13.09.2018 - 17:38 | Son Güncellenme:
Cevdet ŞEN / KINIK (İzmir (DHA)
2. Kınık Hasat Şenliği'nin 4'üncü gününde, etkinliklerin akşam bölümü Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Halk oyunları gösterilerinin ardından sahneye çıkan Koray Avcı, alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu.
Avcı, konserinde, 'Leylim Ley', Ringo Ringo Şişeler', 'Yaz Gazeteci Yaz', 'Adaletin Bumu Dünya', 'Hangimiz Sevmedik', 'Yanımda Sen Olmayınca' ve 'Gittin Gideli' gibi bir çok şarkısını seslendirdi. Şarkılara hayranları da zaman zaman bulundukları yerden eşlik etti. AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, hareketli şarkılarda Kınık İlçe Emniyet Müdürü Kenan Akgöllü ve Kınıklılar ile karşılıklı oynadı.
Avcı, şarkı aralarında alanı dolduranlarla sohbet de etti. 'Kınık' isimli maden suyunun Kınık'tan mı çıktığını soran Avcı, Bursa'nın kırsal Kınık Mahallesi'nden yanıtı alınca, bu defa "Kınık'ın meşhur neyi var?" sorusunu yönetti. Kalabalık hepbir ağızdan 'Kınık gazozu' diye bağırdı.
İki saat süren konserin sonunda Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Avcı'ya günün anısına çiçek, plaket ve Kınık kilimi verip Kınık gazozu ikram ederek, teşekkür etti.