Cadde Kısa kısa Cadde

Kısa kısa Cadde

11.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa Cadde

Marka yüzü oldu

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Pelin Karahan, Osende Collagen’in marka yüzü oldu. İlk reklam filmi için kamera karşısına geçen oyuncunun, günlük rutininden anları canlandırıldı. İlerleyen yaşla birlikte cilt, kemik ve kasların kolajene ihtiyaç duymasından yola çıkılarak hazırlanan filmlerde günlük hayattaki farklı zamanlara ait kesitler izleyicinin empati kurabileceği bir akışla sunuluyor.

Günümüzde Frida Kahlo

Dünyada bir ilki gerçekleştiren Frida Medya Ajansı, birçok sanatçıyı aynı çatı altında buluşturarak oluşturduğu Free’da Sergisi ile Meksikalı Ressam Frida Kahlo’ya yeniden hayat verdi.

Kısa kısa Cadde

‘Günümüzde Frida Kahlo’ sloganıyla düzenlenen sergi, Yapı Kredi Bomontiada’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatçılara duyurulan proje, başvuruların ardından yapılan değerlendirmenin sonunda 30 sanatçının katılımıyla hayata geçirildi.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Kuzenler bir arada

Çeşme Alaçatı Port’daki FTI grubuna bağlı MP Hotels’in işlettiği D+ Seya Beach Hotel, yepyeni bir hizmet başlattı ve aile plajı açtı. Çocuklu ailelerin ihtiyaçlarını çok iyi bilen bir çocuk babası Evren Teker, plajda çocuklu ailelerden giriş ve otopark ücreti alınmadığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden kuzeni Baran Süzer’e yeni hizmetleri hakkında bilgi veren ve beach’i gezdiren Teker’e minik oğlu Baran Cumhur da eşlik etti.

Kısa kısa Cadde

Başarı hikayesi

ABD’de kadın girişimciliğini destekleyen ilk otantik Türk kahvesi zincirini başlatan ‘Turkish Coffee Lady’ markası, kuruluşunun beşinci yılında Virginia eyaletinde ‘2022 Başarı Hikayesi’ olarak seçildi. Küçük İşletmeleri Destekleme Kurumu (SBDC) tarafından bu başarıya layık görülen markanın kurucusu Gizem Şalcıgil White, 2009 yılından beri Türk ve yabancı toplumlar arasında kültürel köprüler kurmak için dünyayı dolaşıyor.

Kısa kısa Cadde

Neşe dolu yemek

Dostları arasında özel bir yere sahip olan Delta Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Habbab ve eşi Roula Habbab, Bodrum’daki evlerinde dostlarına yemek verdi. Yoğun işlerden Bodrum’a gidip evlerinin tadını çıkaramayan çift, geçen hafta küçük bir kaçamak yapıp, Bodrum’a gitti ve arkadaşlarıyla bir araya geldi. Neşeli geçen buluşmada Feriha Göksu, Gilman Karadeniz ve eşi de vardı. Bahçede kokteylle başlayan organizasyon, yemek ve sohbetle geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Dostları buluşturan düğün

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen ailelerinden Nilüfer ve Refik Germirli, hafta sonu bir kez daha kayınvalide ve kayınpeder olmanın mutluluğunu yaşadı. Ailenin rahmetli dedesi ile aynı ismi taşıyan oğlu Ali Germirli’nin, Eda Sevgili ile yaşamını birleştirdiği nikah ve düğün yemeği Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleşti. Eğlenceli geçen törenin ardından çiçeği burnunda Germirli çifti, balayına uğurlandı.

Kısa kısa Cadde

Komşularıyla hasret giderdi

Çocuklarının eğitimi için yaşamlarının bir bölümünü Londra’da geçiren Esra Oflaz ile Yasemin Masis, önceki gün Bodrum’da bir araya geldi. Eşi Dikran Masis ve oğlu Theo ile çıktığı Yunan Adaları’nda denizin ve güneşin tadını çıkaran Yasemin Hanım, Bodrum’a geldiğinde Londra’dan komşusu Oflaz ile buluşmayı da ihmal etmedi. İki dost, bol bol sohbet ederek hasret giderdi.

Haberin Devamı

Kısa kısa Cadde

Eğlenceli yolculuk

New York Times çoksatanlar listesinin yıldızlarından Colleen Hoover’ın eğlenceli ve duygusal romanı ‘Belki Bir Gün’, Epsilon logosuyla ilk kez Türkçe olarak raflardaki yerini aldı. Eserde, yazar ile müzisyen Griffin Peterson’ın besteledikleri şarkılar da QR kodla yer alıyor.

İkon isim geliyor

Ben Klock, 20 Ağustos’ta RX Istanbul’un sunumu ve Dharma Event’in iş birliği ile Klein Phönix’te sahne alacak. Technonun ikinci yuvası Berlin’de kulüp kültürünün merkezi Berghain’dan gelen ikon ismin biletleri Bugece.co’da!

Dansa davet

CamelPhat, 13 Ağustos’ta Kloster x Suma Beach Alaçatı’da sahne alacak. Rekorlar kıran hitleri ‘Cola’ ile Grammy Ödülleri’ne aday gösterilen house müzik ikilisi, herkesi dansa davet edecek.

Pembeli morlu!

Chiara Ferragni, şu sıralar İbiza’da tatilin keygini sürüyor. Dünyaca ünlü influencer, mor bikinisi ve pembe gömleğiyle objektif karşısına geçti. O anları tarihe not düşen İtalyan güzel, sevenlerine de pembe kalp gönderdi.