Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

03.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

2023’e insanlık notu

Haberin Devamı

Shakira, yeni yıla özel olarak kaleme aldığı notuyla, eski eşi Gerard Pique’ye göndermede bulundu. “Bu yeni yılda yaralarımız açık olsa da, zamanın bir cerrah gibi yaraları saran elleri vardır” diyen sanatçı, “Birisi bize ihanet etmiş olsa bile diğerlerine güvenmeye devam etmeliyiz. Sizi küçümseseler bile, kendinize değer vermeye devam edin. Çünkü iyi insanların sayısı edepsizlerden daha fazla. Gidenler daha az, kalanlar çoktur. Gözyaşlarımız israf değildir, geleceğin toprağını sular ve bizi daha fazla insan yapar” ifadelerini kullandı.

 Anne-kız yürüyüşte

Özge Özpirinçci, 14 ay önce kucağına aldığı kızı Mercan’la yürüyüşe çıktı. Oyuncu, bebeğiyle spora başlamadan önce, ayna selfie’si yaptığı kareyi Instagram’dan paylaştı. Özpirinçci, bu pozuyla minik Mercan’ı ilk kez bu kadar net göstermiş oldu.

Haberin Devamı

Deniz’in İtalya turu

Kanal D’de  ekrana gelen ‘Yargı’  dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım’la gittiği İtalya’da adım  atmadık yer bırakmadı. Venedik’ten çektirdiği kareleri Instagram’dan yayınlayan oyuncu, bazı etkinliklere de katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Zirvede renkli buluşma

Bu yılbaşı Uludağ ve Erzurum Palandöken’de hareketli ve eğlenceli geçti. Uludağ’da dağın popüler otellerinden My Mountain Ağaoğlu, Grand Yazıcı, Alkoçlar ve Le Chalet Yazıcı, Erzurum’da Palandöken Polat, bu yıl da sekin simaların buluşma mekanı oldu.

İşler kızına emanet

Kısa Kısa Cadde

Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri Yazıcı rahatsızlığından dolayı Bursa’daki evinde istirahat ederken, bu kış kızı Bahar Yazıcı Şer işlerin başına geçerek otelde misafirleri en iyi şekilde ağırladı. Grand Yazıcı’da yeni yıla girenler arasında Bahar Yazıcı-Ozan Şer, Ahmet Gümüştekin arkadaşı Canan Şirin, Akif Beki ve eşi Eda Karaytuğ vardı.

Aile bir arada

Kısa Kısa Cadde

Ağaoğlu şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde eşi Semra Ağaoğlu, oğlu Alican torunu Alin, CEO Burak Kutluğ ve Turizm Grup Başkanı Murat Türker Uludağ’da yılbaşını geçiren isimler arasındaydı.

Kısa Kısa Cadde

Eğlenceli açılış

Kısa Kısa Cadde

Kış sezonuna baştan aşağı yenilerek giren Erzurum Polat Palandöken’de, yılbaşı öncesinde gerçekleşen açılış davetinde Songül Sel, Ceylan Sel Sohtorik, Eda Polat Ginotasis ve İbrahim Fikret Polat yakın dostlarına ev sahipliği yaptı. Organizasyon Momo Après-Ski’de Mykonos’un en popüler Beach Club’larından Scorpios müzik direktörü Valeron’un canlı performansı ile başladı, Momo müzik direktörü Tankut Karakurt ve Multienstrümantalist Toygun Sözen’in performansıyla devam etti. Partiye, Polat Ailesi ve yakınlarının yanı sıra Momo müdavimleri katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Nardugan’a özel tanıtım

Kısa Kısa Cadde

Edebiyat dünyasına son yıllarda yazdığı ‘Nevcüman- Uzak Şehrin Masalı’ kitabı ile farklı bir soluk getiren Nurhayat Özcan, yeni yıl öncesinde raflarda yerini alan ikinci kitabı ‘Nardugan Kayıp Şehrin Masalı’ ile mutluluk yaşıyor. Penguen Kitapevi Suadiye’de kitabın tanıtımı yapıldı. Etkinliğe edebiyat ve sanat dünyasından pek çok tanıdık sima katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Geri dönüştürülmüş koleksiyon

Kısa Kısa Cadde

Tasarımcı Hatice Gökçe, geri dönüştürülmüş akrilik elyafı Acrycycle ve el dokuması ipeklerden oluşan yeni koleksiyonuyla, içindeki çocuğu kaybetmeyen erkeklere sesleniyor. İzlenebilir barkodlu 26 look ve 55 parçadan oluşan koleksiyon, renkleri ve desenleriyle öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Kardeş dayanışması

Kısa Kısa Cadde

Selda ve Sema Sipahioğlu, yılbaşı gecesi Tarabya’daki evlerinde verdikleri davette yine göz kamaştırdı. Sipahioğlu Kardeşler, şıklıkları, başarılı ev sahiplikleri ve özenle hazırladıkları menüyle, misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı.

Gözlükle denizde

Mark Wahlberg, önceki gün Barbados sahillerinde objektiflere takıldı. 51 yaşındaki oyuncu, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı. Güneş gözlükleriyle suya girmeyi tercih eden Wahlberg’e tatil boyunca ailesi eşlik etti.

Fransa mavisi

Chiara Ferragni, ailesiyle Fransa’nın Megeve bölgesinde tatil yapıyor. Yeni yılı da orada karşılayan İtalyan influencer, “Yılbaşı gecesi için hazırım” notuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Mavi elbisesiyle göz kamaştıran Ferragni, beğeni yağmuruna tutuldu.

