Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

09.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Vicdan azabı yaşamıyorum

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İkizlerine riskli hamileliği döneminde babasını kaybeden Ayça Bingöl, “13 hafta kıpırdamadan yattım. Cenazeye gidemedim. Enteresan olan o vicdan azabını yaşamamak” dedi.

Ayça Bingöl, babasının cenazesine katılamadığını açıkladı. 2016 yılında ikiz kızları Leyla ve Aylin’i kucağına alan oyuncu, “Hamileliğim riskliydi. Hastanede yatıyordum. Hiç kalkmamam ve kıpırdamamam gerekiyordu, 13 hafta yattım. Babam ben hastanedeyken yoğun bakıma                     alınmış, vefat etti” şeklinde konuştu.

Bingöl, “Doktorum, ‘Cenazeye gitmene izin veremem ama, gideceğim diyorsan tutamam’ dedi. Bir saniye bile düşünmedim karar verirken! Gitmedim. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Bir tarafta ölüm bir tarafta yaşam varsa biz her koşulda yaşamı seçiyoruz. Burada enteresan olan o vicdan azabını yaşamamak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Anitta final için İstanbul’a geldi

Dünyaca ünlü Brezilyalı şarkıcı Anitta, yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Manchester City ile Inter arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesinde sahne alacak. İki gün önceden İstanbul’a gelen şarkıcı, çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaştı. Anitta, “Şampiyonlar Ligi öncesi şirin bir İstanbul zamanı geçiriyorum” diye yazdı.

Kısa Kısa Cadde

 ‘Güzel bir final oldu’

Enis Arıkan, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Kanal D’de ekrana gelen ‘Camdaki Kız’ dizisi hakkında konuşan oyuncu, “Sevdiğimiz bir ekipti... İyi bir işi çıkardık. Şanslı ve güzel bir final oldu” dedi. Arıkan, tatil için ise Alaçatı’ya gideceğini belirtti.

Kısa Kısa Cadde

90’lı yıllara götürdü

Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde, izleyici karşısına çıktı. Hayranlarını 90’lı yıllara götüren şarkıcı, geçmiş günlerin atmosferini yaşattı.

Kısa Kısa Cadde

Dans ettirecek

Inna ve İtalyan DJ Gamuel Sori, ‘Party Songs’ şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Inna, “Bu yaz daha da sıcak! Eser çıktı ve eminim onu dinlerken çok eğleneceksiniz. Keyfini çıkarın” dedi. İkili, parçayı her türlü kötü ruh halinden çıkaracak ve hayatın en iyi hareketli müzikleri hak ettiğini hatırlatacak bir melodi olarak tanımlıyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Cesur pozlar

Tuğba Özerk, yeni single’ı ‘Sahibinden Satılık’ı dijital platformlarda yayınladı. Söz ve müziği şarkıcıya ait parçanın düzenlemesini Murat Yeter yaparken, klibin yönetmenliğini ise Buğra Karaçam üstlendi. İstanbul’da çekilen klipte özel efektler ve yapay zeka kullanıldı. Özerk ise cesur pozlarıyla kamera karşısına geçti.

Kısa Kısa Cadde

‘Limon satmaya razıyız’

Betül Demir, önceki akşam Boaz Live’da konser verdi. Şarkıcı, yedi yıl önce sahneleri bırakan Sezen Aksu için, “Geri dönerse kimler işsiz kalır?” sorusuna, “Vallahi dönse de, hepimiz limon satsak. Onun muhteşem canlı performanslarını o kadar özledik ki... Gerçekten geri gelsin limon satmaya razıyız” yanıtını verdi.

Kısa Kısa Cadde

Unutulmaz Bir Dans ve Müzik Şöleni: Pera Palace'da Tango Festivali

Tango dansı ve müziğinin büyüleyici bir kutlaması olan bu beklenen etkinlik, 14-16 Temmuz tarihleri arasında görkemli Pera Palace Hotel'de gerçekleştirilecek ve tango tutkunları ile müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Ünlü tango dansçıların da gösteriler yapacağı festival katılımcıları büyüleyici ve otantik bir tango atmosferine götürmeyi amaçlıyor, onları bu büyüleyici dansın altın çağına taşıyor.

Haberin Devamı

Muhteşem dekorasyonu ve büyüleyen atmosferiyle otel, Festa del Tango Maraton için mükemmel bir ev sahipliği yapacak. Tango tutkunları tango dansının zarafetini ve duygusallığını hissedecekleri bu özel mekanda, unutulmaz bir deneyim yaşayacak ve tango ritimleri eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edebilecekler.