılar..

Kedi Özledi Fox Tvde ekrana kilitledi

Birbirlerini çok seven ancak ilişkilerinde sorunlar yaşayan bir çiftin, bir kedi aracılığıyla ilişkilerini onarmaya çalışma sürecini anlatıyor. Otuzlu yaşlarında olan Kıymet (Algı Eke) ve Kadir (İlker Ayrık), üniversite bittikten sonra tanışmış ve o andan sonra da hiç ayrılmamıştır. Ne var ki çevrelerindekiler için 'örnek ilişki' timsali olan bu birliktelik, Kadir'in arkadaşlarının sınırları zorlayan çapkınları nedeniyle sorunlarla karşılaşmaya başlar. Geldikleri son aşama ise iki tarafın da aklına gelmeyecek türden karmaşıktır.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği Kedi Özledi, yönetmenin uzun süredir üzerinde çalıştığı üçlemenin ilk filmi. Romantik Komedi türündeki filmde İlker Ayrık, Algı Eke, Selim Erdoğan ve Oya Aydoğan gibi isimler rol alıyor. Filmin senaryosuna ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci imza atıyor.

Yapımı : 2013 - Türkiye

Tür : Komedi , Romantik

Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan

Oyuncular : İlker Ayrık , Selim Erdoğan , Oya Aydoğan , Algı Eke , Açelya Elmas

Senaryo : Baykut Badem , Filiz Ekinci

Yapımcı : Şükrü Avşar

Yazarlar