Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

10.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kazananlar açıklandı 

Haberin Devamı

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından düzenlenen 30. Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Oylum Talu’nun sunduğu gecenin finalinde koleksiyonlarını sergileyen 10 tasarımcıdan ‘Obscura ‘isimli koleksiyonuyla Maide Özer birincilik ödülünün sahibi oldu. - HÜSEYİN ALTUN

Kısa Kısa Cadde

Sürpriz doğum günü 

Can Yılmaz ve Zafer Algöz, ‘Burda Olan Burda Kalır’ isimli gösterileriyle İstanbul Komedi Festivali kapsamında İş Sanat İş Kuleleri Salonu’nda hayranlarının karşısına çıktı. Cem Yılmaz, aynı gün doğum günü olan ağabeyi Can Yılmaz’a bir sürpriz yaparak, pastayla yeni yaşını kutladı. - HÜSEYİN ALTUN

Kısa Kısa Cadde

‘Birlikte söyleyelim mi?’

Kısa Kısa Cadde

Funda Arar, yeni yılda Bayhan Müzik organizasyonuyla rengarenk ve yepyeni bir konser serisine başlıyor. Şarkıcı, 17 Aralık’ta bir AVM’de ‘Birlikte Söyleyelim mi?’ serisinin ilki için müzikseverlerle buluşacak. Arar, hitlerinin yeni düzenlemelerinin yanı sıra arabeskten alaturkaya kadar geniş bir repertuvarla seyirci karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Davayı kazandı

Kısa Kısa Cadde

Işın Karaca, kızı Mia’ya kendi soyadını vermek için açtığı davayı kazandı. Çocuğunun babası Sedat Doğan’la boşandıktan sonra harekete geçen şarkıcı, “Emsal teşkil eden soyisim davamız nihai sona geldi. Bu davalar sürecinde içimizdeki adalet terazisi hep ön plandaydı. Mia Büyükkaraca... Seni ömrüm boyunca korumaya yemin etmiştim. Yeminim hep geçerli” diye konuştu.

‘Telefonlaşmam azalıyor’

Kısa Kısa Cadde

Funda Eryiğit, Re Touch Mag dergisine kapak oldu. Oyuncu, “Bir role hazırlanırken ne yaparsınız?” sorusuna, “Etraftan biraz soyutlanıyorum. Bu hem set yoğunluğunun getirdiği bir şey hem de kafa yoğunluğunun... Arkadaşlarımla, ailemle, haberleşmem, telefonlaşmam biraz azalıyor ama hepimiz buna zaman içinde alıştık. Kendi kendime bir beyin fırtınası içinde olurum” yanıtını verdi.

150 ülkeden bağış

Kısa Kısa Cadde

12 Ekim’de doğum gününü kutlayan Engin Akyürek’e, 150’den fazla ülkedeki sevenlerinden doğum günü hediyesi geldi. Oyuncunun hayranları, UNICEF’in Kız Çocuklarını Güçlendirme Programı’na destek olmayı seçti ve bağışta bulundu. Sevenlerine teşekkür eden Akyürek, “Kız çocukları güçlenirse, dünyayı değiştirebilirler. Benim için kız çocuklarını desteklemek, daha iyi bir dünyada yaşayabilmek için çok önemli... Çok anlamlı bir hediye oldu. İyi ki varsınız” dedi.

Haberin Devamı

Fuar ziyareti

Kısa Kısa Cadde

Koronavirüs nedeniyle, iki yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açan TÜYAP 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kapılarını açtı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk’ün eşi Esra hanım ve kızıyla ziyaret ettiği etkinlikte, markalarından Bilfen Yayın Grubuna ait stantlarını gezen aile bireyleri, Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu Yağcı’dan bilgi aldı. Alışveriş yapan Öztürk çifti, stantları ziyarete gelen kitapseverlerle de yakından ilgilendi.

Tam not aldı!

Kısa Kısa Cadde

Guerlain doğanın güzelliğini ortaya çıkaran Aqua Allegoria Forte serisini, Begüm Kıroğlu ev sahipliğinde davetle tanıttı. Öğle yemeğindeki buluşmaya, Melisa Tapan, Raisa Sason, Vanessa Sason, Narod Çetinkaya ve Lerze Erbin Güçar’ın da aralarında yer aldığı konuklar katıldı. Parfümleri yakında inceleme fırsatı bulan misafirler zevklerine uygun seçim yaptı.

