Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

27.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yeni şarkı geliyor

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Rihanna, uzun bir aranın ardından ilk şarkısını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son yıllarda güzellik ve iç giyim markasına odaklanan ve yakın zamanda rapçi ASAP Rocky ile ilk bebeklerini kucağına alan Barbadoslu sanatçı, ‘Black Panther: Wakanda Forever’ filmi için seslendirdiği eserini yayınlayacağını duyurdu.

Ayrılığı yalanladı

Kısa Kısa Cadde

Ziynet Sali, üç yıldır evli olduğu eşi Erkan Erzurumlu’yla ayrılık iddialarını yalanladı. Şarkıcı, “Erkan çok güçlü bir müzisyen, sırtımı ona dayıyorum. Enerjisi çok yüksek beni ve orkestramı çok yükseltiyor” dedi. Sali, “Gece hayatınız var mı?” sorusuna ise, “Sosyal bir insanım ama gece hayatım olmadı. Sürekli partileyen bir tip değilim” yanıtını verdi.

Kuaför isyanı

Kısa Kısa Cadde

Ezgi Mola, gittiği kuaföre isyan etti. Oyuncu, kuaförden çıktıktan sonraki halini Instagram’dan yayınlayarak, “Saçıma maşa yapıldı. Şimdi kendim düzelteceğim. Nişantaşı’nın göbeğinde oldu. Bu işin bir diploması yok sanırım?” diye konuştu. Dakikalar sonra yeni halini paylaşan Mola, “Bunu sevdim” dedi.

Haberin Devamı

Asansör göndermesi

Kısa Kısa Cadde

Ata Demirer, sosyal medyada fenomen olan asansörde fotoğraf akımına uydu. Çektirdiği kareyi Instagram’dan yayınlayan komedyen, “Kızlar, asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz? Bütün katları gezdim” diyerek, ‘ti’ye aldı. Demirer’e hayranları, “Aslında seninki de iyi sayılabilir” ve “Bir daha yapma bence” gibi yorumlar yazdı.

Detoks kampına girdi

Kısa Kısa Cadde

İngiliz model Kate Moss, Bodrum’da bir yaşam merkezinde bir haftalık detoks kampına girdi. Her sene tatil beldesine giderek, kampa giren yıldız isim, arınma ve yenilenme deneyimi olarak adlandırılan ‘Green Detoks’ programını seçti. Moss, ağırlıklı olarak zengin besin değerine sahip koyu yeşil sebzelerden oluşan özel menü tüketti.

Efsane Hoca ile sanat dersi

Kısa Kısa Cadde

Four Seasons Hotel Sultanahmet D’She Kadın Platformu’nun düzenlediği sohbetlerin bu ayki teması ‘Sanat’ oldu. Türk çağdaş sanatının efsane ismi Prof Dr. Devrim Erbil’in konuk olduğu buluşmaların ikincisi Neslihan Torun Kaya moderasyonunda Sedef Salonu’nda gerçekleşti. Aralarında Türkan Sabancı, Emine Özilhan, Sema Doğan, Monik İpekel, Lili Garih, Jale Öztarhan, İnci Gazioğlu, Esin Demirören, Berrak Barut, Sevil Dolmacı, Tuğçe Eyilik , Nigar Abbasbeyli ve Begüm Tekin gibi isimlerin olduğu davetliler, sohbeti büyük ilgiyle dinledi.

Haberin Devamı

Özel davet

Kısa Kısa Cadde

Sanat ve spor camiasının ünlü estetik ve plastik cerrahı Op. Dr. Serhat Tuncer, meslek hayatındaki 25’inci yılını özel bir davetle kutladı. Nişantaşı’ndaki yeni kliniğinde gerçekleşen organizasyona ünlü isimler katıldı. Davette, Tuncer, hem gelen soruları cevapladı hem de estetik cerrahideki trend uygulamaları anlattı.

Kıbrıs’a SPA merkezi

Kısa Kısa Cadde

KKTC gayrimenkul sektörünün önde gelen firması BlueWay Group iştiraki olan Kıbrıs Developments ve Sanitas SPA iş birliği ile Alsancak’ta Natura SPA& Wellness merkezi açtı. Etkinlik, Trio Acoustica’nın performansıyla başlayıp, Kıbrıs’ın genç müzisyenlerinden Begüm Tekakpınar’ın piyano ve vokal dinletisiyle devam etti.

