Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

10.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Soyadımla gurur duyuyorum’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Jennifer Lopez, Vogue dergisinin aralık sayısına kapak oldu. Eski nişanlısı Ben Affleck ile geçtiğimiz temmuzda evlenen şarkıcı, kocasının soyadını taşımaktan gurur duyduğunu söyledi. J-Lo, bu durumun kendisine güç verdiğini belirterek, “İnsanlar hâlâ Lopez diyor ama soyadım Affleck. Biz artık karı-kocayız. Hayatımın kontrolü ellerimde. Bana romantik ve geleneksel geliyor” dedi.

Oyun zamanı

Kısa Kısa Cadde

Burak Özçivit, oğlu Karan’la oyun oynadığı anları Instagram’dan yayınladı. Çocuğuyla keyifli zaman geçiren oyuncu, kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. Özçivit’e hayranları, “Harika bir baba-oğul karesi” ve “Bu fotoğrafları daha çok paylaşmalısın” gibi yorumlar gönderdi.

Ruhsal iyilik için...

Kısa Kısa Cadde

Hande Yener, yeni nesil giyilebilir teknoloji mücevher markası ThymusSmart’ın yüzü oldu. Şarkıcı, Antalya Side’de de yapılan çekimlerde, Selim Akar’ın objektifi karşısına geçti. Yener, firmanın bedensel ve ruhsal iyilik halini başlatmak için tasarlanan ve göğüse masaj yapan kolyeyle, birbirinden seksi pozlar verdi.

Haberin Devamı

Maskelerini düşürüyor

Kısa Kısa Cadde

Hülya Avşar, marka yüzü olduğu Çilek Konsept’in ‘Her ana değer katar’ sloganıyla yayınlan reklam filminde kamera karşısına geçti. Çekimler, Pera Palas Oteli’nin balo salonunda gerçekleşti. Şarkıcı video’da, davetteki tüm kadınları kıskandırırken, erkekleri de kendine hayran bırakıp, herkesin maskesini düşürüyor.

Erbulak’tan sürgün romanı

Kısa Kısa Cadde

Ayşe Erbulak’ın, sekizinci kitabı ‘Gönüllü Sürgün’, Eksik Parça Yayınları’ndan çıktı. 40’lı yaşlarındaki bir kadının, bir Kuzey Avrupa ülkesi, Norveç’te yaşadıklarına anlatan eser, çıktığı andan itibaren okuyuculardan ilgi gördü.

Tepe’den yeni şarkı

Kısa Kısa Cadde

Gökhan Tepe, üç yıl aradan sonra yeni parçası ‘Aşık Kalbin Biliyor’u müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözleri Şebnem Sungur’a müziği Tepe’ye ait şarkının düzenlemelerini Barış Özesener, mix ve mastering’ini ise Özgür Yurtoğlu üstlendi. Şarkıcı, albümün kapak çekimleri için Safa Gülsoy’un objektifi karşısına geçti.

Tatil öncesi coştu 

Buray, Madagaskar ve Mauritius tatili öncesinde İstanbullu sevenlerine eşsiz bir müzik ziyafeti çekti. Performans aralarında hayranlarıyla sohbet eden şarkıcı, “Çocukluğumu saymazsak hayatımda ilk kez saçıma kuaför eli değdi. Normalde kendim kesmeyi tercih ederim. Muhtemelen siz fark etmeyeceksiniz ama insanlık için küçük, benim için büyük bir adım” diyerek, güldürdü.

Haberin Devamı

Mis kokulu tanıtım

Kısa Kısa Cadde

Lüks İtalyan koku evi Xerjoff, iki farklı ilhamı aynı duyguda buluşturduğu yeni parfümünü sundu. Xerjoff Blends serisiyle parfümü diğer duyusal unsurlarla harmanlayan deneysel ve deneyimsel bir konsept yarattı. Xerjoff’un kreatif direktörü Sergio Momo, Tony Iommi adını taşıyan yeni parfümü Seda Domaniç’le yaptığı söyleşiyle Türkiye’de anlattı. Teha Kozmetik’in ev sahipliğinde gerçekleşen lansmana Gamze Topuz, Jülide Ateş ve Tümer Metin gibi isimler katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Yeni kitap heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Arsen Yarman’ın Osmanlı dönemi mücevherciliği ve Ermeni kuyumcuların katkıları hakkındaki yeni kitabı ‘Osmanlı Döneminde Mücevher ve Ermeni Kuyumcular’ın Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat’ta tanıtım ve imza günü gerçekleşti. Mücevher İhracatçıları Birliği’nin katkıda bulunduğu kitabın tanıtım davetine cemiyet hayatından isimler katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Zamansız tasarımlar Türkiye’de

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın yenilikçi ve dikkat çeken markalarını modaseverler ile buluşturan Boyner, bu markalar arasına bir yenisini daha ekledi. Fransız tasarımını İskandinav minimalizmiyle yorumladığı zamansız çanta modelleriyle dikkat çeken Les Visionnaires Türkiye’ye Boyner ile geldi. Markanın lansmanına cemiyet hayatının sevilen isimleri katıldı. Ceylan Çapa, Şebnem Çapa, Işın Görmüş, Rüya Büyüktetik, Gamze Keçeli, Lara Sayılgan, Mina Arıcan ve Mina Arıcan gibi davetliler koleksiyona yoğun ilgi gösterdi.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Denizler yaşasın diye!

