Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

22.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Serumla ayaktayım’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Hadise, KKTC Chamada Prestige Otel’de sahne aldı. Bir gün önce İstanbul’da konser verdiğini belirten şarkıcı, “Gece eve gittim ve uyudum. Sabah kalktığımda boynum tutulmuş. Serum aldım. Doktorum eve gelip, boynumu açtı. Buraya gelince de serum aldım. Bunun sayesinde ayaktayım ve sizlerle beraberim” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Turne arası Kıbrıs

Sibel Can, Avrupa konser turnesi arasında Yavru Vatan KKTC’de sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Amor Gariboviç imzalı özel tasarım elbisesiyle beğeni toplayan sanatçı, dalgalı saç modeliyle de dikkat çekti. Can, önümüzdeki günlerde yeni çalışmalarına devam edecek.

Kısa Kısa Cadde

Hem çoştu hem coşturdu

Tuğba Özay, Makedonya’da konser verdi. Model, binlerce kişiyle hem coştu hem de coşturdu. Mankene annesi Duygu Özay da eşlik etti. Özay’ın geçtiğimiz yıl vefat eden şair ve yazar babası İlhan Özay adına Makedonya’da açılan kütüphane anne-kıza duygu dolu anlar yaşattı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Konuşulan kombin

Simge Sağın, konser maratonuna devam ediyor. Şarkıcı, önceki akşam İzmir Ooze Venüe’de izleyici karşısına çıktı. Son dönemde sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Sağın’ın kombini yine sosyal medyada gündem oldu.