Siyah beyaz sergi

Kısa Kısa Cadde
Şule Gazioğlu Art&Design, fotoğraf sanatçısı Annette Louise Solakoğlu’nun solo sergisi İstanbul’a Reverans’ı sanatseverlerle buluşturuyor. İsveçli-Alman sanatçının İstanbul’un mimarisi ve günlük yaşamı temasıyla, son 15 yılda çalıştığı siyah-beyaz fotoğraflarından oluşan sergi, Şule Gazioğlu Art&Design Galeri’de düzenlenen ve aralarında Selin Öztarhan, İpek-Selim Koray, Rezzan Elbeyli, Arzu Biren gibi isimlerin bulunduğu özel bir davetle ziyarete açıldı.

Haberin Devamı

Görkemli defile

Kısa Kısa Cadde

MESUT YILMAZ - adL, Sonbahar Kış 2023 Koleksiyonu’nu  Çırağan Sarayı’nda bir defileyle tanıttı. Ünlü stil danışmanı Mert Aslan’ın hazırladığı yeni adL Night Zoom x Mert Aslan koleksiyonu Song of the Rose’un daveti Zehra Işık ve Mert Aslan ev sahipliğinde gerçekleşti. Sarayın görkemli ambiyansında gerçekleşen defilede 40 tasarım sergilendi.

Ailece kutlama

Kısa Kısa Cadde

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan Berrin Zorlu’nun İtalya’da başlayan doğum günü kutlamalarının finali İstanbul’da aile arasında yapıldı. Evde eşi ve çocuklarıyla bir arada olan Berrin Hanım, mutlu anını sosyal medya hesabını dostlarıyla paylaştı. 

Haberin Devamı

30’UNCU YILA ÖZEL KUTLAMA

Kısa Kısa Cadde

Conrad Istanbul Bosphorus 30’uncu yıl dönümünü görkemli bir davetle kutladı. Conrad Istanbul Bosphorus; 30’uncu yıl dönümü iş, sanat ve cemiyet hayatından isimlerin katılımıyla kutladı.

Kısa Kısa Cadde

Conrad İstanbul Bosphorus Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy ve eşi Belkis Aksoy, çocukları Batu, Banu Aksoy ve aile bireyleri konuklarını kapıda karşıladı. Geceye, Elçin Gümrükçüoğlu, Aslıgül Atasagun, Sema Rabb Cerrahoğlu, Ahmet Ramazanoğlu ve eşi, Tony-Sedef Caouki, Aykut-Gönül Eken, Gilman Karadeniz ve eşi, Feyyaz Yüzatlı ve eşi, İskender Çayla katıldı. Aksoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy, Conrad Istanbul Bosphorus Genel Müdürü Todori Kalamaris ve Hilton Bölge Otelleri İş Geliştirme Direktörü Ferah Diba Yağan’ın konuşmalarıyla başlayan özel gecede Nükhet Duru muhteşem bir konser verdi.

‘Bende Sen’ geliyor

Kısa Kısa Cadde

Yeni single’ı ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Şebnem Can, ‘Bende Sen’ albümü için gün sayıyor. Projesinde değerli müzisyenlerle çalıştığını belirten İzmirli şarkıcı, kendisine ait besteleriyle adından söz ettirecek. Sıla’ya benzerliğiyle dikkat çeken Can’ın besteleri beğeni topluyor.

Koleksiyon merakı

Bafetimbi Gomis, Galatarasay figürlü sanat eserlerinden oluşan koleksiyonuna ünlü heykeltıraş Gina Ginali imzalı yarı aslan yarı kendi yüzü olan bir tabloyu ekledi. Yıldız futbolcu, “Her yönüyle bana ait olan bu harika tablo için Gina’ya çok teşekkür ederim” dedi.

GERİZEKALI DAMGASI!

Kısa Kısa Cadde

Deniz Arcak, disleksi hastası olduğu için okuma-yazmayı geç öğrendiğini ve gerizekalı damgası yediğini anlattı.

Uzun zamandır röportaj vermeyen Deniz Arcak, ‘Deniz Arcak Atölyehane’de hazırladıkları ‘Atölyehane Şarkılarıının beşinci albümünün çok yakında çıkacağının müjdesini verdi. TRT Radyo1’de ‘Kum Saati’ programını hazırlayıp sunan Oylum Seçin’in konuğu olan şarkıcı, kendini geliştirmenin yaşı olmadığını belirterek, “Bende disleksi ve hiperaktivite bozukluğu olduğu için ilkokul üçüncü sınıfta okuma-yazma öğrendim. O yıllarda gerizekalı koduyla büyüdük” dedi.

15 sene sonra yeniden

Kısa Kısa Cadde

‘Kutsal Damacana’ serisinin son filmi ‘Kutsal Damacana 4’te Fikret ve Asım (Ersin Korkut) yeniden bir araya geldi. 2007’deki ilk projede fenomen olan ikili, 15 sene sonra hayranlarıyla buluşacak. 20 Ocak 2023’te vizyona girecek yapımın yönetmen koltuğunda Kamil Çetin oturuyor.

Konser heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Beycan Dağcı, kendi adıyla ilerlediği projesinde ilk konserini Blok Mekan/Keşif Sahnesi’nde verdi. Söz yazarı, besteci ve prodüktör, Dünden Beri grubundan Barış Sarp Ak, Batu Evren ve Ege Öngül ile tam not aldı.

Sezonu açtı

Kısa Kısa Cadde

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Demet Akbağ’ın performansı ile Yılmaz Erdoğan’ın kalemini buluşturan ‘Aydınlıkevler’, ikinci sezonu Ankara’da açtı. Congresium’da iki gece üst üste sahnelenen oyunu 6 bini aşkın seyirci dakikalarca ayakta alkışlayarak izledi. Proje, 7, 18,25 Kasım’da Maximum Uniq Hall’de sahnelenecek.

Renkli düğün

Kısa Kısa Cadde

BKM Mutfak oyuncularından Engin Demircioğlu, Selcan Kaya’yla Antalya’da dünyaevine girdi. Babylon Town Hotel’deki düğünde Demircioğlu’nun nikah şahitliğini Atakan Çelik ve Erdoğan Korkut, Kaya’nın ise Belkıs Savsin ve Melik Yıldız yaptı. Niran Ünsal’ın sahne aldığı törende Demircioğlu, “Dünyanın en güzel kadınıyla evleniyorum, çok mutluyum” dedi.

Romantik kutlama

Kısa Kısa Cadde

Orlando Bloom, 38 yaşına giren nişanlısı Katy Perry’nin doğum gününü kutladı. Birlikte çektikleri kareleri Instagram’dan yayınlayan oyuncu, kalp ve pasta emojileriyle beraber şu romantik notu yazdı: “Güneşin etrafında attığımız ve seni kutladığımız her turda, hava nasıl olursa olsun birlikteyken gülümsediğimi hatırlıyorum.”

Termos güzeli

Kısa Kısa Cadde

Paris Hilton, termos koleksiyonundan ürünleri görücüye çıkardı. Sosyetik güzel, parlak taşlarla kaplı şişelerini yanından ayırmadığını söyledi. Beverly Hills’te kamera karşısına geçen Hilton, “Özellikle zincirli kısmı yolculuklarda çok işe yarıyor” ifadelerini kullandı.

Öpücüklü yollar

Kısa Kısa Cadde

Gerard Butler ve Morgan Brown, şu sıralar Floransa’da tatil yapıyor. Yürüyüş yaparken görüntülenen ikili, akşam yemeği için bir restoranın yolunu tuttu. Butler ile Brown, yol boyunca birbirlerini öpücüklere boğdu.

Kısa Kısa Cadde

Hayallerini gerçekleştirdi

Kısa Kısa Cadde

Jennifer Hudson, Glamour dergisi tarafından ‘Yılın Kadını’ seçildi. Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllü oyuncu, “Hayal ettiğim her şeyi başardım. Şimdi sırada arkamdan gelenlere yardım etmek var. Kendi hayatımda kutsandığım için onlara fırsatlar sunmak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Bilim mücadelesi

Kısa Kısa Cadde

Annalee Newitz’in, fantastik temadan uzaklaşarak ayakları yere basan, gerçekçi, canlı ve sağlam bir anlatımla kaleme aldığı ilk romanı ‘Otonom’, Epsilon logosuyla çıktı. Bilim gazetecisinin ‘yapay zeka ve biyoteknolojinin habercisi’ olarak nitelendirilen kitabı, patent karşıtı bir bilimcinin, özerk ve sözleşmeli robotlar, köle insanlar ve satın alınan ayrıcalıkların olduğu bir dünyada verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Türk markası tercihi

Kısa Kısa Cadde

Emma Chamberlain, Beverly Hills’teki evindeki gardırobunu takipçilerine açtı. Dünyaca ünlü moda YouTuber’ı, Türkiye’nin ilk tasarım çanta markası Mehry Mu’yu odasının ortasına koydu.

Türkiye’ye geliyor

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü şef Alexander Rahbari, CRR Senfoni Orkestrası’nı yönetmek için İstanbul’a gelecek. 29 Ekim akşamı, saat 20.00’de, Kuva-yı Milliye ve Cumhuriyet başlıklı konser verecek şefe keman sanatçısı Elvin Hoxha Ganiyev eşlik edecek. Türk bestecilerini ve eserlerini başarılı bulduğunu söyleyen Rahbari’nin yöneteceği konserin biletleri salonun gişesinden ve Biletix’ten temin edilebilir.