Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

14.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Rekor kırdı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Zeynep Bastık, Diyarbakır’daki Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında, konser verdi. Şarkıcı, yaklaşık 70 bin kişinin izlediği gecede, “Eserlerimi bir ağızdan seslendirmek harikaydı. İnanılmaz mutlu olduğum konserler arasına girdi” dedi. Bastık, festival kapsamında verilen sahneler içinde katılımın en çok olduğu konser olmasıyla rekora imza attı.

Başrol oldu

Kısa Kısa Cadde

‘Sallaya Sallaya’ şarkısıyla ses getiren Tuğçe Aral, ‘Aşk Sürprizi’ adlı sinema filminde başrol olacak. Model, komedi türündeki filmin çekimleri için kasım ayında Antalya’da kamera karşısına geçecek. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Aral, yapımda kendisini oynayacak.

‘Fikrimi alıyorlar’

Kısa Kısa Cadde

Beyazıt Öztürk, İstinye Park’ta objektiflere takıldı. 22 yıl boyunca ‘Beyaz Show’ programını hazırlayan komedyen, İbrahim Selim, Doğu Demirkol ve Uğur Aslan’ın yaptığı projeleri değerlendirdi. Öztürk, “Doğru yoldalar, zaten gençler sağ olsun beni arayıp, fikrimi alıyorlar” dedi. Komedyen, ‘Beyaz Show’un da geri döneceğini belirtti.

Haberin Devamı

Deniz sevdalılarına

Kısa Kısa Cadde

Bu yıl 34’üncüsü gerçekleştirilecek uluslararası deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup, heyecan dolu yarışların yanı sıra denizcilik ve yelken tutkunlarına özel birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Kısa Kısa Cadde

Küratörlüğünü Zerrin Ulusman ve görsel direktörlüğünü Mehmet Uyargil’in üstlendiği Yücel Köyağasıoğlu’nu odağına alan Deli Deryalı Bir Dahi sergisi Bodrum’da ziyaretçilerle buluşacak.

Anlamlı müzayede

Kısa Kısa Cadde

İngiltere’de yer alan Christie’s Müzayede Evi’nde tatlı bir heyecan yaşanıyor. Müzayede şirketinin Onursal Başkanı rahmetli Kraliçe II. Elizabeth’in yeğeni olan Kont David Linley ev sahipliğinde İKSV iş birliğiyle İKSV’nin 50. Yıl Genç Sanatçı Fonu kapsamında bir müzayede gerçekleşti. Etkinlikteki konuklar arasında Esra Oflaz ve Jill Cedasi de vardı.

Aşk evlilikle taçlandı

Kısa Kısa Cadde

Sosyal yaşam hayatının tanınmış isimlerinden Nuran-İrfan Bolat çiftinin avukat olan çocukları Bartu Bolat, Doğuş Üniversitesi’nde master yaparken tanıştığı Emine-Ertuğrul Şen çiftinin satış müdürü kızları Feyza Şen ile Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen törenle evlendi. Görkemli düğüne, Elif İnci Aras, Firuze Gök, Nurhan Sarı, Nevin Serengil, Eylem Öner, Tülin Şahinuçtu, Paris Efe ve Hilal-Şamil Tahmaz gibi isimler katıldı. Kokteylle başlayan düğün, yemekle devam etti. Çift, balayına Mısır’a gitti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Tutabilene aşk olsun!

Kısa Kısa Cadde

Hande Ünsal, ‘Sen Yokken’i hayranlarının beğenisine sundu. Söz ve bestesine Ersay Üner’in imza attığı şarkının düzenlemesini ise Serkan Balkan yaptı. Ünsal, “Ersay harika bir şarkı hazırladı. Nakaratında söylediği gibi, kimse tutamayacak beni!” dedi. Ecem Gündoğdu’nun yönetmenliğini yaptığı klip ve şarkı, DMC etiketiyle bugün dijital platformlardaki yerini aldı.

Yeni versiyonu yayında

Kısa Kısa Cadde

53 yıl aradan sonra müziğe dönen Semiramis Pekkan’ın, Türk pop tarihinin kült şarkılarından birisi haline gelen ‘Bana Yalan Söylediler’in ‘Deep House’ versiyonu, dijital platformlardaki yerini aldı. Eser sosyal medyada ilgi gördü.

Sonbahar tadım daveti

Kısa Kısa Cadde

Fairmont Quasar Istanbul, iş, cemiyet ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı, Executive Chef’i Ercan Yamantürk tarafından hazırlanan sonbahar menüsünün beğeniye sunulduğu özel bir davet düzenledi.

Haberin Devamı

Boğaz manzarası, Yarının Asyası konseptli mutfağı ve Marcel Wanders imzalı sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken Ukiyo Restaurant&Bar’ın yeni sezon tanıtımının yapıldığı davet, terasta kokteylle başladı. Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdürü Nicolas Kipper ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Yelda İpekli’nin dostlarını ağırladığı davette konuklar, lezzetlerin tadını çıkardı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde