Cadde Kefaret oyuncuları kim? Kefaret dizisi nerede çekiliyor, konusu ne?

Kefaret oyuncuları kim? Kefaret dizisi nerede çekiliyor, konusu ne?

06.12.2020 - 23:28 | Son Güncellenme:

Kefaret dizisi Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur başrollüğünde Fox ekranlarında seyirciyle buluştu. Kısa sürede beğeni toplayan Kefaret dizisinin çekim yerleri de ekran başındakileri büyüledi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla ilk günden itibaren fenomen olmaya aday olan dizi her pazar yeni bölümleriyle izleyici karşısında oluyor. İşte, Kefaret dizisi hakkında detaylar...

Kefaret oyuncuları kim Kefaret dizisi nerede çekiliyor, konusu ne

Başarılı bir öğretmen olan Zeynep'in kızını kaybetmesiyle hayatının baştan aşağı değişmesini konu alıyor. Kefaret dizisinde Zeynep öğretmeni düştüğü çukurdan kurtaracak kişi de komiser Sinan'dır. Yeni bölümler ile FOX TV'de pazar akşamı yayımlanıyor.

Haberin Devamı

KEFARET OYUNCULARI

Ekranların yeni dizisi Kefaret'in oyuncu kadrosu diziseverlerde heyecana neden oldu. İşte kadrodaki o isimler:

Zeynep Gökmen Çınarl - Nurgül Yeşilçay

Sinan Demir - Mert Fırat

Ahmet Çınarlı - Yurdaer Okur

Meltem Serez - Özge Özacar

Nil Anıl - Ege Kökenli

Arzu Kendir - Mine Kılıç

Münevver Demir - Ayşegül Cengiz

Zeki Köse - Tolga Güleç

KEFARET KONUSU

Bir kasaba lisesinde öğretmenlik yapan ve doktor kocası Ahmet ve iki küçük çocuğu ile mutlu bir hayat sürdüren Zeynep’in rüya gibi yaşamı kızının ortadan kaybolması ile bir anda cehenneme dönecektir. Zeynep elindeki her şeyi yitirirken İstanbul’dan atanan başarılı genç komiser Sinan sayesinde umudunu asla yitirmeyecek ve hayata sımsıkı tutunma gücü bulacaktır. Kızını bulabilmek için her yolu denemesine rağmen bir sonuca ulaşamayan Zeynep sonunda çılgınca bir eyleme kalkışır ve hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.

Haberin Devamı

KEFARET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

25 filmin yapımcılığını üstlendiği Kefaret dizisi İstanbul’da çeşitli mekanlarda çekiliyor. Doğal güzelliklerin dikkat çektiği sahneler de yine İstanbul'da yer alıyor. Diğer görüntüler de Sarıyer, Nişantaşı ve Sarıyer gibi semtlerden elde ediliyor.