Cadde KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

13.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

İstinye Park müdavimlerim-den İbrahim Kutluay ve eşi Demet Şener önceki gün yine mutluluk pozu verdi.

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ

Önce bir restoranda oturan çift daha sonra el ele mağazaları dolaştı. Neşeli oldukları gözlenen ikili, indirime giren mağazalara baktıklarını söyledi.

EN SOSYAL
Bir süredir yeni bir projede rol almayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Arkadaşlarıyla buluşan Tatlıtuğ daha sonra Obika’da yemek yedi.

EN HEYECANLI
Şarkıcı Funda Arar, önceki akşam Nişantaşı Aşşk Cafe’de arkadaş grubuyla oturken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arar, “Albümüm 5 Şubat’ta çıkacak. Çok güzel şarkılarım var. Rahmetli Cem Karaca’nın bir şarkısını da söyledim” dedi. Sürekli eşi olmadan görüntülendiğinin hatırlatılması üzerine şarkıcı, “Eşim işin mutfağında, çok yoğun çalışıyor. Bu yüzden birlikte çıkamıyoruz” şeklinde konuştu.


EN KEYİFLİ

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner ve annesi Bilgün Dereli geçtiğimiz günlerde Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Anne-kız alışverişin ardından Obika’da yemek yedi.

EN COOL
Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Özlem Önal önceki gün bir restorandan çıkarken görüntülendi. Arabası gelene kadar restoranda bekleyen Önal, Hollywood yıldızı Josh Lucas’la aşk yaşadığıyla ilgili soruları yanıtlamadı.

EN GİZEMLİ
Nuri Alço önceki gün bir hanımla İstinye Park’ta görüntülendi. Basın mensuplarının görünce panikleyen Alço, “Aman çocuklar yanlış bir şey yazmayın” dedi.