Cadde 'Kısmetse Olur' yarışmacısı Daniela Grajdeanu şimdi ne yapıyor?

'Kısmetse Olur' yarışmacısı Daniela Grajdeanu şimdi ne yapıyor?

07.12.2022 - 13:47 | Son Güncellenme:

Kanal D'de 2015-2017 yılları arasında ekranlara gelen izdivaç programı 'Kısmetse Olur' ile adını duyuran Daniela Grajdeanu, Milliyet YouTube kanalında yayınlanan 'Şimdi Ne Yapıyor?' programına konuk oldu. Aynı yarışmada olan Tankut'la bir dönem aşk yaşayan Daniela Grajdeanu, yarışmadan sonra değişen hayatını anlattı. Daniela, Tankut'la ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Milliyet.com.tr
Bir dönemin en çok izlenilen evlendirme programlarından 'Kısmetse Olur'un gelin ve damat adayları unutulmadı. 'Kısmetse Olur' evinde damat adayı Tankut'la yaşadığı aşkla akıllara kazınan eski gelin adayı Daniela Grajdean hakkında merak edilenleri anlattı.

Haberin Devamı

Yarışmadan sonra hayatınızda neler değişti?

Eksik kaldığım eğitimlerimi tamamlayarak başladım. Bir otelde çalışmaya başladım. Ardından İstanbul'a tekrar geldim ve fitness salonlarında çalışmaya başladım. Dört senedir çocuklarla çalışıyorum. Bir kitap çıkardım. Henüz çok taze. Benim hayat felsefemi anlatan bir kitap.

Kısmetse Olur yarışmacısı Daniela Grajdeanu şimdi ne yapıyor

Yarışmada seni en çok ne zorladı?

Ben aslında bir oyuncuydum. Kısmetse Olur'a aşkı bulmak için değil iş bulmak için katılmıştım. Beklenmedik şeyler de yaşanınca...Mesela benim adayımın evli olması gibi...Benim psikolojim bozuldu. Her şey bir tecrübeydi. Beni ben yaptılar.

Kısmetse Olur yarışmacısı Daniela Grajdeanu şimdi ne yapıyor

Yarışmada en unutamadığın an?

Aslında çok var. Sevdiğim bir arkadaşım vardı orada. Bir gün bir kavga yaşadık. Bu kavga darbelerle sonuçlandı. Benim hiç tepki vermediğim bir durumdu. O görüntülerin yapımcıların elinde dolaştığını duymuştum. Şiddetin her türlüsü kötü.

Kısmetse Olur yarışmacısı Daniela Grajdeanu şimdi ne yapıyor

Herhangi bir pişmanlığın var mı?

'Kısmetse Olur'la ilgili tek pişmanlığım adayım. O hem yaşça büyüktü. Diğerleri arasında en dolu olanı olduğu için onu tercih etmiştim. Fakat yanlış bir tercihmiş. Keşke farklı biriyle yola devam etseymişim. Bence 40'lı yaşlardan sonra erkeklerin andropoz problemi çok büyük bir problem.

Şuan teklif gelse yine gider misin?

Hayır. Şu an kariyerim sporla devam ediyor. Kariyerimin en başarılı noktasındayım. Bundan sonra o konseptte bir programda olmak istemem.

Kısmetse Olur yarışmacısı Daniela Grajdeanu şimdi ne yapıyor