Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

29.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Hayranlarıyla buluşacak

Haberin Devamı

 

Kısa Kısa Cadde

Yenilikçi ve enerjik tarzıyla aktif olarak kullandığı sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çeken Zara, yılın ilk önemli konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnede olacak. Sanatçı, 22 Şubat’ta Zirve Yapım tarafından düzenlenecek ‘Kış Konserleri’ kapsamında hayranlarıyla buluşacak.

103’üncü yıl coşkusu

Kısa Kısa Cadde

Buray, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103’üncü yılında Ankara Atatürk Spor Salonu’nda sahne aldı. Şarkıcı, “103 yıl önce büyük önderimiz Atatürk, Milli Mücadele için Ankara’ya gelerek, Türkiye’nin kaderini değiştirdi. Bizler Atamızın izinde Cumhuriyetimizi koruyup, ilelebet kollayacağız” dedi.

Özlenen çalışma

Kısa Kısa Cadde

Müzik dünyasının her biri kendi alanında duayen olan isimleri güçlerini birleştirerek, Anadorian adıyla müzikseverlerin özlediği bir çalışmaya imza attı. Mazlum Çimen’in solisti olduğu grupta; piyanoda Tuluğ Tırpan, davulda Volkan Öktem, bas gitarda Eylem Pelit ve bağlamada da Volkan Kaplan yer alıyor. Albüm, Çimen’s Yapım etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

Haberin Devamı

Kiltli Ersin!

Kısa Kısa Cadde

Ersin Korkut, ‘Kutsal Damacana 4’deki rolü için İskoç eteği kilt giydi. Oyuncu, yılın en iddialı komedi filminin setindekileri kahkahaya boğdu. Senaryosunu Kamuran Süner’in yazdığı, yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği, Poll Films etiketli proje, 20 Ocak 2023’te vizyona girecek.

Yeni şarkı

Kısa Kısa Cadde

Alper Ergin, yeni single’ı ‘Çember’ ile sevenlerine tekrar “Merhaba” dedi. Söz ve müziği Rüzgar Pehlivan’a ait olan parçanın aranjesi Burak Çetinkaya’ya klibi ise Onur Ögden’e ait. Sanatçı, “Şarkıyı okurken en çok hissettiğim pandeminin yaşattığı zorluklar oldu” dedi.

Dördüncü single

Kısa Kısa Cadde

Ecem Okan, ‘Tek Başıma’ isimli dördüncü single’ını çıkardı. Doğada çekilen klibin, şarkı sözleriyle uyumu dikkat çekti. Klibin yönetmenliğini Bertuğ Okan üstlendi.

Çalışanlara yılbaşı jesti

Kısa Kısa Cadde

Eylül Öztürk, uluslararası ödüle layık görülen aynı zamanda kurucusu olduğu Fit&Alive Cosmetics firmasınının çalışanlarına yılbaşı sürprizi yaptı. Yeni yıl öncesi üç gün izin veren oyuncu, iş arkadaşları içinde bir yemek organizasyonu yaptırdı. Öztürk, çalışanlarıyla lahmacun yediği anları Instagram’dan paylaştı.

Haberin Devamı

Ekrana geri sayım

Kısa Kısa Cadde

Kirli Kedi Yapım tarafından çekimleri tamamlanan ‘Akif’ dizisi TRT’nin dijital platformunda yayınlanacak. Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan eserin kadrosunda Fikret Kuşkan, Özge Borak, Ertan Saban, Erdem Akakçe ve Sevgi Temel yer alıyor.

Eğlence ve müzik 

Kısa Kısa Cadde

Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın üstlendiği ‘50 Fifty’nin yeni bölümüne Halil İbrahim Ceyhan, Cem Belevi ve Ece Mumay konuk olacak. Program, bu akşam saat 20.00’de ekrana gelecek.

Sarnıç’ta buluşma

Kısa Kısa Cadde

İş dünyasının temsilcilerini yedi yıldır ağırlayan QNB Finansbank, bu yıl 21’inci kez İstanbul Buluşmaları kapsamında Yerebatan Sarnıcı’nda bir araya geldi. QNB Finansbank Genel Müdürü Ömür Tan’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikle, katılımcılar için seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç rehberliğinde özel bir tarih turu düzenlendi. Caz müzisyeni Selen Beytekin ise misafirlere eşsiz bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Terapi zamanı

Kısa Kısa Cadde

GEA Art kurucusu Merva Onur’un, nefes çalışmaları ve geleneksel Şebi Aruz şenlikleri için bir grup arkadaşıyla katıldığı gezi, önceki gün sona erdi. Çatalhöyük’te başlayan etkinlik, Merva Onur’un yaptığı nefes seanslarıyla büyük açılımlar yaşattı. Gezi sırasında katılımcılar Mevlana Celaleddin Rumi ve Şemsi Tebrizi’yi ziyaret etme fırsatı buldu, ardından delikli taştan geçmeye çalıştı. 

