Cadde Kim Kardashian gece yarısı plaja indi

Kim Kardashian gece yarısı plaja indi

22.03.2022 - 19:54 | Son Güncellenme:

Son dönemde dört çocuğunun babası Kanye West ile boşanmasıyla gündeme gelen televizyon yıldızı Kim Kardashian, gece yarısı plajda çekilen pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Kim Kardashian gece yarısı plaja indi

Son zamanlarda Kanye West'in kendisini hedef alan paylaşımları ve mesajlarıyla gündeme gelen televizyon yıldızı Kim Kardashian, hem özel hayatı, hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Dört çocuğunun babası rapçi Kanye West ile 8 yıllık evliliğini bitirdikten sonra Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açan ünlü isim, son olarak çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

PEŞ PEŞE POZLARINI PAYLAŞTI
41 yaşındaki Kardashian, kendi markasının lansmanında boy gösterdikten sonra, yeni tasarımları giyerek gece yarısı plaja indi.

Ten rengi mayosuyla çekilen pozlarını 294 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından peş peşe yayınlayan Kardashian'a, kısa sürede 2 milyondan fazla beğeni ve 9 binden fazla yorum geldi.

Kim Kardashian gece yarısı plaja indi

Öte yandan zaman zaman Kardashian-Davidson çiftine rahatsızlık veren Kanye West'in, geçtiğimiz günlerde Davidson'la yazışmaları ortaya çıkmış; ünlü komedyenin eski eşe verdiği yanıt olay olmuştu.

Haberin Devamı

ESKİ EŞ VE YENİ SEVGİLİNİN MESAJLARI İFŞA OLDU
Davidson, söz konusu mesajlarından birinde; "Kim kelimenin tam anlamıyla tanıdığım en iyi anne. Onun çocuklar için yaptığı şeyler harika. Çocuklarının böyle bir annesi olduğu için şanlısın ama artık bize bu şekilde davranmana izin vermemeye karar verdim ve sessizliğimi bitirdim. Git" deyince Kanye West kızmıştı.

Kim Kardashian gece yarısı plaja indi

"KARINLA YATAKTAYIM"
West, ünlü komedyene "Şu an neredesin?" diye sorunca aldığı yanıt ise şoke ediciydi. Pete Davidson, yataktan bir pozunu paylaşıp "Karınla yataktayım" diye yazmıştı.

Karşılıklı bir süre yazışmaya devam eden ikilinin özel mesajları sosyal medyada; "Kim ikisinden de kurtulmalı" yorumlarına sebep olmuştu.

Yazarlar