Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

15.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Mutlulukları taçlandı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Alman şirketi BSH’da görev yapan Endüstri Mühendisi Ezgi Atis ve Makine Mühendisi Kayra Ermutlu yaşamlarını birleştirdi. İzmir’in gözde mekanlarından Case de Garden’de gerçekleştirilen görkemli düğüne Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Milliyet Gazetesi Ege Temsilcisi Engin Uğur Ağır ve eşi, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Cemali Dinçer, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ve eşi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Gappi'nin yanı sıra iş, medya, akademi ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Farkındalık yaratan taç

Kısa Kısa Cadde

Birkaç yıldır yaşamını Londra’da sürdüren iş insanı Esra Oflaz, “İngiltere’nin hüzünlü gününde Kraliçe Elizabeth’in düğününde taktığı muazzam tacı başımda, hikayesini dinleyip, duvardaki resimleri incelerken düşünmeden edemedim” diyerek sosyal medyadan paylaşım yaptı. İş insanı fotoğrafın altına “Sadece bir ömür işte, hangi mutlak yazgıda hangi bedende olursak olalım farklı hikayelerde ha bir yıl ha 80 yıl yaşayalım, hatta kraliçe, prenses de olalım, sonumuz hep aynı, günün birinde öleceğiz” notunu düştü.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ayvalık tutkunları

Ayvalıklı olan sanatsever ve koleksiyoner iş insanı Şerif Kaynar’ın 2007 yılında harabe olan bir Rum Tabakhanesi’ni satın alarak baştan aşağı yeniden yaratarak Fransız şarkıcı Barbara’nın adını verdiği tarihi mekan Ayvalık’ın kültür ve sanat hayatının kalbinin attığı yer olarak kabul ediliyor. Necdet Bezmen ve ailesinin özel koleksiyonundan oluşan bölgenin ilk ve tek ‘Ayvalık Anadolu Uygarlıkları’ sergisi devam ederken, önceki gün sergiye destek verenlere özel teşekkür daveti yapıldı. Muhtar Kent, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Bezmen ailesinin bireyleri gibi pek çok seçkin ismin bir araya geldiği günde, Barış Sarıbaş ve İranlı sanatçı Navid’in Ayvalık sembolleri adını taşıyan sergisi büyük ilgi çekti.

Kısa Kısa Cadde

Önce prova, sonra kutlama

Bu yıl 19’uncusu gerçekleşen Gümüşlük Müzik Festivali’nin kurucusu dünyaca ünlü sanatçı Gülsin Onay’ın doğum günü önceki gün yakın aile dostlarının katılımıyla Bodrum’da kutlandı. Öncesinde Onay, Bilkent Gençlik Senfoni Orkestrası ile prova yaptı, ardından ailece yemek yendi. Sanatçı Alara Acar’ın arp ve Faure performansı da geceye renk kattı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ödül mutluluğu

Yurt içinde ve dışında başarılı çalışmalarıyla tanınan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hilal Mocan, seminer sonrası Amerika’dan ayağının tozuyla Bodrum’a geldi. Mocan, toplantıların ardından gerçekleşen törende, başarılı sunumu ve çalışmalarıyla ‘Yılın Çocuk Doktoru’ ödülüne layık görüldü.

Kısa Kısa Cadde

Es ver ses ver

Pırıl Güleşçi Arıkonmaz’ın sahibi olduğu Maslak’taki P&W Sanat Galerisi, önceki gün oldukça renkli bir sergiye ev sahipliği yaptı. Sanatçı Gülnur Özsoy’un ‘Es Ver Ses Ver’ isimli sergisinde özenle hazırlayıp sunduğu eserler, büyük beğeni topladı. Açılışta, Yasemin Pekuysal, Tuğçe Uyuma ve Esen Gülçelik de vardı. 

Kısa Kısa Cadde

Tanzanya’da köye yardım

Doğuş ve eşi Hoşkedem Hidayetkızı, IDEA Universal Derneği’nin yardımlarıyla Tanzanya’da bir köye nefes oldu. Şarkıcı, suyu olmayan bir köye 13 ceşme kurdu ve tarım sahaları için köye yardım etti. Yerli halk mutluluklarını Doğuş’un verdiği mini konserle kutladı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Övgü aldı

Eylül Öztürk, iş insanı eşi Kenan Özkan, çocukları Alex ve Alice ile Tayland’da tatil yapıyor. Ailesiyle dört günlük tatil için ülkeye giden oyuncu, eğlenceli anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor. Oyuncu, ve fit fiziğiyle sevenlerinden övgü aldı.