Kısa Kısa Cadde

İkizlere sürpriz

Kısa Kısa Cadde

Horizon Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin ve eşi Emel Gültekin, ikiz çocukları Esma ve Efe Gültekin’in 9’uncu yaş gününü sürpriz bir doğum günü partisiyle kutladı. Esma için hayranı olduğu Güney Koreli müzik grubu Black Pink temalı pasta, Efe için de oyun konsolu temalı pasta yapıldı. Aile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

Alışveriş şenliği

Kısa Kısa Cadde

Vialand AVM, ‘Yeni Yıl Alışveriş ve Moda Günleri’ alışveriş tutkunlarını bir araya getirdi. Etkinliğin açılış lansmanına katılan cemiyet hayatından isimler alışverişin keyfini çıkardı. Bando showları ve sahne performansları misafirlere eğlenceli anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Anlamlı bağış

Kısa Kısa Cadde

İstanbul Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri derneği Zeynep Kamil Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nin mevcut lavabolarını yaptığı bağış ve hizmet ile baştan aşağı yenileyerek değiştirilmesini sağladı. Zeynep Kamil Hastanesi’nde Busader İstanbul üyeleri ile Zeynep Kamil Hastanesi Başhekimi ve son yıllarda görev yapmış eski başhekimler bir araya gelerek destek verenlere plaketleri takdim edildi.

Kısa Kısa Cadde

Kardeşlerin güç birliği

Kısa Kısa Cadde

Nursel ve Cavit Çağlar’ın evlatları Yeşim Hattat Çağlar, Yasemin ve Mustafa Çağlar, iş alanındaki paylaşımları ve ailedeki uyumlarıyla hep örnek gösterilir. Son olarak ailenin yeni yatırımı olan Balmumcu’daki Movenpick İstanbul Bosphorus’da bir araya gelen kardeşler, yeni yıl için Ali Sayar’ın da içinde yer alacağı yılbaşı etkinliklerini konuştu.

Dayanışma günü

Kısa Kısa Cadde

Elim Sende Vizyoner Kadınlar Grubu, Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu ve Taksim Feronya Otel sahibi Ülfet Silahtaroğlu ev sahipliğinde ‘Yaşasın Kız Kardeşliğimiz’ temalı yılbaşı etkinliğinde bir araya geldi. 2022 yılı dönem faaliyet raporu sunan Elim Sende Vizyoner Kadınlar Platformu Kurucu Başkanı Fazilet Patır’ın ardından, Silahtaroğlu ve Tekeoğlu
konuşmalarıyla misafirleri selamladı.

Kısa Kısa Cadde

En çok Edis dinlendi

Kısa Kısa Cadde

Edis, parçalarıyla 2022 yılında ‘En Çok Dinlenen Sanatçı’ oldu. Radio Monitor verilerine göre; ‘Arıyorum’ ve ‘Yalancı’ single’larıyla 2022 yılına damgasını vuran şarkıcı, 2023’te yeni albüm ve İngilizce single’ını çıkarmaya hazırlanıyor.

Ders gördü

Kısa Kısa Cadde

Aslı Turanlı, dünyaca ünlü Charlize Theron, Brad Pitt, Sylvester Stallone, Halle Berry, Jim Carrey, Jessica Alba, Beyonce ve Sharon Stone gibi starların oyuncu koçluğunu yapan Ivana Chubbuck’tan, hızlandırılmış ders aldı. Turanlı, ilk gün 11 saat süren eğitimde, oyunculuk adına birçok tüyo ve sır öğrendi.

Eğitim aldı

Kısa Kısa Cadde

İsmail Hacıoğlu, 20 Ocak’ta vizyona girecek ‘49’ filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yakın dövüş ve silah kullanma eğitimi alan oyuncu, projede usta istihbaratçı Oğuz rolüne hayat verecek. Film, 2014 yılında Musul’a saldıran DEAŞ militanlarının, Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’nda görevli 49 Türkiye vatandaşını esir almasının ardından yaşananları konu ediyor.

‘Yüzüme gülüp de...’

Kısa Kısa Cadde

2023’ü Bursa Otantik Park Hotel’de karşılayacak olan Petek Dinçöz, İpek Açar’ın ‘İpek Yolu’ programına konuk oldu. Şarkıcı, “Yüzüme gülüp de arkadan dişini sıkanları çok gördüm. Özellikle son zamanlarda bizzat yaşadım” şeklinde konuştu.