Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

06.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

İzdihama yol açtı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Gülşen, Antalya’da Nirvana Otel’in Cosmos Theatre sahnesinde hayranlarının karşısına çıktı. Şarkıcı, iki saat süren konserinde performansı, tamamı swarovski taşlarla kaplı tulumu ve fiziğiyle dikkat çekti. Gülşen’in haftalar öncesinden biletleri tükenen konserinde yoğun ilgi nedeniyle izdiham yaşandı.

‘Kimseyi merak etmiyorum’

Kısa Kısa Cadde

Aslı Turanlı, Women’s Style dergisine kapak oldu. Sosyal medyayı çok kullanmadığını söyleyen oyuncu, “Orada yazılan yorumları eskiden çok önemserdim, şimdi okumuyorum bile. O yüzden özel hayatımla hiçbir ilgisi yok. Kimse olduğu gibi değil tam anlamıyla. O yüzden kimsenin hayatını merak etmiyorum” şeklinde konuştu.

Dağcı pozu

Kısa Kısa Cadde

Winnie Harlow, bir kozmetik markası için kamera karşısına geçti. Stüdyo ortamında objektiflere dağcı pozu veren ve set arkası görüntüleri de yayınlayan model, beğeni topladı. Harlow’a “Siyahi Barbie” ve “Dikkat et bir yerlerini kırma” gibi yorumlar yapıldı.

Haberin Devamı

Beğenilen fotoğraf

Kısa Kısa Cadde

Simge Sağın, Amerika tatili sonrası Türkiye’ye döndü. Miami’de paylaştığı fotoğraflarla gündem olan şarkıcı, Instagram’daki son karesiyle beğeni topladı. Sağın’ın, “Bir kerecik bile üzülme diye” yazarak, kırık kalp emojisi koyduğu kare kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Yedi yıldır bir şey almıyor

Kısa Kısa Cadde

Nazan Öncel, kendisine yedi yıldır bir şey almadığını söyledi. Twitter’dan açıklama yapan şarkıcı, “Yedi senedir kendime hiçbir şey almıyorum, aksine diş fırçası dahil, kişisel eşyamı 110 parçaya indirdim. Hafifledikçe rahatladım. Sırada evi 2+1’e indirmek var. Yolun sonunda iki metre yerde yatıyoruz. ‘Ölüm var, unutma’ diyorum kendime... Ben de geç uyananlardanım” diye yazdı.

Hayvan sahiplenmek istiyor

Kısa Kısa Cadde

Hayvan sevgisiyle tanınan Petek Dinçöz, sosyal medya hesabından hayvan sahiplenmek istediğini duyurdu. Temizlik konusunda takıntısı olan şarkıcı, Toy Poodle cinsi köpek sahiplenmek istediğini söyledi. Dinçöz, istediği minik dostun fotoğrafını, “Tatlılığına bakın”
notuyla paylaştı.

Müzikale yeşil ışık

Kısa Kısa Cadde

Atiye, milliyet.com.tr’den Beste Sırapınar’ın konuğu oldu. Oyunculukla ilgili fazla iddialı sözler sarf etmekten kaçınan şarkıcı, müzikal için yeşil ışık yaktı. Atiye, mesleğe müzik ve dans aşkıyla başladığını söyledi.

Haberin Devamı

Mytologya sohbetleri

İnsanlaştırılmış Tanrıların, yarı Tanrıların kişiliklerinin serüvenleştirilip, efsaneler haline getirilmesi şeklinde kuşaktan kuşağa geçen tüm bilgileri kapsayan ‘Mytologya’nın tanıtım söyleşisi, önceki gün Karl&Ein Art Gallery’de gerçekleşti. Moderatörlüğünü Vedat Akdamar ve Ecem Gürleyen’in üstlendiği etkinliğe; Tamer Levent, Ekrem Kahraman, Çerkes Karadağ, Akın Ekinci, Nuray Gök Aksamaz, Erdal Bila ve Özlem Barlok da katıldı. Organizasyon sonunda bir sürpriz yapan Levent, Artshop Yayıncılık’tan çıkan ‘Sanata Evet’ isimli kitabını konuklara imzaladı.

Kısa Kısa Cadde

Fuarda güç birliği 

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Frankfurt’ta düzenlenen, yemek ve yaşam alanlarından kullanılan eşyaların yer aldığı dünyanın sayılı fuarlarından Ambiante’de görkemli bir stantla yer aldı. Başarılı bir sunum gerçekleştiren iş insanını, annesi Gülsüm Güral, oğlu Emir Sürmeli, kardeşi Gülden Güral ve kuzeni Esin Güral Argat da yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

‘Sticker’ görücüye çıktı 

Geleneksel resim sanatını, modernizim ve renk alanı resim hareketleri ile yeniden yorumlayan Peter Zimmermann’ın beşinci kişisel sergisi ‘Sticker’, Dirimart Dolapdere’de açıldı. Sanatçı, bu çalışmalarında kendine has tekniğiyle tuvale uyguladığı sanal algoritmalara odaklandığını ve yeni epoksi reçine tabloları yerleştirdiği etiketlerle bir araya getirdiğini söyledi. Eserler, 26 Şubat’a kadar ziyaret edilebilir.

