CaddeKİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

28.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi Erbil geçtiğimiz günlerde Kanyon’a gelen isimler arasındaydı.

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ

Anne-oğul Kanyon’da gezdikten sonra beraber yemek yedi.

EN MUTLU ÇİFT
Antalyaspor’un golcüsü Necati Ateş, önceki gün eşi Zeynep’le alışverişe çıktı. İstinye Park’ta ele ele dolaşan ikili, mağazaları gezdi. Yeni yıl alışverişi yaptıklarını söyleyen futbolcu, yılbaşı gecesi için bir planlarının olmadığını belirtti.

EN ANNE-OĞUL

Haberin Devamı

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Sedat Aloğlu’nun eşi Yasemin Aloğlu ve küçük oğlu Alihan Aloğlu Kanyon’da objektiflere takıldı. Gina’da yemek yiyen aile daha sonra Harvey Nichols’tan alışveriş yaptı.

EN SEVİMLİ
İşadamı Hasan Erdem’in eşi Ayşe Erdem ve çocukları önceki gün Kanyon’daydı. Ayşe Erdem, oğullarıyla yemek yedikten sonra sinemaya girdi.

KEŞFETYENİ
Aşk tazelediler! Ünlü çiftten nişan sonrası romantik tatil
Aşk tazelediler! Ünlü çiftten nişan sonrası romantik tatil

Cadde | 19.06.2025 - 07:16

Oyuncu Hazal Çağlar ile Samet Akaydın nişan sonrası tatile gitti.

Yazarlar