Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

15.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Saç bakımına özel davet

Haberin Devamı

Tülin Şahin ve saç bakım-onarım uzmanı Ahmet Çoban, İstinye Park AVM Sephora’da bir araya geldi. Şahin, “Saçlarımın iyi görünmesi ve bana kendimi daha iyi hissettirmesi, bütünsel güzelliğimi tamamlıyor” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Aşk tatili 

Ozan Çobanoğlu, sunucu eşi Ezgi Sertel Çobanoğlu ile Bodrum Yalıkavak’taki Miya Beach’te görüntülendi. İkili, bol bol denize girerek set yorgunluğunu attı.

Kısa Kısa Cadde

Şakalı sahne

Hande Yener, The Beach Alaçatı’da sahne aldı. Şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında modacı Hakan Akkaya da vardı. Yener, Akkaya’ya, “Madonna, Lady Gaga gibi dünya starlarını giydirdin ama ilk beni giydirdin” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Yeni şarkı müjdesi

Tuğba Özerk, Büyük Kulüp’te sahne aldı. Sanatçı, sonbahar ve kış aylarında müzikseverlerin beğenisine sunacağı yepyeni şarkılarının stüdyo kayıtlarını tamamladığını müjdeledi.

Haberin Devamı

 

Kısa Kısa Cadde

Baba nasihati

Arda Türkmen, Simge Fıstıkoğlu’nun YouTube kanalı ‘Hayat Okulu’na konuk oldu. Genç yaşında kaybettiği babasının nasihatlerini dinlediğini söyleyen şef, Arda Türkmen, “Babam bugünlerimi görseydi çok mutlu olurdu” dedi.

 

Kısa Kısa Cadde

Bodrumlular bir arada

The Marmara Bodrum’da Cüneyt Kurt, Bodrumluları bir araya getirdi. Türkiye’nin bir dönemine imzasını atan DJ’lerin sahne aldığı Tuti Sessions etkinliklerinde Cüneyt Kurt’un performansıyla Bodrumlular keyifli bir gece geçirdi. Kurt’un başlattığı, Atilla Şen öncülüğünde düzenlenen organizasyona, Selma Şeşbeş ev sahipliği yaparken, Kerim-Hande Sabuncuoğlu, Eli Ayşe Karavil, Selim Hamamcıoğlu, Lale Emek, Jenya Pinto, Vedat- Melal Aloğlu, Esra Özkan ve Gülay-Murat Afşar gibi isimler yer aldı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

ATLAS CELAL’İN EN MUTLU GÜNÜ

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras ve Öğretim üyesi eşi Elif İnci Aras’ın oğulları Atlas Celal Aras, doğum gününü Bodrum’da kutladı. Sekiz yaşına basan Atlas Celal Aras’ı bu özel gününde Yalıkavak’ta oturdukları sitedeki arkadaşları yanlız bırakmadı. Aras çifti, akşam da oğullarıyla Yalıkavak Zuma’da yemek sonrası bir pasta daha kesti.

Kısa Kısa Cadde


Ayrılıkla baş etme yöntemleri

 

Kısa Kısa Cadde

Ayrılık, birçoğumuz için çok yoğun duyguları barındıran bir dönemdir. Kişiye atlatılması ya da yaşanılması en zor gelen dönemle ilgili uzmanlar, ilk iki haftanın kritik olduğunu belirterek şu tavsiyeleri verdi:

Haberin Devamı

*Ağlayın. Ağlamak acının atılmasına yardımcı olur.

*Ayrıldığınız kişiyi en az birkaç hafta aramayın.

*Ayrıldığınız kişiye başka bir isim verin. Bu öfkenizi azaltacaktır.

*Onu sosyal medyada takip etmekten vazgeçin.

*Kendinizi yemeye vermeyin, duygusal açlığa dikkat edin.

*Harcamalarınızı gözden geçirin ve gerekirse değişiklik yapın.

Dedikodunun bilinmeyen faydaları

Kısa Kısa Cadde

Kötü bilinen dedikodunun politikada da dünyanın genel işleyişinde de önemli bir yeri var. Evrim psikolojisi uzmanı Robin Dunbar, insanların dedikodu yapmasını sağlamak için dilin geliştiğini ileri sürdü. İlk günden bu yana dedikodu, kimlere güvenip güvenemeyeceğinizden tutun da kimlerin beleşçi olduğunu, kimin palavra attığına kadar toplumsal olarak faydalı bilginin toplum içinde iletilmesini sağlamıştır. Elbette tüm dedikoduların iyi olduğu söylenemez. Olumsuz dedikodu, zorbalıktır.

Haberin Devamı

Down sendromlu çocuklara evde eğitim

Kısa Kısa Cadde

Samsun’da down sendromlu çocuklar için ev eğitimlerine başlandı. Haftada iki gün 40 aileye misafir olan 10 gönüllü eğitmen, 0-6 yaş grubuna eğlenceli aktiviteler sunuyor. Beş ay sürecek Özel Eğitim İçin Sosyal Ortaklık Projesi’nde Down-ÇED ile Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği yaptı.