Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

02.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Soyadı meselesi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Salma Hayek Pinault, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu. 2009 yılında evlenen ikiliden aktris, yer aldığı projelerde Hayek’in olmasıyla ilgili şunları söyledi: “Ben soyadımı zaten kabullenmiştim ama geri kalan herkes bunu reddetti. Filmlerimde bile kullanmadıkları olmuştu” ifadeleriyle güldürdü.

Dünya listelerinde

Kısa Kısa Cadde

Burcu Güneş, ‘Benim Yolum’ albümüyle Spotify’da 2 milyon dinlenmeye ulaştı. Dijital platformlar ve dünya listelerinde ön sıralarda olan sanatçı, projenin ikinci klibinin şarkısına, sevenlerinin oylamasıyla karar verecek. Güneş, “Gelen yorumlar, albüme olan ilgi o kadar güzel ki çok mutluyum” dedi. 

Fragmanı yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal ve Uğur Yücel’in yer aldığı ‘Çok Aşk’ filminin fragmanı yayınlandı. 24 Şubat’ta vizyona girecek projenin senaryosunu Kaya kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor.

Haberin Devamı

Başına gelmedik kalmadı

Kısa Kısa Cadde

Özlem Yıldız’ın son iki haftadır başına gelmedik kalmadı. Instagram’dan açıklama yapan sunucu, “Yaklaşık iki haftadır olmayacak ne varsa beni buluyor. Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü. Kötüyü çağırmak istemiyorum. Bu sabah da bir anda bu şekilde uyandım. Hiçbir şey yokken yani...” dedi.

Kömürlük saati

Kısa Kısa Cadde

Selda Güleç’in sahibi olduğu SG İmalathane bünyesinde yer alan ve kısa zamanda İstanbul’un sanat ve kültür hayatının buluşma noktası haline gelen SG Kömürlük’te önceki akşam eğlenceli bir etkinlik gerçekleşti. Kürşat Başar’ın hem müziği hem de sohbetleriyle renk kattığı gecede KKTC Özel Sanat Danışmanı piyanist Rüya Taner konser verdi. Organizasyona katılanlar arasında Gani Müjde ve Erinç Başar gibi isimler de vardı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

İkizlere özel kutlama

Kısa Kısa Cadde

Evelize-Hakan Kosif, ikiz çocukları Eliza ve Taylan’ın üç yaşına girmesi onuruna, aile arasında görkemli bir kutlama yaptı. Evelize Hanım, özenle hazırlandığı günde, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Evelize, “İyi ki doğdunuz ikizlerim Eliza ve Taylan. İkiniz de hayatımızda olduğunuz için çok şanslıyız” dedi.

Haberin Devamı

Tutumlu kardeşler!

Kısa Kısa Cadde

Cem Boyner’in kızları Ayşe ve Elif Boyner, geri dönüşüm çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Evlerini kendileri boyayan ikizler, bu defa da eskiyen kumaşları ev tekstil ürünleri yaparak değerlendirdi. Boynerler, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla takdir topladı.

Snow wing zamanı

Kısa Kısa Cadde

Tarman Group CEO’su Murat Tarman, iş hayatındaki başarılarının yanı sıra kış sporlarına olan ilgisiyle de biliniyor. İş insanı, birkaç günlük tatil için soluğu Erciyes Kayak Merkezi’nde aldı. Snow wing yapan Tarman, çevredekilerin ilgi odağı oldu.

İlgi gören koleksiyon 

Kısa Kısa Cadde

Nesli Argıt Özkan, takı markası Foen’in 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yeni koleksiyonunu önceki gün düzenlediği davetle tanıttı. Konuklar, etkinlikte sohbet imkanı bulurken, ayrıca tasarımları da yakından inceleme fırsatı buldu. Satışlarını online gerçekleştiren marka, fiziki ilk satış gününde yoğun ilgi gördü.