Haberin Devamı

Down sendromuna destek

Kısa Kısa Cadde

Türkiye Down Sendromu Derneği, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’in sponsor olarak ev sahipliği yaptığı etkinlikte Down sendromlu bireylerin nitelikli öğrenme içeriklerine erişimini kolaylaştıran ‘Down Türkiye +1 Akademi’ platformunu tanıttı. Konuya dair bilgilendirme yapan Türkiye Down Sendromu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gün Bilgin; “Hazırladığımız ‘Down Türkiye +1 Akademi’ platformumuz ile amacımız; Türkiye’nin dört bir yanındaki Down sendromlu bireylere ve ailelerine ulaşarak nitelikli öğrenme içeriklerine ulaşmalarını kolaylaştırmak” dedi.

‘Çakallar’ın Bakü çıkarması 

Kısa Kısa Cadde

Yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, başrolünde Didem Balçın, Hakan Bilgin, Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu ve Timur Acar’ın yer aldığı ‘Çakallarla Dans 6’nın Bakü galası, önceki gün gerçekleşti. Azeri hayranlarla buluşan Bilgin, Balçın, Akkoyunlu ve yönetmen Şeker, gördükleri ilgiden memnun odluklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Hayranlarını kırmadı 

Kısa Kısa Cadde

Gökçe Kırgız, yeni şarkısı ‘Aşkın İçimde Bir Yara’yı, Boğaziçi Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınladı. Eserin söz ve müziği Kırgız, aranjesi ise Barış Engürlü’ye ait. Şarkıcı, hayranlarının yoğun isteği üzerine slow bir parça yazdığını söyledi.

Biletleri tükendi

Kısa Kısa Cadde

Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile sahnelenecek ‘Küheylan’ oyununun biletleri, satışa çıktıktan sonra 24 saat içinde tükendi. Kerem Alışık’ın sahneleyeceği oyun, yoğun ilgi görünce 21 Şubat’taki gösterimin de biletleri satışa çıkarıldı.

Dubai’de prömiyer 

Kısa Kısa Cadde

Adana’dan Hollywood’a uzanan gerçek bir yaşam öyküsünü beyazperdeye aktaran ‘Her Şeye Rağmen’ filminin Dubai galasına Erkan Petekkaya, Sinan Akdeniz, Meral Perin ve Barbara Sotelsek katıldı. Gösterim öncesi söyleşiye katılan oyunculardan Petekkaya, “Gerçek hikayeleri çok seviyorum. Böyle karakterleri oynamayı daha çok arzu ediyorum. Harika bir film oldu” dedi.

Hayranlarıyla buluştu

Coşkun Sabah, ‘Coşkun Sabah Anılar’ isimli kitabının imza gününde sevenlerinin karşısına çıktı.

Coşkun Sabah, TÜYAP Kitap Fuarı’nda düzenlenen etkinlikte 7’den 77’ye hayranlarıyla buluştu. Sevenleri için Mona Kitap standında ‘Coşkun Sabah Anılar’ isimli kitabını imzalayan sanatçı, yoğun ilgi gördü. Yüzlerce imza dağıtan Sabah, “Bu kitap hem benim hayatımı hem de ülkemizin müzik ve eğlence sektörünün renkli dünyasına ışık tutuyor. Çok keyifli bir eser oldu” diye konuştu. Sanatçıyı ziyaret edenler arasında Suat Suna da vardı.

Kısa Kısa Cadde

‘Gider Ayak’ çıktı 

Ercan Arda, ‘Gider Ayak’ isimli yeni single’ını hayranlarının beğenisine sundu. Sözleri Davut Boksta, müziği Süleyman Kıran’a ait eserin klip yönetmenliğini ise Veysi Akkaya üstlendi. Küçük yaşta müzikle tanıştığını belirten şarkıcı, “Bu parça 2023 yılına damga vuracak” dedi.

Yapımcı oldu 

Burak Çelebi, Türkiye-Almanya arasında mekik dokuyor. Yapımcılığa adım atan oyuncu; Almanya, Belçika, Fransa ve İtalya gibi ülkelere dizi projeleri hazırladı. Çelebi ayrıca, “Müzik şirketi de kurdum ve Avrupa’nın birçok ünlü ismini Türkiye’ye getirmek için kolları sıvadım” diye konuştu.