Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

27.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Paha biçilemez davranış’

Haberin Devamı

Tülin Şahin, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları (İTÜ GVO) öğrencilerinin hazırladığı Best Buddies Eşleştirme Töreni’nin onur konuğu oldu. Model, “Bu programa destek vermek, insanlık adına yapmış olduğunuz paha biçilemez bir davranış biçimi ve iletişim... Gençlerin birbirinden öğrendikleri ve kalbime çok yakın bir proje... Dünyada ve ülkemizde insan hakları konusunda çalışmalar yapıldığını görmek umut verici” dedi.

‘Fiziğine güvenen dekolte giymeli’

Seçil Gür, Old Hammam’da izleyici karşısına çıktı. 2023’te stilinde daha iddialı seçimlerde bulunacağını belirten şarkıcı, “Enerjik tarzımı daha cesur kıyafetlerle ön plana çıkaracağım. Fiziğine güvenen, dekolte giymeli. Tabii ki dekoltenin, ortamın ruhuyla bütünleşmesi gerekiyor. Yoksa basite kaçar” dedi.

Haberin Devamı

Tacize uğradı

Sefo, Almanya’nın Nürnberg şehrindeki konserinde tacize uğradığını söyledi. Rapçi, “Şöyle bir sıkıntı var. Sahneden inerken, insanların arasından geçiyordum. Bir kadın arkadaşımız po.omu avuçlamak suretiyle beni elledi. Ben gerçekten hakkımı helal etmiyorum. Hiç bu kadar ellenmemişti. Haram olsun. Kendimi kötü hissediyorum” dedi.

Kısa Kısa Cadde

 Yılbaşında zirvede!

Kısa Kısa Cadde

Bengü, yılbaşı gecesi Kars-Sarıkamış’ta, geçtiğimiz günlerde hizmete giren Duja Chalet’de hayranlarının karşısına çıkacak. Şarkıcı, geceye özel repertuvarı ve sahne şovlarıyla 2023’e sevenleriyle beraber adım atacak. Sadece Alpler’de bulunan kristal kar kalitesine ve dünyanın en uzun kayak pistlerinden birine sahip mekan, çeşitli etkinlikleriyle de misafirlerine kış tatilinin keyfini yaşatacak.

Gazinoya ‘Hayır’

Kısa Kısa Cadde

Tanyeli, Alagöz Kültür Sanat Topluluğu’nun ‘Destanların Dansı’ projesi için Avustralya’dan Türkiye’ye döndü. Hürrem Sultan’ı canlandıracak olan oryantal, tanıtım fotoğrafları için Selim Akar’ın objektifi karşısına geçti. İstanbul’a geldiği duyulunca yılbaşı gecesi için sahne teklifleri almaya başlayan Tanyeli, “Bir gazino 250 bin TL teklif etti ama gazinolarda çalışmam” dedi.

Dansla kutladılar

Kısa Kısa Cadde

Bugüne kadar 5 binden fazla temsille, 47 milyon sanatsevere ulaşan Anadolu Ateşi, 24’üncü yılını önceki akşam İstanbul Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Sahnesi’nde kutladı. Organizasyonda; topluluğun en genç ve en eski dansçıları aynı sahnede bir araya geldi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, “24 yılda dünyanın dört bir yanında Türkiye’yi tanıttık ve tanıtmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni soluk

Kısa Kısa Cadde

Furkan, söz ve müziği kendisine ait ‘Oyna’ isimli eseriyle, müzik dünyasına adım attı. “Popun yeni mimarı ben olacağım” sözleriyle iddiasını ortaya koyan şarkıcı, “Amacım, yaptığım bestelerle binlerce kişinin duygularına tercüman olmak” şeklinde konuştu. GNL Entertainment’ın yapımcılığındaki ‘Oyna’nın klip yönetmenliğini İmre Haydaroğlu üstlendi.