Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

17.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Anadolu turunda

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sıla, Ege turnesinden sonra Anadolu turuna başladı. 9 Eylül’de Adana’da yeni konser turuna başlayan şarkıcı, geçtiğimiz gün Gaziantep GAÜN Mavera Açıkhava’da izleyici karşısına çıktı. Sıla, İstanbullu hayranlarıyla ise 5-6-25 Ekim tarihlerinde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde
buluşacak.

10 milyonluk hediye

Kısa Kısa Cadde

Çalışmalarını Türkiye’de sürdüren Kosovalı şarkıcı Morena Taruku, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Sanatçı, babası Selami Taruku’nun Kosova’dan getirdiği değerinin 10 milyon TL olduğu öğrenilen aracıyla dikkat çekti. Taruku, Nişantaşı’nda ayrıldıktan sonra babasının hediyesiyle İstanbul turu yaptı.

Yeni şarkı

Kısa Kısa Cadde

Aydın Kurtoğlu, yeni projesi ‘Ben’i müzikseverlerle buluşturdu. Konser ve sahne takvimiyle yoğun bir yaz geçiren şarkıcı, sözü ve müziği Ferit Özkan’a ait olan eserini yayınlayarak Sonbahar’a, “Merhaba” dedi. Eserin aranjörlüğünü ise Seçkin Özer yaptı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sağlıklı yaşam tüyoları

Sanatçı ve gıda takviyesi ürünleri markası Kyani iş ortağı Akasya Asıltürkmen, düzenlediği davetle konuklarına güçlü bağışıklık sistemine ve daha iyi bir yaşama nasıl sahip olabileceklerini anlattı. Noir Suadiye’de gerçekleşen etkinlikte, Kyani Genel Müdürü Ersin Arısoy da ‘Kyani Wellness Üçgenini’ detaylarını paylaştı. Burcu Kara, Seren Fosforoğlu ve Emel Yıldırım’ın da aralarında yer aldığı konuklar, konuşmacıları ilgiyle dinledi.

Kısa Kısa Cadde

10 şahitli nikah

İş insanı Adnan İbrahim Ağaoğlu’nun kızı Esra Ağaoğlu ile yaşamını birleştiren Zuhal Corta’nın oğlu Taylan Corta, By Wyndham Hotel’de yapılan düğünle evlendi. Ayhan Yıldız, Kemal Varır, Fırat Honaz, Servet Ekinci ve Nuray Taşpınar’ın da aralarında yer aldığı 10 kişinin nikah şahitliği yaptığı düğün törenine, Ali Ağaoğlu rahatsızlığı nedeni ile katılamadı. Geç saatlere kadar devam eden eğlence sonrası çift, balayı için Çeşme’ye gitti.

Kısa Kısa Cadde

Son trendleri dinlediler

Sosyal yaşamın tanınmış isimleri ve influencerlar, Renata Klinik’in, İzaka Terrace’ta verdiği davette bir araya geldi. Serap Sarı, Elif Girgin, Züleyha Korbulak ve Betül Gülbahar’ın da aralarında yer aldığı konuklara estetik sektöründeki son yenilikleri anlatan Op. Dr. Hasip Şamil Yazgan “Son yıllarda teknojinin nimetlerinden yararlanarak uygulanan tekniklere özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. Bu aşamada doğru protokol ve hekim seçimi çok önemli” diyerek duygularını ifade etti. 

Haberin Devamı

Sezonu açıyor

Selçuk Yöntem, Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz’in oynadığı ‘Amadeus’, dördüncü sezonunu 21 Eylül’de açıyor. 77 oyunda 175 bin seyirciye ulaşan proje, sahne önünde 35, sahne arkasında 35 kişiden oluşan toplam 70 kişilik dev kadrosuyla izleyici karşısında olacak.

Kısa Kısa Cadde

Renkli klip

Ahmet Kural ve Ecem Erkek, başrolünü oynadığı ‘Müjdemi İsterim’ filmi için mikrofon başına geçti. İkili, ‘Sigarası Yaldızlı’ parçasını seslendirdi. Oyuncuların stüdyo kayıtları ve filmden görüntülerinden kurgulanan video klip, sosyal medyada gündem oldu.

Kısa Kısa Cadde

Afişi yayınlandı

Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca, Erkan Can ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrolünü paylaştığı ‘Tamirhane’ filminin afişi yayınlandı. 11 Kasım’da vizyona girecek projenin yönetmen koltuğunda Köstendil otururken, senaryosunu ise Şakrak kaleme aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kırtasiye yardımı

Kurucu başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği’yle yurt dışına birçok yardımda bulunan Gamze Özçelik, eğitim hayatının başlamasıyla maddi zorluk çeken ailelere kırtasiye yardımı yaptı. Oyuncu, “Şu dünyada keşfedecek, mutlu olunacak ve paylaşacak o kadar çok şey var ki” yazdı.

Kısa Kısa Cadde


Sürpriz yaptı

Kısa Kısa Cadde

Türk asıllı rapçi Rozz Kalliope, yakında dinleyicileriyle buluşturacağı albümünün ilk parçası ‘Annabelle’yi DMC etiketiyle çıkardı. Hayranlarını heyecanlandıran şarkıcı, sevenleri kadar kendisinin de bu durumdan mutlu olduğunu söyledi. Yeni albümünde genç bir popçuyla başka eserde buluşacak. Kalliope’nin çalışması merakla bekleniyor.

‘Delirttin’ çıktı

Kısa Kısa Cadde

Asil Slang, ‘Delirttin’ isimli yeni teklisini hayranlarının beğenisine sundu. Sony Music Turkey etiketiyle yayınlanan şarkının sözleri Slang, müziği ise Fireonblack’a ait. Mix mastering’de ise koltukta Can Paşa yer alıyor. Parça tüm dijital platformlardaki yerini alırken, klibi de şarkıcının YouTube kanalında yayında.

Haberin Devamı

Aşka son ‘Nokta’

Kısa Kısa Cadde

Arda Tekin, müzik yolculuğuna ilk adımını attı. Sözü ve müziği kendisine ait ‘Nokta‘ eserini çıkaran şarkıcı, biten bir aşk hikayesini anlattı. Tekin, “Müzik benim için hep var olacak. Sözü ve müziği kendime ait parçalarımla yolculuğuma devam edeceğim” şeklinde konuştu.