Cadde Keira Knightley koronavirüse yakalandı

Keira Knightley koronavirüse yakalandı

28.11.2021 - 17:32 | Son Güncellenme:

Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen koronavirüse eğlence ve sanat dünyasını da vurdu. Son olarak dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Keira Knightley, eşi ve iki çocuğuyla birlikte hastalığa yakalandığını açıkladı.

Keira Knightley koronavirüse yakalandı

'Karayip Korsanları', 'Aşk ve Gurur', 'Düşes', 'Enigma', 'Anna Karenina' gibi filmlerle tanınan İngiliz oyuncu Keira Knightley, eşi ve iki çocuğuyla birlikte koronavirüse yakalandı.

Haberin Devamı

2013 yılından bu yana evli olduğu müzisyen eşi James Righton ile altı yaşındaki oğlu Edie ve iki yaşındaki Delilah'ın da Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını söyleyen Knightley, eşinin, hastalığı belirtisiz bir şekilde geçirdiğini, kendisinin ise "çok kötü hissettiğini" söyledi. 

36 yaşındaki oyuncu, eşinin soğuk su yüzücüsü olduğunu, bu nedenle hastalıktan fazla etkilenmediğini, ancak kendisinin aynı durumda olmadığını belirtti.

Keira Knightley koronavirüse yakalandı

ROL ALDIĞI DİZİDEN AYRILMIŞTI
Öte yandan Kinghtley, geçtiğimiz sene koronavirüs pandemisinin yarattığı endişeler ve iki çocuğunun bakımı için 'The Essex Serpent' adlı TV dizisinden ayrılma kararı alarak hayranlarını şaşırtmıştı.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA / SPLASH NEWS / BACKGRID UK