Cadde Keremcem şaştı kaldı: Nereden çıkıyor bu haberler?

Keremcem şaştı kaldı: Nereden çıkıyor bu haberler?

04.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcılık kariyerininin ardından oyunculuğa yönelen 'O Hayat Benim'in Ateş'i, 'Kimse Bilmez'in Ali'si Keremcem, Etiler'de objektiflere yansıdı. Birlikte görüntülendiği kişi için "Aman arkadaşlar" diyerek basın mensuplarını uyaran Keremcem, uzun yıllar sonra sevenlerine müjde verirken, gündem olan "oyunculuğu bıraktığı" iddiasına da açıklık getirdi.

Keremcem şaştı kaldı: Nereden çıkıyor bu haberler

2004'te ilk albümü 'Eylül' ile 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı' ödülünü kazanan Keremcem, aynı sene 'Kerem ile Aslı' filminin 'Kerem'i oldu, 2005'te adını geniş kitlelere duyurduğu 'Aşk Oyunu' dizisinde 'Sarp' karakterini canlandırdı. 2006'da ikinci solo albümü 'Aşk Bitti'yi çıkaran sanatçı, 2007’de 'İki Yabancı' adlı dizide kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı

2011 yılında 'Hayata' albümünü yayımlayan Keremcem, son olarak ünlü isimlerin kostümler içinde şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de maskenin altındaki ismi tahmin etmeye çalıştığı, geçtiğimiz aylarda final yapan 'Maske: Kimsin Sen?' yarışmasında boy gösterdi.

"SİZ NEREDEN ÇIKTINIZ?"

Keremcem, önceki gün Etiler'de bir kadın arkadaşıyla yemek yedi. Yaklaşık üç saat mekanda oturan ikili, keyifli sohbetiyle dikkat çekti. Mekan çıkışında muhabirleri görünce şaşkınlık yaşayan şarkıcı, "Siz nereden çıktınız? İyi bayramlar" diyerek gülümsedi.

Keremcem şaştı kaldı: Nereden çıkıyor bu haberler

Yanındaki kişinin üniversiteden sınıf arkadaşı olduğunu belirten Keremcem, "Aman arkadaşlar, kendisi sınıf arkadaşım. Ayrıca benim sosyal medya hesaplarımı yönetiyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

YENİ ALBÜM HEYECANI

Yakın zamanda 10 şarkılık albüm çıkaracağını belirten yakışıklı şarkıcı, "Kısmet olursa albüm çıkacak, çalışmalarını yapıyorum. 10 şarkılık olacak, çok heyecanlıyım” dedi.

Keremcem şaştı kaldı: Nereden çıkıyor bu haberler

"OYUNCULUĞU BIRAKMADIM"

"Ekranlara veda ettiği" yönünde haberler çıkan 44 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar şu anda sizden duydum, nereden çıkıyor bu haberler bilmiyorum. Tabii ki öyle bir durum yok, güzel bir proje olursa neden olmasın?

"ÜNLÜ OLDUĞUMU O AN ANLADIM"

TRT 2 ekranlarında yayınlanan, usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan Keremcem, "Oyunculukla, kamerayla haşır neşir olmamış bir adam olarak 'Aşk Oyunu' dizisine başladığımda, yayınlanıyor birinci oluyoruz. Ama benim için fark etmiyor. Reyting nedir, ne kadar seyredilmek gerekiyor bilmiyorum. Levent’te sete gitmek için servisi beklerken kadınlar konuşuyor, bakıyor. O an anladım ünlü olmanın ne demek olduğunu" ifadelerini kullanmıştı.

Yazarlar