Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

25.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kendine övgüler!

Haberin Devamı

Bella Hadid, bir iç çamaşırı markasının kampanyasında kendi gençliğine seslendi. ABD’li model şunları söyledi: “Seninle ne kadar gurur duyduğumu bilmeni isterim. Tanıdığım en hassas ve merhametli insansın. Aynı zamanda çalışkan, empati kurabilen ve güçlüsün. Senin kıymetini biliyorum. Sevgilerle.”

Afişi yayınlandı

Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Arda Anarat ve Eren Hacısalihoğlu’nun başrolünü paylaştığı ‘Nefes-Yer Eksi İki’ filmi seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. 17 Şubat’ta vizyonda olacak projenin yönetmen koltuğunda, Ozan Uzunoğlu oturuyor. Hikayesi 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen yapımın afişinde, tüm başrol oyuncuları yer aldı.

Kısa Kısa Cadde

Tatil pozları

İrlandalı model Chloe Loughnan, tatilden paylaştığı fotoğraflarla beğeni topladı. Havuz kenarından bikinili karelerini Instagram’dan yayınlayan model, “Su bebeği” notunu yazdı. Loughnan’a takipçileri, “Bu formu korumak için inanılmaz spor ve diyet yaptığı belli” gibi yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

Miras peşinde

Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım ve Pelin Karahan’ın başrolünü paylaştığı ‘Güven Bana’, 24 Şubat’ta vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp, yönettiği proje, anneleri öldükten sonra yatalak babalarına bakmak zorunda kalan iki kardeşin, dedelerinden kalan miras haklarının peşine düşmelerini anlatıyor.

Kısa Kısa Cadde

Yine zirvede

Tuba Büyüküstün, IMDb Starmetre sıralamalarında yine zirvede yer aldı. Oyuncu tüm dünyada 11 milyon kişi arasında 2 bin 578’inci sırada kendisine yer bularak, Türk sanatçılar arasında birinci oldu. Geçtiğimiz hafta da zirvede yer alan Büyüküstün’ü, Cem Yiğit Üzümoğlu ile Serenay Sarıkaya takip etti.

Kısa Kısa Cadde

Kayak yaptı

Cansu Tosun, kayak yaparken çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan oyuncu, “Kas hafızası diye bir şey var iyi ki... ‘Çocukken yaptım, unutmuşumdur’ demeyin, kendinizi şaşırtın bence” diye yazdı.

 

Kore’de yoğun ilgi

Projeleriyle ve uluslararası başarılarıyla adından söz ettiren sanatçı ve yönetmen Lara Kamhi uluslararası arenalarda eserlerini sergilemeye devam ediyor. Kamhi’nin Koreli sanatçı Daeki Shim ile gerçekleştirdiği ortak çalışması ‘Geleceğin Ötesinde’ eseri, geçtiğimiz günlerde Kore’nin başkenti Seul’de ‘Şehrin Ötesinde: Kültürel Anıtlar’ adlı sergide sanatseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Renkli açılış

San Kuaför, Etiler’de 37’nci salonunun kapılarını ünlü isimlerin katılımıyla açtı. Kuaförün ortakları Yusuf Yalmancı-Mustafa Batur- Recep ve Sertaç Kolay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta Şebnem Özinal, İlayda Aydın, Alican Okumuş, İlayda Ildır, Gurur Aydoğan, Ece Özdikici ve Cemre Baysel gibi pek çok ünlü isim göze çarptı.

Konuşulan saatler

Türkiye’de lüks erkek giyim, ayakkabı ve ev tekstili pazarının lideri olan Alkon Group, lüks saat markası Jacob&Co ile İstanbul’daki ilk mağaza açılışını gerçekleştirdi. Four Seasons’ta gerçekleşen Classico Timepieces gala yemeğine; Savaş Çelen, Pelin Kaya, Feryal Gülman, Arzu Sabancı, Derin Mermerci, Berrak Tüzünataç, Özge Özpirinççi, Melis Sezen, Dila Tarkan, Emel Yıldırım, Mehmet Ali Gül ve Yasemin Taciroğlu gibi çok sayıda ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Hayatı kolaylaştıran uygulama!

TAŞI24’ün, Mandarin Oriental Bosphorus’ta Ümit Karalar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdiği Mandarin Oriental Bosphorus’daki lansman, cemiyet hayatının önde gelenlerinin katılımıyla gerçekleşti. TAŞI24’ün kurucusu ve CEO’su Kamil Yusupov, “Sunduğumuz hizmetle sayısız insanın hayatını kolaylaştırıyoruz” dedi.

‘İyi ki doğdun pamuk prensesim’

Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi, sosyal medya hesabından eşi Tuba Develi’nin doğum gününü kutladı. İş insanı, “15 yılı devirdik, birlikte iki yavrumuzla yıllar geçmiş gitmiş olsa da bazı şeyler geçmiyor, hiç bitmiyor iyi ki doğdun prensesim” notunu düştü.

Ardahanlı çocuklar için...

Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından hayata geçirilen ‘1 Milyon Kitap’ projesinin destekçileri, düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Ressam Devrim Erbil, daha fazla çocuğun ilk kütüphanesini kurmak için 150 eserini projeye bağışlamıştı. Tanınmış iş insanı Taner Tekin de, Erbil’in eserlerinden birini satın alarak, memleketi Ardahan’a bin 500 kitap bağışladı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Oyunun ‘TAD’I Bursa’da çıktı!

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi, Tolga İskit’in tek kişilik ödüllü oyunu ‘Kalabalık Duası’nı burslu öğrencileri yararına Bursalılarla buluşturdu. Podyum Sanat Mahal’de sanatseverlerle buluşan oyunda İskit, sahne performansıyla ayakta alkışlandı.

Kadın dayanışması

Sosyal ve cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Eda Kosif, Ebru Ceylan, İpek Varol ve Doğal Mesudiyeli Aslı Şen’i bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Şen’in yaşadığı sıkıntılı günlerde yalnız kalmasına müsaade etmeyen dostlar, hafta içi yurt dışı seyahatine çıkarak moral depolayacaklar.