Cadde Kısa kısa cadde

Kısa kısa cadde

19.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa kısa cadde

Anlamlı tanıtım

Haberin Devamı

Kısa kısa cadde

İşitme kaybı olanların ihtiyaçlarına daha fazla cevap vermek amacıyla yurdumuzda ilk defa inovatif teknolojiyle tüketicilerin karşısına Beyin dostu Tie teknolojisi, Pera Palas Oteli’nde seçkin davetlilerin katımıyla tanıtıldı. TUBİTAK tarafından desteklenen ve dünyanın farklı ülkelerinde eş zamanlı olarak piyasaya çıkan tamamen yerli ve milli olarak geliştirilen işitme cihazı büyük beğeni topladı. Bu önemli günde Ear Technic AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Ağaç, Prof. Dr. Sinan Canan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtım davetinde Nora Kalpakçıoğlu, Filmiz Bulutçu, Canan Yolaç, Gülden Büyükuçak, Melis Ağazat gibi dostlar bir araya geldi.

Kısa kısa cadde

Kısa kısa cadde

İmzalar atıldı

Kısa kısa cadde

Galatasaray Yelken Şubesi sporcusu ve Türk Yelken Milli Takımı Olimpik Takım sporcusu Ecem Güzel’in, Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında yer alan ulusal ve uluslararası yarışmalar ile 2024 Paris Olimpiyatları Tezmarin sponsorluk anlaşmasının basın toplantısı, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi’nde düzenlendi. İmza töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu söz aldı.

Haberin Devamı

Kısa kısa cadde

Özel davet

Kısa kısa cadde

‘Anları Anılara Dönüştürmek’ sloganıyla misafirlerine unutulmaz deneyimler yaşatan, Fairmont’un Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar Istanbul, altı yıllık başarı hikayesini özel bir davetle kutladı. Etkinlik, Genel Müdür Nicolas Kipper ev sahipliğinde, otelin Presidential Suite’inde gerçekleşti. DJ Canan Soylu’nun setin başına geçtiği geceye çok sayıda ünlü isim katıldı.

Kısa kısa cadde

Lezzet deneyimi

Kısa kısa cadde

Ender Mermerci ile Gülbin Simitçioğlu, Swiss Otel’in bahçesinde İsviçre Alpleri havasını yaşatan Chalat Restoran’da buluştu. İki eski dost fondü yaparak değişik bir lezzet deneyimi yaşadı.

Göz kamaştıran tasarımlar

Kısa kısa cadde

Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Mücevher Tasarım Yarışması’nda yarı finalistler belirlendi. ‘Next Horizon’ temalı gelecekten aldığı ilhamı ve hayal gücünü mücevherle buluşturan tasarımların rekabet ettiği yarışmaya 200’den fazla başvurudan özenle seçilen 10 tasarım belirlenerek, yarı finalistler seçildi.

Haberin Devamı

Sanatseverler bir arada

Kısa kısa cadde

İstanbul Lale Vakfı (İLAV) Müzesi ve Sanat galerisi açıldı. 26 sanatçının eserlerinin sergilendiği karma sergi sanat galerisinde sanatseverlerle buluştu. Sergi ülkemizin dört tarafından katılım gösteren tanınmış ressamlar, heykeltraşlar ve seramik sanatçılarını bir araya getirdi. Kalabalık bir davetlinin katıldığı açılışta sanatçıların yapmış olduğu çalışmalar büyük beğeneni topladı.

Kısa kısa cadde

Kısa kısa cadde

Kısa kısa cadde

Baba dramı!

Kısa kısa cadde

İpek Açar’ın TRT Müzik’te yayınlanan programı ‘İpek Yolu’na Hakan Aysev konuk oldu. Anne ve babası çocukken ayrılan ve babasıyla görüşmeyen tenor, “Frankfurt’a otobanda giderken kaza geçirdim ve o anda babamın yüzü gözümün önüne geldi. Sonrasında babamla görüştük. Benden ‘Elveda Gençliğim’ şarkısını söylememi istedi” dedi.

Hem göze hem kulağa

Kısa kısa cadde

Son şarkısı ‘Zincir’ ile dikkat çeken Pınar Soykan’ın konser maratonu başladı. Holo Etiler’de dinleyicileriyle buluşan Soykan, hem göze hem kulağa hitap etti. Sanatçı, 4 Şubat’ta Bursa’da, 8 ve 10 Şubat’ta İstanbul’da olacak.

Haberin Devamı

Klip için bir araya geldiler

Kısa kısa cadde

Seren Uzun, yeni klip toplantısını Nişantaşı City’s’de yaptı. Karadenizli sanatçıya, Hollanda’da yaşayan fotoğrafçı Burak Evren de eşlik etti. Klibinin yönetmenliğini yapacak olan Evren, aynı zamanda Uzun’la video’da da yer alacak.

SULTAN’A SEVGİ SELİ

Kısa kısa cadde

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Küçükçekmece’de sevenleriyle bir araya geldi. Oyuncuya ilgi yoğundu.

Türkan Şoray, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Çekmecemde Kitap Var’ etkinliği ile ‘Sinemam ve Ben’ kitabıyla Küçükçekmeceli kadınlarla buluştu. Türk sinemasının sultanı, salonu hınca hınç dolduran kalabalığın “Sultan” ve “Yüreğimize hoş geldiniz” tezahüratlarıyla karşılandı. Oyuncu, “Ben kendimi hep emekçi olarak gördüm. Yıllardır, dünyayı ve kendimi tanımaya başladığımdan itibaren, sürekli, hiç durmadan çalıştım. Şimdi setlerden uzak olmak beni hüzünlendiriyor” dedi.

Engelsiz ödüller

Kısa kısa cadde

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Engelsiz Yaşam Vakfı’nın ‘Boyut Çelik Kapı ile 13. Yılın En İyileri Ödül Töreni’, Yeşilköy’deki Wow İstanbul Hotel’de yapıldı. Gecede Coşkun Sabah’ın vakfa bağışladığı ve yıllarca bestelerini yaptığı ud 35 bin TL’ye alıcı buldu. 

Haberin Devamı

İlk albüm çıktı

Kısa kısa cadde

Nasıl Derler Bilirsin, müzikal kariyerinin ilk albümü ‘İnsanız Affet’i yarın Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlayacak. 10 şarkıdan oluşan projeyle aynı adı taşıyan şarkının sözü ve bestesi Alper Altıntaş imzasını taşıyor.

‘50 Fifty’de bu hafta...

Kısa kısa cadde

Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği ‘50 Fifty’nin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Programda; İrem Derici’yle Eda Sakız’ın ‘Papatyam’ klibinin setinden özel görüntüler ile Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’tan açıklamalar yayınlanacak.

Koçla hazırlık

Kısa kısa cadde

Hazal Subaşı ve Sıla Türkoğlu’nun bir süredir, sağlıklı yaşam koçu Sonay Ölçücüer’le çalıştığı öğrenildi. İki oyuncunun sağlıklı yaşam merkezi Trendlife’a düzenli olarak gittikleri, hem spor yaptıkları hem de cilt bakımı yaptırıp detoks programlarına katıldıkları öğrenildi.