Cadde Kırmızı Oda 2.bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda 1.bölümde neler yaşandı?

Kırmızı Oda 2.bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda 1.bölümde neler yaşandı?

05.09.2020 - 02:00 | Son Güncellenme:

Kırmızı Oda 1.bölümü ile ekranlara geldi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat öykülerine dayanan Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümüne Meliha, Mehmet ve Nesrin'in hikayesi damga vurdu. Meliha karakterinin çocukluğunda yaşadığı acı ve yaşamı boyunca yaşadıkları dikkat çekti. Kırmızı Oda'nın 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kırmızı Oda 2.bölüm fragmanı yayınlandı Kırmızı Oda 1.bölümde neler yaşandı

Kırmızı Oda, 4 Eylül tarihinde ekranlara merhaba dedi. Dizinin ilk bölümünde karakterlerin öyküleri dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Kırmızı Oda'nın ilk bölümü Meliha'nın hikayesi ile başladı. Meliha'nın yaşadığı ağır olaylar diziye damga vurdu. Dizide Meliha'nın çocukluğunda ve hayatının geri kalanında yaşadığı acı olaylar aktarıldı. Psikiyatrist ve Meliha'nın diyalogları ise Kırmızı Oda'nın dikkat çeken sahneleri arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Daha sonra ise bankacı olan Nesrin ve eşi Mehmet'in hikayesi ekranlara geldi. İlk bölümü ile TV8'de yayın hayatına başlayan Kırmızı Oda'nın 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İkinci bölüm fragmanında  yer alan bir diğer oyuncu ise Melisa Sözen oldu.

KIRMIZI ODA 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya

Tülin Özen

Meriç Aral

Burak Sevinç

Gülçin Kültür

Baran Arslan

Canberk Gültekin