Rengarenk bir prömiyer

Çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, renklerden ilham alarak oluşturduğu sıra dışı bir programla yarın akşam Ankaralı müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Modern ve klasik crossover yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan yıldız soprano Sarah Pagin, CSO ADA Ankara Pop Serisi kapsamında, yarın Ankara’ya gelecek. Farklı müzik tarzlarını karıştırdığı resitalleri ile tanınan sanatçı, Fransız besteci Claude Debussy’nin eseri ‘Yeşil’den adlığı ilhamla rengarenk bir prömiyer yapacak. Pagin, konserde; Debussy, Offenbach, Brahms, Amy Winehouse, Elton John gibi isimlerin eserlerini seslendirecek. Ünlü soprano, konserin finali için Sezen Aksu’nun ‘Firuze’ni de yorumlayacak.

Kısa Kısa Cadde

Kalp attı!

Alessandra Ambrosio, Meksika’nın Holbox adasında tatil yapıyor. Brezilyalı model, sahil kenarında pembe bikinisiyle verdiği pozlarla beğeni topladı. Kareleri Instagram’dan paylaşıp, takipçilerine “İyi yıllar” dileyen Ambrosio, eliyle kalp işareti yaptı.

2023 kahvesi

Salma Hayek, 2023 sabahı kahve içerken pozlar verdi. Sevenlerinin yeni yılını kutlayan oyuncu, “Beni desteklediğiniz ve birçok zaman beni güldürdüğünüz için teşekkür ederim. Sizden çok şey öğreniyorum” açıklamasında bulundu.

Erkeklere tavsiye

Chris Pratt, eşi Katherine Schwarzenegger’i övmelere doyamadı. Kar tatiline giden ikiliden aktör, hemcinslerine tavsiyede bulunarak, “Kendinize bir fırtına gölgesi gibi görünen, siyah ve dar kayak kıyafeti giymiş ve tam bir serseri gibi kayabilen kadınlar bulun” ifadelerini kullandı.

Kar tatili

Laurens ve Josh Wickard, çocukları Savannah ile kar tatiline çıktı. Kayak yapmanın kendileri için çok özel olduğunu ifade eden aile, “Çocuğumuzun mutluluğunu görmek dünyadaki en güzel şey” açıklamasını yaptı.

Babaya özlem

Buddy Valastro, kaybettiği babasının doğum gününü kutladı. Eski fotoğraflarını paylaşarak onu anan pasta şefi, “Sensiz hayat asla aynı olmadı. Her gün seni düşünüyor ve hatırlarımıza sarılıyorum. Cennette olduğunu biliyorum baba, seni seviyorum” diye yazdı.

Karlar prensesi 

Kısa Kısa Cadde

Göksel, Sarıkamış Sarpino Otel’in açılışında hayranlarıyla buluştu. Eğlenceli bir performansa imza atan şarkıcı, Sudietuz imzalı kıyafetiyle beğeni topladı. Göksel, tacı ve peleriniyle ‘Karlar Prensesi’ne benzetildi. Performans öncesi küçük bir kaza geçiren şarkıcı, sahneye çıplak ayakla çıkmak zorunda kaldı. Göksel, “2022’nin son nazarı da böyle çıktı, bundan sonra rahatız. 2023’te tüm güzellikler bizim olacak” dedi.  

Trabzon çıkarması 

Kısa Kısa Cadde

Ece Seçkin, Trabzon Yalıpark Otel’de konser verdi. Şarkıcı, biletleri haftalar öncesinde tükenen etkinlikte, hayranlarını coşturdu. Enerjisi ve şıklığıyla dikkat çeken Seçkin, hem kulaklara hem de gözlere hitap etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan şarkıcı, alkışlarla geceyi noktaladı.

Dört dilde şarkı söyledi

Kısa Kısa Cadde

Su Soley, Cornelia Diamond Golf Resort Otel’de sahneye çıktı. Şarkıcı, 24 ülkeden gelen misafirleri için Türkçe, İngilizce, Portekizce ve Fransızca parçalar söyledi. Cihan Nacar tasarımı kıyafetiyle beğeni toplayan Soley, “Farklı ülkelerden, kültürlerden gelen, farklı dilleri konuşan yüzlerce insan, alternatif müziğin bütün ruhlara dokunan şarkılarına eşlik ediyor. Çok mutluyum” diye konuştu.

İlk tanıtımı yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Senaryosunu Hasan Can Kaya’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü’nün oturduğu ‘Çok Aşk’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Başrolünü Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız ve Uğur Yücel’in paylaştığı romantik komedi filmi, 24 Şubat’ta vizyona girecek. Kaya’nın Coşkun karakteriyle kamera karşısına geçtiği yapımda babasını Yücel, annesini Sönmez, ağabeyini Yıldız ve kız arkadaşı rolünü de Pekin canlandırdı.

Kısa Kısa Cadde

Yeni yıla yeni dişler 

Kısa Kısa Cadde

Günay Musayeva, diş doktoru Metin Şanap’ın Nişantaşı’ndaki kliniğine giderek, dişlerine ‘Natural Estetik Smile Design’ yaptırdı. Yeni dişlerinden memnun olan model, Meksika’ya gideceği için operasyonu yaptırdığını söyledi. Doktoruyla çekildiği fotoğrafı Instagram’dan paylaşan Musayeva, teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Klip çekti

Kısa Kısa Cadde

Kamuran Akkor, sözleri Hakkı Yalçın’a, müziği ise Ferda Anıl Yarkın’a ait ‘Daha Yokluğunun İlk Akşamında’ isimli şarkısına klip çekti. Daha önce Müslüm Gürses’in yorumladığı eser için sanatçı, “Bu parça sevenlerime yeni yıl armağanı olsun” dedi. Yönetmenliğini Veysi Akkaya’nın üstlendiğini video, Elenor Müzik etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.