‘Derinlikler II’ açıldı 

Binbirdirek Sarnıcı’nda 2022’de ‘Derinlikler I’ isimli kişisel sergisiyle sanatseverlere, “Merhaba” diyen Tülin Kaynak, bu yıl da İstanbul Kadıköy’de ‘Körler Ülkesi’ Kalkedon’daki Tasarım Parkı’nda, ‘Derinlikler II’yi meraklılarıyla buluşturdu. Sergi, 15 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

İlk şarkı heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Sare Ayça’nın ‘Bomboş’ teklisi, şubat sonunda Wonworks etiketiyle çıkacak. Şarkıcı, eseriyle ilgili, “Hepimizin hislerine tercüman oluyor. Hayat kısa o duyguyu tat ama bomboş şeylere takılıp hayatı kendine zindan etme mottosuyla yazıldı” dedi.

Haberin Devamı

SÜRPRİZ KONUKLAR

Kısa Kısa Cadde

Jale, Kuruçeşme Brooch’ta sahne aldı. 90’lar hitleriyle müzikseverleri eğlendiren şarkıcıyı, izlemeye gelenler arasında İrem Derici ve Işıl Yücesoy da vardı. Jale ve Derici bir ara sahnede ‘Acemi Balık’ şarkısını seslendirdi. Jale, daha sonra Yücesoy’u sahneye davet etti. ‘Özledim’ parçasını söyleyen Yücesoy, ayakta alkışlandı.

Kısa Kısa Cadde

Acelesi var

Kısa Kısa Cadde

Yiğit Özşener, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Bir kitabevinden alışveriş yapan Özşener, acelesi olduğunu belirterek kendisine yöneltilen soruların yanıtsız bıraktı.

Turneden ilk konser

Kısa Kısa Cadde

Gaye Su Akyol, yeni albümü ‘Anadolu Ejderi’nin #AnatolianDragonWorldTour kapsamında gerçekleşecek ilk konserini 10 Şubat akşamı KüçükÇiftlik Park’ın kış sahnesinde verecek. URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri, Biletix, Biletinial ve KüçükÇiftlik Park gişesinde.

Sömestir keyfi

Kısa Kısa Cadde

Bülent Parlak, İstanbul Akvaryum’daydı. ‘Prestij Meselesi’yle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, “Projelere devam, çalışıyoruz” dedi. Parlak, çocuklarıyla keyifli vakit geçirdi.

‘Ersoy’u oynamak isterim’

Kısa Kısa Cadde

Aziz Kiraz, Akmerkez’deydi. ‘Ben Yazdım’ isimli eserini 26 Ocak’ta çıkaran şarkıcı, “Her şey yolunda ve çok mutluyum” dedi. Kiraz, Bülent Ersoy’un hayatının anlatılacağı filmde rol alacağı haberleriyle ilgili, “Böyle bir projede olmaktan gurur duyarım” dedi.

Anlamlı istek

Kısa Kısa Cadde

Seray Kaya, doğum gününde takipçilerinden hediye yerine Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağış istedi. Instagram’dan açıklama yapan oyuncu, “Yeni yaşım, bu sene güzelliklerle gelsin diliyorum. Sizlerden, iyilik yapıp birlikte iyileşmek için destek bekliyorum” diye yazdı.

Hem söyledi hem yönetti

Kısa Kısa Cadde

15 gün süren ‘Survivor’ macerası sonrası İstanbul’a dönerek işlerine kaldığı yerden devam eden Berdan Mardini, yeni teklisi ‘Gidemedim Senden’i müzikseverlerle buluşturdu. Sözü müziği Murat Sağır’a ait parçayı kliplendiren şarkıcı, yönetmen koltuğunda da kendisi oturdu.

Üç ülke 10 şehir

Kısa Kısa Cadde

Volkan Konak, bir aylık tatilin ardından geçtiğimiz akşam konser maratonuna Antalya’da başladı. Şubat ayında Türkiye, Almanya ve Kıbrıs olmak üzere üç ayrı ülkede 10 ayrı şehirde 12 konser vermeye hazırlanan şarkıcı, startı Antalya’da vermiş oldu.

Ersoy izdihamı

Kısa Kısa Cadde

Bülent Ersoy, Gazino Maslak’ta izleyici karşısına çıktı. İşletme yoğun ilgiden dolayı mekanın oturma kapasitesi yüzde 25 artırdı. İzdihamın yaşandığı konserde Ersoy, kendisini telefonlarıyla çekmek için yarışan yüzlerce hayranının büyük tezahüratlarıyla sahneye çıktı.

İlgi gören fragman

Kısa Kısa Cadde

Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan ve Köksal Engür gibi isimlerin yer aldığı ‘Güven Bana’ filminin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ilgi çekmeye başladı. İki kardeşin, dedelerinden kalan miras haklarının peşine düşmeleri sebebiyle başlarından geçen zincirleme olayları anlatan proje, 24 Şubat’ta vizyonda
olacak.

Büyüleyici gösteri

Kısa Kısa Cadde

Monte Carlo Balesi, Jean-Christophe Maillot’nun hem koreograf, hem yönetmen hem de dansçı kimliğiyle edindiği deneyimler ışığında sahneye koyduğu ‘Romeo & Juliet’ performansı, iki gün boyunca izleyiciyle buluştu. 50 dansçıdan oluşan büyüleyici kadrosuyla 40’a yakın bale koreografisine imza atan gösteriyi 4 bin 500 kişi izledi.

Telefon trafiği

Kısa Kısa Cadde

Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ve kızı Mercan’la İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Çocuk giyim mağazalarında vakit geçiren Özpirinçci, gazetecilerin sorularını telefon konuşması yaptığını işaret ederek geri çevirdi. Aile, alışveriş sonrası yemek yedikten sonra AVM’den ayrıldı.