Cadde 'Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor!'

'Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor!'

07.03.2024 - 12:54 | Son Güncellenme:

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminde başrol oynayan Taner Ölmez, zor projeleri ve zor karakterleri seçtiğini söyledi.

Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor

Taner Ölmez, önceki gece Gayrettepe'deki bir etkinliğe katıldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, karakter seçimleri hakkında, "Bir talip oluyor. Kim daha uygunsa, kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor gibi düşün" sözleriyle esprili bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

"KİMSE KABUL ETMİYOR"

Uzun zamandır saçlarını uzun tercih eden Taner Ölmez, "Benim saçları çok seviyorlar. Bu kıvırcık olayı gerçekten çok seviliyor ve kestirmek istediğimde kimse kabul etmiyor. Ben istiyorum açıkçası kestirmek. Sosyal medya ve çalışma arkadaşlarımdan geliyor kestirmemem gerektiğinin talebi. Üç numaraya vursam nasıl olur?" diyerek güldü.

Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor

"BARABAR HEP DEVAM EDECEK"

Yıllar önce 'Medcezir' dizisinde söylediği türküler sonrası sesinin keşfedilmesi ile 'Barabar' adında bir müzik grubu kuran ünlü isim, "Sesimi ilk keşfedenlerden birisidir aslında Ece Yörenç. O günden sonra ben de Barabar'la şarkılar söylemek istedim. Böyle bir proje tasarladık ve bence güzel ilerliyoruz. Barabar hep devam edecek inşallah" ifadelerini kullandı.

Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor