Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

29.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yeni şarkı

Haberin Devamı

Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından ‘Tanırım İntiharı’ adlı parçasıyla sevenleriyle buluştu. Şarkıcı, sözü ve müziği kendisine ait düzenlemesinde Can Atayılmaz ile Ozan Çolakoğlu imzası bulunan parçaya çektiği kliple gündeme damga vurdu.

Kısa Kısa Cadde

‘Kraliçe için gencim’

İrem Derici, Ankara’daki Winner Plus Club’da sevenlerinin karşısına çıktı. “Kraliçe Ankara’ya hoş geldin” diyen bir erkek hayranına, “Kraliçe olmak için daha gencim” diyen şarkıcının, sözleri ‘Kraliçe’ diye gösterilen Demet Akalın ve Hande Yener’e gönderme olarak algılandı.

Kısa Kısa Cadde

Cevabı yapıştırdı!

Megan Fox, Instagram’dan bir takipçisinin “Senin çocukların nerede?” diye sorması üzerine ilginç bir cevap verdi. Eski eşinden üç çocuğu olan ve şu sıralar sevgilisiyle gezen oyuncu, şu yorumu yaptı: “Bekle, bekle, bekle... Benim çocuklarım mı var? Aman Tanrım! Bir şeyler unuttuğumu biliyordum. Hemen birisi Beverly Hills Hotel’deki valeyi arasın. Onları en son orada görmüştüm. Belki birileri kayıp eşyaya teslim eder.”

Haberin Devamı

Stüdyoya girdiler

İlker Ayrık, Hande Soral, Erdal Özyağcılar ve Ayça Erturan’ın başrolünü paylaştığı ‘Müstakbel Damat’ filminin oyuncuları, sound track şarkısı için stüdyoya girdi. Oyunculara, ‘Dillirga’ eserinde Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu da eşlik etti. Ekip, “Önce Birol’a sonra aranjeye güveniyoruz” dedi.

Kısa Kısa Cadde

 Adana çıkarması

Kısa Kısa Cadde

Sanat, iş ve magazin dünyasının ünlü isimleri, Züleyha Özgül, Ebru Dinç Sarı, Funda Hamed ve Gülümsün Adalı Özelköse’nin kurucusu olduğu Brandroof’un 14 Aralık’ta Sheraton Grand Adana’da düzenleyeceği organizasyonda buluşacak. ‘Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ mottosuyla gerçekleşen davette konuklarla buluşacak modacı Hakan Akkaya sektöre dair sohbet ederken, workshoplarla renklenecek etkinlikte, misafirler farklı bir alışveriş deneyimi yaşamaya hazırlanıyor.

Üç nesil karesi

Kısa Kısa Cadde

Şebnem Çapa,  annesi Rezzan hanım ve kızı Ceylan ile yemek yedi. Hatıra fotoğrafı çektiren aile üyeleri paylaştıkları kareye, “Üç neslin mutlu anları” notunu yazdı.

Yeni kitap heyecanı

Kısa Kısa Cadde

 Ahmet Atıl Esendemir’in yeni kitabı ‘Onun Adı Sevda’ şiir tutkunlarıyla buluştu. Mihenk Yayınevi’nden çıkan kitapta Esendemir, hissettiklerini hiç durmadan yazmaya devam etti ve bu kez de tutkunun sevdaya dönüşünü anlattı. 

Haberin Devamı

Üçüncü teaser

Kısa Kısa Cadde

Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaşar ve Hasibe Eren’in oynadığı, ‘Hazine’den üçüncü teaser yayınlandı. Kara komedi türündeki proje, 4 Kasım’da sinemalarda...

Tiyatro açtı

Kısa Kısa Cadde

Özlem Tokaslan kendi tiyatrosunu açma hayaline Sahne Bazende ile kavuştu. Mekanın ilk oyunu ‘At’ın prömiyeri, Uluslararası İstanbul Kukla Festivali kapsamında Beyoğlu Akbank Sanat’ta gerçekleşti. Tokaslan, tek kişilik oyun projesine hazırlanıyor.

Tesettürlü çekim

Kısa Kısa Cadde

Nil Ulusoy, ‘Çekemiyorlar’ adlı yeni single’ı çıkardı. Söz ve müziği Azad Taş’a ait şarkının düzenlemesini Serdar Nadir üstlendi. Ulusoy, İstanbul’da çekilen klipte tesettüre girdi.

Etkinliğe katıldılar

Kısa Kısa Cadde

Son olarak Kanal D’de ekrana gelen ‘Seversin’ dizisinde yer alan Burak Yörük, şarkıcı sevgilisi Tuana Yılmaz’la Backyard’da gerçekleşen Lacoste’un Active Lifestyle koleksiyonunun tanıtım lansmanına katıldı. Çift, sağlık ve mindfulness temalı bir partide boy gösterdi. Etkinliğe, Selin Şekerci, İsmail Ege Şaşmaz ve Cemre Kemer gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Klibinde uçtu!

Kısa Kısa Cadde

Münür Yıldız, dokuzuncu single’ı ‘Dünya Yuvarlak’ ile dinleyicilerinin karşısına çıktı. StartUp Production etiketiyle yayınlanan parçanın söz ve müziğini Okan Girdap, uçuş sahnelerinin olduğu klibinin yönetmenliğini ise Erkan Nas üstlendi.

Hem gezdi hem şarkı söyledi

Elif Buse Doğan, ‘Unutamazsın’ ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Sözü Azmi Coşkun’a, müziği Ümit Karabiber’e ait parçanın klibinin yönetmenliğini Alişan Günay Yıldırım üstlendi. Doğan, Mandalin isimli turuncu renkteki karavanda yapılan çekimler için, “50 yıllık bir karavan olduğu için kullanması zor oldu ama hem Riva’yı gezdim hem de renkli bir klip ortaya çıkardık” şeklinde konuştu.

Broadway’de izleyiciyle buluşacak

Fadik Sevin Atasoy’un yazıp-oynadığı, dünya prömiyerini Los Angeles’ta yapan ‘MUSE 90401 Bir Esin Perisi’, yarın akşam New York’ta düzenlenen dünyanın en büyük tek kişilik oyunlar festivali United Solo Tiyatro Festivali’nde seyirciyle buluşacak. Oyuncu, daha sonra ise performansıyla İngiltere, Danimarka, Los Angeles ve Avustralya’nın ardından Broadway’de izleyici karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Yüksek Gerilim’le güldürecek

Emrah Kaman, tek kişilik gösterisi ‘Yüksek Gerilim’le, Türkiye’yi karış karış gezecek. Karşılaştığı durumların efsane hikâyelerini kendine has mizahı ve esprileriyle anlatan oyuncu, kasım ayında Sivas, Ankara, Gaziantep, Adana, İstanbul, Kocaeli, Muğla, Antalya, Eskişehir ve Bursa’da iki perdelik performansını sergileyecek.

‘Kanseri yendim’

Onur Ünlü, Ahmet Mümtaz Taylan’ın ‘Empati’ programına konuk oldu. Annesiyle aynı hastalığa yakalandığını ifade eden yönetmen, “Kolon kanserini yendim. Ama tedavinin yan etkisi olarak, unutkanlığım var” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Kutlama pozları

Hakan Akkaya, New York’taki atölyesini açmaya hazırlanıyor. İstanbul-New York arasında mekik dokuyacak modacı, fotoğrafçı ve yönetmen Selim Akar’ın objektifi karşısına geçti. Akkaya’ya çekimlerde Abby isimli melez model eşlik etti. New York’un ticari, kültürel ve finansal merkezi olan Manhattan’da ev bakan modacı, yılın bir bölümünü ABD’de geçirecek.

‘Tayt’ açıklamasına tepki

Aydilge, geçtiğimiz günlerde kadınların tayt giymesiyle ilgili açıklama yapan Nükhet Duru’yu eleştirdi. Instagram hesabından paylaşım yapan şarkıcı, “Sokakta bu tayt giyme olayına bir ‘dur denilmesi’ yerine, kadınların ne giyeceğinin söylenmesine artık ‘bir duy’ diyelim olur mu... Sevgili Nükhet Duru da takdir eder ki, kadınların göze hoş görünmekten çok daha başka meseleleri var” cümlelerine yer verdi.

‘Hor görülüyordu vazgeçilmez oldu’

Derya Bedavacı, Ataşehir Muamma Plus’ta hayranlarının karşısına çıktı. ‘Baştan Sona Arabesk’ formatıyla muhteşem bir geceye imza atan şarkıcı,
“Bir dönemin ötelenen, hor görülen müziği arabesk, son yıllarda yine aynı kişilerin vazgeçilmezi oldu. Bunu hep birlikte başardık. Benden önce kendinizi alkışlamanızı istiyorum. Çünkü bunu beraber başardık” diye konuştu.