Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

18.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yorumları kapattı

Haberin Devamı

Adı bir süredir Çağatay Ulusoy ile anılan İlkin Tüfekçi, paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti. Oyuncunun ilk olarak yayınladığı gelinlik fotoğrafı hayranlarını heyecanlandırdı. Ardından kırmızı kıyafetiyle verdiği pozları paylaşan Tüfekçi’nin, Instagram’da yorum kısmını kapattığı görüldü.

Sevgililere özel

Taylor Hill, dünyaca ünlü bir iç çamaşırı markası için kamera karşısına geçti. Moda fotoğrafçısı Camille Summers-Valli’nin objektifine seksi pozlar veren model, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan koleksiyonunun tanıtımını üstlendi.

Hafsanur’a destek verdi

Hadise, ilaç içip bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan’a sosyal medyadan destek verdi. Oyuncunun fotoğrafını paylaşan şarkıcı, “Bu sefer hedeflerinde gencecik bir kadın var. Yine aynı tavırlar, aynı tehditler, aynı hadsizliklerle bir kadını defalarca açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. Umarım bu konuda RTÜK gerekeni yapar” diyerek, haberi yayınlayan kanalı şikayet etti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Demirer’in atölye hayali

Ata Demirer, ekşi sözlük’te hayranlarının sorularını yanıtladı. Komedyen, “Oyunculuk ve sinema okulu açmak ya da hoca olmak gibi bir düşünceniz var mı?” sorusuna, “Eğitim vermek için eğitim almak gerekiyor. Sinema veya oyunculuk eğitimi almadım, alaylıyım... 60’lı yaşlarımdan sonra, kendime ait bir yerde, en iyi konservatuvar ögrencilerilerinin yazlık çalışma alanı olarak kullanabilecekleri bir atölye açma hayalim var. Burs vermeyi de düşünüyorum” yanıtını verdi.

Kısa Kısa Cadde

Balkon pozu olay oldu

Evinde düşerek omurga kemiğini kıran Zeynep Bastık’ın balkon pozu, gündem oldu. Sütyensiz giydiği sarı kıyafeti nedeniyle takipçileri ikiye bölünen şarkıcıya, “Sesine bayılıyorum ama bu çıplaklık nedir, yazık”, “Gayet iyi gidiyordun, popülerlik artınca bir şeyler eksiliyor demek ki”, “Kürdan gibi olmuşsun kilo al”, “Cesur ve nazik” ve “Çok seksi” gibi yüzlerce yorum geldi.

Kısa Kısa Cadde

Büyüküstün zirvede

Son dönemde oynadığı projelerle adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, IMDb Starmetre’de Türk oyuncular arasında zirvede yer aldı. Tüm dünya listesinde bin 824’üncü sırada yer alan oyuncu, Türkiye’de birinci oldu. Büyüküstün’ü Cem Yiğit Üzümoğlu, Can Yaman, Damla Sönmez ve Kerem Bürsin takip etti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İskoçya’da klip!

Cem Yenel, ‘Alt Tarafı Bir Ömür Özlerim’ isimli imkansız bir aşk hikayesini anlattığı yeni şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle çıkardı. Söz ve müziği kendisine ait eserin klibi İskoçya’da çekildi.

Eğitim vurgusu

10 Mart’ta vizyona girecek ‘Serçenin Gözyaşı’nda Hakan’ı canlandıran Yağızkan Dikmen, kadına şiddetle ilgili konuştu. Oyuncu, “Sadece fiziki değil manevi olarak da kadınların üstünde çok büyük bir yük var. Bunun önüne eğitimle geçebiliriz” dedi.

Geri dönüyor

Revart altı aylık sessizliğini ‘Aşka Dair’ 20 Ocak’ta bozacak. Sony Music Türkiye etiketiyle çıkacak şarkı, düşünülmüş sözleri ve ritmik müziğiyle dikkatleri çekecek.

Yeni projeler yolda

Mediterra Project Management’ın Yönetim Kurulu Başkanı Eylem Şakir, gayrimenkul dünyasının önde gelen isimleriyle geçtiğimiz hafta JW Marriott Bosphorus’ta bir araya geldi.Toplantıda, Kıbrıs’taki yeni yatırım projelerinden bahsedildi.