Kısa Kısa Cadde

Koton, Marmara Denizi’ni Yaşatalım temalı tişört koleksiyonunun satışından elde edilen gelirin yarısını Deniz Temiz Derneği/ TURMEPA’ya aktardı. TURMEPA’nın Mavi Kıyılar projesi kapsamında Kınalıada’da kıyı temizliği Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, TURMEPA Genel Müdürü Semiha Öztürk ve Suya Saygı koleksiyonunun ilham kaynağı, dünya serbest dalış rekortmeni, Şahika Ercümen’in katılımıyla yapıldı. 30 dakikada 50 kg. atık toplandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Enerji depoladılar

Kısa Kısa Cadde

Dermoliv Estetik Yönetim Kurulu Başkanı&Medikal Estetik Uzmanı Özlem Mutlu Çetin, eşi Hasan Çetin ile hafta sonu enerji depolamak için rotalarını Kazdağları’na çevirdi. Çanakkale’de meslektaşları Meltem-Hakan Çetin çiftinin misafiri olarak birlikte zaman geçiren çiftler, bölgenin en gözde yeri Yeniköy’de mola verdi ve oradaki butik otelde konakladı.

Sergi buluşturdu

Kısa Kısa Cadde

Pilevneli, Daniel Knorr’un kişisel sergisine ilk kez ev sahipliği yapıyor. Murat Pilevneli, Aslı Pamir ve Daniel Knorr’un ev sahipliğinde açılan sergiye, Emir Bahadır, Cem-Okşan Mirap, Çiğdem Kamer ve Ali Elmacı gibi isimler katıldı. Küratörlüğünü Adam Szymczyk’in üstlendiği Golden Peardrop Theatre başlıklı sergi, 3 Aralık’a kadar sanatseverleri ağırlayacak.

DÖVMELİ KOLEKSİYON

Kısa Kısa Cadde

Sade ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan dövme sanatçısı Ali Anıl Erçel ile Boyner, hazırladıkları kapsül koleksiyonda dövme baskılarıyla dikkat çekti.

Kendine özgü tasarımları ile dövme tutkunlarının yakından takip ettiği dövme sanatçısı Ali Anıl Erçel ile Boyner iş birliği yaptı. Black on Black markası için kapsül koleksiyona imza atan Boyner, ünlü sanatçının dövmelerine ürünlerinde hayat verdi.

İlk koleksiyonda olduğu gibi bu koleksiyonda da Mezopotamya ve evren teması ile devam eden Erçel; göz, Ay döngüsü, yıldızlar, Güneş ve Dünya konumlamalarına yer veriyor. Çoğunlukla siyah, beyaz ve gri tonlarında tasarımların yer aldığı koleksiyonda kadın ve erkekler için şort ve tişörtler yer alıyor. Erçel, sonbahar ve kış için de dövme tavsiyesinde bulundu: “Daha minimal alanlar üzerinden, sadeliğin ön planda olduğu, gösterişten uzak bir anlam bütünlüğünde vücutla bağlantı kurduğu bir çalışma olurdu.”

Tasarımlarında hem sadeliğe hem de özgünlüğe önem veren Erçel, “Çalışmalarıma iki sene önce kurduğu AAE Design isimli kendi stüdyomda başladım. Dövme benim için yaşadıklarımı, görüştüğüm insanlarla ilgili izlenimlerimi, tecrübemi, duygularımı en net şekilde dışa vurduğum bir yol” dedi.

Bilgileri yorumluyorum’

Ali Anıl Erçel, dövme yaparken izlediği yolu şu sözlerle anlattı: “Çalışacağım kişiden kendini anlatan kısa bir metin yazmasını istiyorum. Ardından da kendine yakın bulduğu objeleri benimle paylaşmasını istiyorum. Tüm bilgileri yorumluyorum ve tasarım sonrasında şekilleniyor.”

Aşk şarkısı

Kısa Kısa Cadde

Bora Duran, ‘Öyle Özledim ki’ adlı eserini yayınlamaya hazırlanıyor. Mutluluğu Avukat Hande Karaatlı ile yakalayan şarkıcı, sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait eserinin klibi için kamera karşısına geçecek.

Fotoğrafa suç duyurusu

Kısa Kısa Cadde

Kalust Şalcıoğlu, dolandırıcıların fotoğrafını kullanarak internet sitelerine kripto para reklamları verdiğini açıkladı. Şalcıoğlu, sosyal medyadaki 4.5 milyon takipçisini uyararak, suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Sektöre merhaba!

Kısa Kısa Cadde

Hazer Yakut ilk teklisi ‘Deli Kız Deli Oğlan’ ile dinleyicilere “Merhaba” diyor. Sözü, müziği kendisine ait eserlerin aranjesini Gürsel Çelik, klibinin yönetmenliğini Serdar Börcan yaptı. Yakut, “Anlatacak çok şeyim, yürümek istediğim çok yolum var” diye konuştu.