Cadde Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun olay yalısında kriz bitmiyor!

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun olay yalısında kriz bitmiyor!

20.07.2022 - 08:42 | Son Güncellenme:

Sosyetenin tanınmış ismi Feryal Sarımuratoğlu ile Kemal Gülman arasında 2013 yılından beri devam eden boşanma davası geçtiğimiz aylarda sonuçlandı. Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun boşanma davalarına konu olan ve geçtiğimiz aylarda 245 milyon TL'ye satılan Bebek’teki meşhur yalılarında olaylar bitmek bilmiyor. İşte detaylar...

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun olay yalısında kriz bitmiyor

Feryal Sarımuratoğlu ile Kemal Gülman arasında süren dokuz yıllık boşanma davası Çağlayan Adliyesi'nde sonuçlandı. İkilinin aralarındaki tazminat davası ise devam ediyor. Feryal Gülman'ın 30 milyon TL maddi, 30 milyon TL manevi tazminat talebini çok bulan mahkeme, davayı ilerleyen günlere erteledi.

Haberin Devamı

Yargıtay, ikilinin çocukları Aslan'ın yaşının reşit ve kira gelirinin fazla olması nedeniyle, tazminatı bir sonraki duruşmada karara bağlayacak. Mahkeme, Kemal Gülman'ın isteği üzerine ise, eski eşinin soyadını kullanmaması talebini kabul etti. Feryal Sarımuratoğlu, karar ve boşanma sonrası artık kızlık soyadı Sarımuratoğlu'nu kullanacak.

Geçtiğimiz günlerde 'Teve2 Magazin Masası' programına telefonla bağlanarak dava hakkında konuşan Feryal Sarımuratoğlu hala "Eşim" diye hitap ettiği Kemal Gülman’ın karara itiraz ettiğini ve dolayısıyla davanın henüz bitmediğini açıklamıştı.

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun olay yalısında kriz bitmiyor

"EŞİM OĞLUMUZLA GÖRÜŞMÜYOR"

Dava sürecinin nasıl başladığını sesi titreyerek anlatan Feryal Sarımuratoğlu, sekiz yıl önce boşanma davası açmaya nasıl karar verdiğini açıkladı. Eşinin telefon konuşmalarını yakaladıktan sonra kendisini takip ederek ihaneti gözleriyle gördüğünü söyleyen Feryal Gülman, eşinin oğullarıyla da görüşmediğini söyledi.

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun olay yalısında kriz bitmiyor

Haberin Devamı

Feryal Sarımuratoğlu, "Bu süreçte oğlum ikimizin arasında bir tek kez girmedi. Baba oğluma karşı bir tutum sergiledi. Bunun nedenini çözmedik. Çocuğa karşı kırıcı oluyor. Bu tutum onu da üzüyor, benim oğlum çok üzüldü" dedi.

Kemal Gülman, geçtiğimiz gün ‘Pencere’ adlı tiyatro oyununu izledi. Cemiyet hayatının tanınmış ismi, basın mensuplarının "Eda Hanım’ı yanınızda görmedik. Bir de haberler çıktı Eda Cideli’ye şiddet uyguladığınıza dair. Bunlarla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna yanıt verdi.

"UFACIK KIZ"

Gülman “Hayatımda hiçbir erkeğe dahi el kaldırmadım, ona mı kaldıracağım? Ufacık kız, yok öyle bir şey. İlişkimiz de yok, kendisi bizim avukatımız. Bu yüzden de hep yanımda. Millet de zannediyor ki bu benim kız arkadaşım. Değil kardeşim, çocuk daha 28 yaşında bir insan. Kendisi ile sadece iş ilişkimiz var” dedi.

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun olay yalısında kriz bitmiyor

"SOR BAKALIM 60 MİLYON TL'Yİ BİR YERDE GÖRMÜŞ MÜ?"

Evliliği ihanet nedeniyle biten ünlü iş insanı, muhabirlerin “Feryal Hanım ile yalı davanızda son durum nedir?” sorusunu ise “Avukatla konuştum, sor bakalım 60 milyonu görmüş mü bir yerde? Davalar o kadar uzun sürüyor ki hakimler hangisine karar versin?” şeklinde cevapladı.

Haberin Devamı

"KAMERA KAYITLARIYLA SABİT"

Avukat Eda Cideli, Kemal Gülman’ın sistematik bir şekilde kendisini darp ettiğini ve psikolojik olarak baskı kurduğunu iddia ederek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş ve bir ay tedbir kararı aldırmıştı. Karara itiraz eden Kemal Gülman, iddiaların asılsız olduğunu belirtmişti. İtiraz dilekçesinde şu detaylar dikkat çekmişti:

Müvekkilimiz hayatı boyunca hiçbir kadına şiddet uygulamamıştır. Müvekkil, yaşı ilerlediği için tüm işlerini evden takip etmektedir. Tüm iddialar asılsızdır. Eda Cideli’nin iddialarının doğru olmadığı da kamera kayıtlarıyla sabittir. Amacı müvekkili zor duruma düşürmektir.

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun olay yalısında kriz bitmiyor

YALIDA OLAYLAR BİTMİYOR!

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlu'nun boşanma davalarına konu olan ve geçtiğimiz aylarda 245 milyon TL'ye satılan Bebek’teki meşhur yalılarında olaylar bitmek bilmiyor. Bir Fransız yatırım şirketi tarafından satın alınan yalıda aylardır devam eden tadilatların, imar işleri müdürlüğü ve zabıta tarafından üç kez durdurularak, ceza uygulandığı ortaya çıktı.

Kemal Gülman ile Feryal Sarımuratoğlunun olay yalısında kriz bitmiyor

Usulsüz yürütülen tadilattan dolayı sık sık durdurularak cezai işlem uygulanan yalıda yapılan tadilat sonrası tekrardan satışa çıkarılacağı konuşuluyor.