Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

24.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Boşanıyorlar!

Haberin Devamı

Tuğba Özerk, yaklaşık 1.5 yıl önce nikâh masasına oturduğu eşi Gökmen Tanaçar’la boşanacaklarını duyurdu. Daha önce, “Her şey hayal ettiğim gibi gerçekleşiyor. Bir de çocuğumuz olursa daha ne isterim Allah’tan?” diye açıklama yapan şarkıcı, evliliğini bitirme kararı aldı. ‘2. Sayfa’ programına konuşan Özerk, “Anlaşamadık, çok mutlu olsun. Boşanmak dünyanın sonu değil” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Bebek göründü

İkinci çocuğuna hamile olan Hazal Kaya, önceki gün Halas 71 isimli tarihi yatta düzenlenen Lancôme’un imza parfümlerinden La Vie Est Belle’nin tanıtım davetine ev sahipliği yaptı. Sedef Avcı, Aslı Kızmaz, Sitare Akbaş ve Melike Şahin’in de katıldığı etkinlikte oyuncu, belirginleşen karnıyla dikkat çekti. Kaya, arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kas şov!

Şükrü Özyıldız, Doğu Afrika ülkesi Mauritius’taki tatiline devam ediyor. Fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından, “Burada harika zaman geçiriyorum” notuyla paylaşan oyuncu, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Özyıldız hayranları, karelere, “Kas şov!”, “Çok tatlısın”, “Gözümüz, gönlümüz açıldı” ve “Dünya yakışıklısı” gibi övgüler yağdırdı.

Kısa Kısa Cadde

Yeni tekli

Irmak Arıcı, yeni teklisi ‘Gönlümdeki Hain’i, DMC ve EVA ortak etiketiyle hayranlarının beğenisine sundu. Klip için Emre Alev’in kamerasının karşısına geçen şarkıcı, sonbahar havasına uygun hüzünlü ve romantik eseriyle iddialı olduğunu ifade etti. Söz ve müziği Samet Kurt imzalı parça, dijital platformlardaki
yerini aldı.

Kısa Kısa Cadde

‘Spor hep vardı’

Aybüke Pusat, bir spor markasının reklam yüzü oldu. Sporun hayatında her zaman olduğunu anlatan oyuncu, “Dünya çapında bir marka ve bundan onur duyuyorum. Geçmişimde spor hep vardı ve hiç bırakmadım. Zaten spor yaptığım her an markayla iç içeydik” şeklinde konuştu. - HÜSEYİN ALTUN

Kısa Kısa Cadde

İkinci kez baba oldu

Ümit Erdim, ikinci kez babalık sevinci yaşadı. 37 yaşındaki oyuncu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Kızlarına Ela ismini veren Seda-Ümit Erdim çifti, hastanede arkadaşlarının ziyaretlerini kabul etti. Oyuncu, “Allah bütün yavrularımıza sağlık sıhhat versin, bahtları açık olsun. Ela Hanım biraz önce aramıza katıldı” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Babasının kopyası

‘Prestij Meselesi’ filminde babası Mahsun Kırmızıgül’ü canlandıracak olan Mahmut Kırmızıgül’ü görenler gözlerine inanamadı. Altı aydır oyunculuk eğitimi alan Kırmızıgül, beden dilinden mimiklerine kadar babasının kopyası oldu. Kırmızıgül, “İçimde tarifsiz bir heyecan var. İlk defa kamera karşısına geçtim ve babamı oynayacağım” şeklinde konuştu. Yapım, 3 Şubat 2023’te vizyona girecek.

Kısa Kısa Cadde


Müzikal şölen 

Kısa Kısa Cadde

Nazım Hikmet’in hayatını, Zülfü Livaneli şarkılarının yeni düzenlemeleriyle sahneye taşıyan ‘Ben Nazım’ın dünya prömiyeri Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Rock grubu RockA’nın konuk olduğu gecede ‘Yiğidim Aslanım’ ve ‘Akrep Gibisin’ eserleri müzikal bir şölen yarattı.

Yedi yıllık şarkı

Kısa Kısa Cadde

Güven Yüreyi, yeni teklisi ‘Dibe Vurdum’u çıkardı. Aşkı ve yaşanmışlıkları konu alan eserin söz-müzik ve düzenlemesi Berk Telkıvıran’a ait. Yüreyi, “Demosunu 2015’te dinletmiştim” dedi.

Büyük sürpriz!

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatlarının anlatıldığı filmin vizyon tarihi yaklaşırken ikili, projede yer alacak beş şarkıyı müzikseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Üçüncü parça ‘Tabut’u çıkaran ekip, beğeni topladı.

Türk modacıya ödül

Kısa Kısa Cadde

Cafer Andıç, Atina’daki Fashion TV Uluslararası Moda Ödülleri’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Yerel Modacı’ seçildi. İlk kez bir Türk moda tasarımcısının ödül aldığı tören, Akropolis’te yapıldı. Gecede defile sunan Andıç, beğeni topladı.