Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

14.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Ortak boşanma açıklaması

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Boşanmaya karar veren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, ortak bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz ağustos ayında evlenen çift, “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Kombiniyle konuşuldu

Merve Boluğur, Paribu Cineverse Kanyon’da gerçekleşen ‘Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası’ filminin galasına katıldı. Kombiniyle dikkat çeken oyuncu, yeniden evlenecek haberlerine açıklık getirdi. Boluğur, “Şu anda tamamen işime odaklıyım. Bir yandan influencer’lık da yapıyorum. Artık işime endeksli yaşamak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Hayal kırıklığının şarkısı’

Hadise’nin yeni eseri ‘Feryat’, Pasaj Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. Sosyal medya hesaplarından duyuru yapan şarkıcı, “Bu parça, her yaşadığı aşka inanarak başlayıp, sonra okyanusa açılmayı hayal edip, hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hadisesi... Her aşk bir ölüm, bir kurşunluk ömre mi sahip? Her aşk bir şekilde bir feryat aslında” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Doğum gününde sürpriz

Emre Altuğ, ‘Sevenler Ayrılmaz’ isimli teklisini, bugün DMC etiketiyle hayranlarının beğenisine sundu. Şarkıcı, aynı zamanda doğum günü olan 14 Nisan’da sevenlerine sürpriz yapmış oldu. Altuğ, “Çağrı Telkıvıran’ın yenilikçi müziğiyle, Emre Altuğ tarzının güzel bir buluşması oldu” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Yeniden vizyonda!

Mahsun Kırmızıgül’ün, geçtiğimiz şubat ayında sinemaseverlerle buluşturduğu, ancak 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle vizyondan kaldırdığı ‘Prestij Meselesi’, 2 Haziran’da yeniden gösterime girecek. Yapımın yeni vizyon tarihinin açıklanmasının ardından, farklı bir fragmanı da sinemaseverlerle paylaşıldı.

Kısa Kısa Cadde

Kalplere dokunacak

Uğur Aslan, ‘Aşkın Bedeli’ isimli üç şarkılık EP’siyle müzikseverlerin kalbine dokunacak. Sanatçının yorumu, romantik şarkıların güçlü kalemi Hakkı Yalçın’ın sözleriyle buluştu. Aslan, ‘Aşkın Bedeli’ isimli parçanın klibi için de, Kemal Başbuğ yönetmenliğinde, Beykoz Kundura Fabrikası’nda kamera karşısına geçti. Albüm, bugün Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Birileri rahatsız oldu’

Linet’in, geçtiğimiz hafta YouTube kanalından sevenlerine sunduğu ‘Söz’ isimli eseri, yayından kaldırıldı. İzin haklarının alınmasına rağmen olan bitene bir anlam veremediğini ifade eden şarkıcı, “İlk kez böyle bir durumla karşılaştım. Şimdiye kadar birçok parça seslendirdim ve kimseyle karşı karşıya kalmadım. Demek ki, yorumum birilerini rahatsız etti” diye konuştu.