Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

14.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Tokyo’dan sevgilerle

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İstanbul cemiyet hayatının renkli temsilcilerinden Feryal Gülman, bu kez tatil rotasını Uzak Doğu’ya çevirip Japonya’ya gitti. Tüm gün Tokyo’nın altına üstüne getirip tarihi turistik yerleri gezmenin yanı sıra, lezzet deneyimi de yaşayan Gülman, Japon çay sanatı deneyimlemeyi de ihmel etmedi. Geleneklere uygun olup kimona giyen ve bu çay seremonisini kimonolu fotoğrafları içinde sosyal medya hesabından paylaşan Gülman’ın gezisi tüm hızıyla sürüyor.

Türk kahvesi seramonisi

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, bir etkinlikte buluştu. Gastronomi yazarı ve kahve danışmanı Cenk Girginol’un sunumuyla Çubuklu Cafe Crown’da gerçekleşen organizasyonda, konuklar hem kahve tadımı yaptı hem de keyifli anlar yaşadı. Davetlilere Türk kahvesinin önemini, pişirilirken gerekli doğru adımlarını anlatan yazar, bunun sadece bir içecek olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Dua’nın yeni aşkı

Dua Lipa ile Jack Harlow’un aşk yaşadığı iddia edildi. Daha önce şarkı alışverişi yaptığı bilinen ikilinin bir süredir yakın bir ilişki içinde olduğu konuşulanlar arasında... Kısa bir süre önce bir davette birlikte görüntülenen ikiliden Harlow, Dua Lipa’ya bir şarkı yazmıştı.

Sevenleriyle dertleşti

Sıla Gençoğlu, Kerki Solfej organizasyonuyla İstanbul’da bir AVM’de konser verdi. İki hafta önce babası Şükrü Gençoğlu’nun vefat etmesiyle sarsılan sanatçı, “Hayatın akışında bir sürü şey yaşıyoruz. Sahnede aramızda kurduğumuz bağ, tamamen sizinle bu duyguları paylaşmak, bölüşmek ve birbirimizden yük almak üstüne. Dertleşeceğimiz ve güleceğimiz şahane bir akşam olmasını diliyorum” dedi.

Kısa Kısa Cadde

‘Zorlandığımı hatırlamıyorum’

Üç ay önce kızı Jan Asya’yı kucağına alan Gupse Özay, bebek bakımının zorluklarını Instagram’dan paylaştığı video’yla ti’ye aldı. Göz altını boyayan oyuncu, “Yorgunluğu var ama nasıl diyeyim... Böyle tatlı bir yorgunluk. Sevimli, minik bir yorgunluk. Öyle makyaj yapamıyor, bakımsız geziyor... Öyle bir şey yok yani. Ben hiç öyle zorlandığımı falan hatırlamıyorum açıkçası. Benim için keyifli geçti” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Prestijli dev kadro!

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Prestij Meselesi’, 3 Şubat’ta vizyona girecek. Ali Sürmeli, Zafer Ergin, Erdal Özyağcılar, Melek Baykal, Meral Çetinkaya, Erkan Petekkaya, Murat Han ve Nursel Köse’nin kadrosunda olduğu film, Prestij Müzik ailesinin doğuşu ve yükselişini anlatıyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Yeni program

Işın Görmüş, yeni projesi YouTube programı ile dijital medyanın en nitelikli sohbet programlarından birini hayata geçirdi. Gazeteci, Süha Derbent ve Emin Çapa’nın konuk olduğu programda bu hafta web tasarımcısı ve kitapsever Eylül Görmüş’ü ağırladı. Yapımda her hafta ilham veren isimler, izleyicilerle buluşacak.