Cadde Kim Kardashian photoshop kurbanı oldu! 'Göbek deliğin nerede?'

Kim Kardashian photoshop kurbanı oldu! 'Göbek deliğin nerede?'

26.04.2022 - 12:11 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini noktalayan Kim Kardashian, Instagram paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü isim, son olarak kendi markasına ait parçaları giydiği pozları yayınlayınca, yaptığı photoshopla sosyal medyanın diline düştü.

Kim Kardashian photoshop kurbanı oldu Göbek deliğin nerede

Son dönemde adını 'Ye' olarak değiştiren ve artık öyle anılmak istediğini açıklayan rapçi Kanye West ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırmasıyla gündeme gelen televizyon yıldızı Kim Kardashian, hem özel hayatı, hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

BOŞANMANIN DETAYLARI

Evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart'ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

"İLİŞKİ İNSANIYIM"

Geçtiğimiz günlerde West'ten boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ilişkisi hakkında konuşan 41 yaşındaki Kim Kardashian, "Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama çok mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu" ifadelerini kullanmıştı.

Kim Kardashian photoshop kurbanı oldu Göbek deliğin nerede

KIM HAKKINDA KONUŞTU

Davidson da People TV programının sunucusu Kay Adams ile yakın zamanda çıkacak olan reklam filmi ve zamanını nasıl değerlendirdiği hakkında konuşmuş ve kız arkadaşı Kim Kardashian'dan bahsetmekten çekinmemişti.

Haberin Devamı

Hollywood'un asilerinden biri olarak bilinen Pete Davidson, "İşim olmayan zamanları kız arkadaşımla ve arkadaşlarımla evde geçiriyorum. İş dışında çok fazla bir şey yapmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'14 ŞUBAT'TA KAMYON DOLUSU GÜL

Eski eşinden vazgeçemeyen, West ise, '14 Şubat Sevgililer Günü'nde Kardashian'a bir kamyonet dolusu kırmızı gül göndermişti. Daha önce, "Tanrı, Kim ile yeniden bir araya gelmemi istiyor." diyerek, ailesini geri istediğini ifade eden Kanye West, 14 Şubat hediyesini de Instagram'dan yayınlamıştı.

Ünlü isim, üzerinde, "Benim görüşüm gayet açık ve berrak..." yazılı olan siyah bir kamyonetin kasasındaki yüzlerce gülün fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

Kanye West, gönderisinde, "Bizim ilişimiz kamuya mal oldu çünkü biz tanınan insanlarız. Bazı insanlar benim çılgın olduğumu düşünebilir ama aşık olmak, çılgın olmak demektir ve ben ailem için çılgına dönmüş durumdayım." ifadelerine yer vermişti.

Kim Kardashian photoshop kurbanı oldu Göbek deliğin nerede

AŞIKLARDAN İLK FOTOĞRAF

Bu sözlerin ardından Kardashian, Davidson'la aşkını sosyal medyaya taşımıştı. Mahkeme tarafından resmen bekar ilan edilen Kim Kardashian, Davidson'la çıktığı akşam yemeğinden pozlarını aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Neşeli halleriyle dikkat çeken ikiliden Kardashian, birlikte çekilen karelerine, "Gece atıştırmalığı..." notunu yazmıştı.

Haberin Devamı

GECE YARISI PLAJA İNDİ

Ünlü yıldız, geçtiğimiz haftalarda ise markasının lansmanında boy gösterdikten sonra, yeni tasarımları giyerek gece yarısı plaja inmişti.

Ten rengi mayosuyla denizde çekilen pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan Kardashian'a, kısa sürede milyonlarca beğeni ve yorum gelmişti.

Kim Kardashian photoshop kurbanı oldu Göbek deliğin nerede

TAKİPÇİLERİ FARK ETTİ

41 yaşındaki ünlü isim, son olarak çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kendi markasının iç giyim parçalarıyla objektif karşısına geçen ve havuz başında verdiği pozları yayınlayan Kardashian'ın photoshop hatası, takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Fotoğraflarına filtre de uyguladığı görülen Kim Kardashian, yaptığı photosopla göbek deliğini yok etti. Fenomen ismin 304 milyon takipçisi olan Instagram hesabından peş peşe yayınladığı bu 'hatalı' fotoğraflar, kısa sürede sosyal medyanın diline düştü.

Haberin Devamı

Kim Kardashian photoshop kurbanı oldu Göbek deliğin nerede

"GÖBEK DELİĞİNİ UNUTMUŞSUN!"

Kardashian'ın 4.1 milyon beğeni alan bu gönderisine, "Göbek deliğin nerede Kim?", "Süper editlenmiş bir fotoğraf", "Göbek deliğini eklemeyi unutmuşsun!" şeklinde 15 bine yakın yorum yapıldı.

Bu yorumlara yanıt vermeyen yıldız, fotoğraflarını sayfasından da kaldırmadığı gibi; paylaşımındaki yorumları da sınırlamadı.

Kim Kardashian photoshop kurbanı oldu Göbek deliğin nerede

TARZI ŞAŞIRTTI

Öte yandan Kardashian, geçtiğimiz Eylül ayınca baştan ayağa ve hatta yüzünü de tamamen kapatan deri bir kıyafetle görüntülenmişti. New York’ta kaldığı otele girerken görülen ünlü isim, sadece saçlarını açıkta bırakan kıyafetiyle şaşırtmıştı.

Kardashian'ın bu kıyafet seçimi, yarın başlayacak olan kostüm etkinliği Met Gala'nın en iddialı isimlerinden olacağının işareti şeklinde algılanmıştı.