‘1002. Gece’, Taksim Sanat’ta! 

Kısa Kısa Cadde

Küratörlüğünü Banu Seyhan’ın üstlendiği; 15 kadın sanatçının Türk mitleri, Şahmeran, Kybele ve eşitlik gibi konuları odağına aldığı ‘1002. Gece’ isimli çağdaş sanat sergisi, 7 Şubat’ta ziyarete açılacak. Sergi, ziyaretçilerini, ‘1001 Gece Masalları’na atıfta bulunarak, her sanatçının kendi dilinden; kendi dili ile kurduğu öznel ve incelikli ilişkisinden ‘1002. Gece’ye yazılan bir masala davet ediyor.

Haberin Devamı

Gururlandıran gençler

Kısa Kısa Cadde

Golf sporunda başarıdan başarıya koşan gençler, gururlandırmaya devam ediyor. Dünyanın en prestijli çocuk golf turnuvası US Kids Antalya Open, geçtiğimiz günlerde Antalya Carya Golf’te gerçekleşti. Turnuvaya Deniz Sapmaz ve Can Marko Özdemir damga vurdu. Etkinlikte Bade Yalçın, Özün Asya Çelen, Alya Su, Tansa Tuna, Arben Yılmaz, Doruk Tüfekçi ve Ahmet Demir Akbaş da madalya aldı.

Renkli program

Kısa Kısa Cadde

Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın yaptığı müzik ve magazin programı ‘50 Fifty’ye bu hafta Melek Büyükçınar konuk olacak. Bu akşam saat 20.00’de ekrana gelecek yapımda magazin dünyasından renkli anlar da yayınlanacak.

Haberin Devamı

Nefes mucizesi

Kısa Kısa Cadde

Nefes ve Meditasyon Koçu Neslihan Ünver, verdiği eğitimlerle bilinçli nefesi sağlıyor. Eğitimci, insanların kendini sevmesiyle ve doktorların tedavi yöntemlerine ek olarak doğru düşünme ve doğru nefesle hastalıkların üstesinden gelebileceğini belirtti.

‘Nomofobiğim’

Kısa Kısa Cadde

Birol Güven, “Hastaneye yatmam lazım ileri derecede nomofobiğim” iritafıyla şaşırttı. Telefonunu unuttuğu bir anı bile olmadığını belirten yapımcı, “Birini aramaktan çok, ya bana ulaşamazlarsa diye bir endişem var” dedi. Nomofobi, kişinin telefonu yokken kendini “eksik” gibi hissetmesi olarak tanımlanıyor.

Sürpriz düet 

Kısa Kısa Cadde

GTR Müzik bünyesinde üretmeye devam eden Harmanadam, Gökhan Türkmen’le düeti ‘Kendini Bozmadan’ı yarın yayınlayacak. Müzisyen, sözü ve müziği kendisine ait eser için “Karakterimizden ödün vermememiz gerektiğini betimliyor” dedi. Ödemiş’in Lübbey Köyü’nde çekilen klibin yönetmenliğini Gökhan Fırat üstlendi.

Güzellik sırrı

Kısa Kısa Cadde

Suna Dumankaya Acıbadem, bu ay düzenlediği söyleşide Ayça Kalaycıoğlu ev sahipliğinde Serap Paköz’ü ağırladı. Sunucu, “Makyajımı doğal sabunlarla temizlerim. Kremlere de çok önem veririm. Cildimi kurutmam” dedi.

Görkemli buluşma

Kısa Kısa Cadde

Fagold Kuyumculuk, Geleneksel İş Ortakları Buluşması’nın altıncısını Wyndham Özdilek Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıda yerli ve İtalyan altın ürünlerin 2023 koleksiyonları ile pırlantadan IVY Collection tanıtıldı. Aquamarin Şerefe Restoran’daki gala yemeğinde İrem Derici sahne aldı.

Kısa Kısa Cadde