Cadde Kibar Feyzo filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kibar Feyzo filmi kaç yılında çekildi?

Kibar Feyzo filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kibar Feyzo filmi kaç yılında çekildi?

24.09.2020 - 21:08 | Son Güncellenme:

Kibar Feyzo filmi konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam TV ekranında yeniden ekrana gelecek olan Yeşilçam klasiklerinden olan Kibar Feyzo filminde askerden dönen Feyzo, Gülo'ya talip olur. Annesi Gülo'yu başlık parası nedeniyle gelin olarak istemez. Feyzo ise oldukça kararlıdır. Türlü dalavereler ile anasını Gülo'yu almak için ikna eder. İşte Kibar Feyzo filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Kibar Feyzo filmi konusu ve oyuncu kadrosu Kibar Feyzo filmi kaç yılında çekildi

Kibar Feyzo filmi bu akşam ekrana gelecek. Yönetmen kadrosunda Atıf Yılmaz'ın oturduğu Kibar Feyzo filminin başrollerinde Kemal Sunal ve Müjde Ar yer alıyor. 1978 yılında vizyona giren Kibar Feyzo filminde başlık parası konu alınıyor. Ağalık sisteminin hala devam ettiği Anadolu Köylerinde yaşanan durum trajikomik bir şekilde beyazperdeye aktarılmış. İşte Kibar Feyzo filmi konusu ve oyuncu kadrosu.. 

Haberin Devamı

KİBAR FEYZO FİLMİ KONUSU

Feyzo askerden döndükten sonra Gülo’ya talip olur. Köyde Gülo’ya başka talipler olduğu için babası başlık parasını açık arttırmaya koyar. Ve on bin peşin, on bin senet karşılığı Gülo, Feyzo’nun üstünde kalır. Feyzo borcunu ödemek için kente gidip çalışmaya başlar. Kentten her dönüşünde köylülere artık şehirlerde ağalık düzeninin olmadığını, başlık parasının kalktığını anlatarak ağaya karşı cephe oluşturur. Filmin çekimleri Hatay - Reyhanlı'nın Harran köyünde yapılmıştır.

KİBAR FEYZO FİLMİ OYUNCU KADROSU

Kemal Sunal (Kibar Feyzo)

Müjde Ar (Gülo)

Adile Naşit (Sakine Kadın)

Şener Şen (Maho Ağa)

İhsan Yüce (Hacı Hüso)

İlyas Salman (Bilo)

Erdal Özyağcılar (Zülfo)