Cadde Kıyafeti günlerce konuşulmuştu! Melisa Aslı Pamuk'tan açıklama

Kıyafeti günlerce konuşulmuştu! Melisa Aslı Pamuk'tan açıklama

12.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bir süredir Mustafa Mert Koç ile aşk yaşayan Melisa Aslı Pamuk, önceki gün Etiler Akmerkez'deydi. Pamuk'un son oynadığı iç çamaşırı markasının reklam filminde giydiği kıyafet çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu eleştirilere ilk kez yanıt verdi.

Kıyafeti günlerce konuşulmuştu Melisa Aslı Pamuktan açıklama

Tescilli güzel Melisa Aslı Pamuk, 2019'da aşk yaşamaya başladığı futbolcu Oğuzhan Özyakup'la 2021 yılının haziran ayında yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından Bodrum'da giden Melisa Aslı Pamuk, aradığı aşkı tatilde bulmuştu.

Haberin Devamı

Pamuk, 27 yaşındaki Mustafa Mert Koç ile birlikte ilk kez objektiflere takılmış; tekne kiralayan çiçeği burnunda çift, Bitez'e demirlemişti. Teknenin ön tarafında güneşlendikten sonra romantik anlar yaşayan ikiliden Melisa Aslı Pamuk, dans eden sevgilisine gülmekten kendini alamamıştı.

"HER ŞEY DAHA ÇOK YENİ"

Güzel oyuncu, sonraki aylarda bir istihbarat ajanını canlandırdığı polisiye gizem filmi 'Kilit'in galasına katılmış ve ilk kez ilişkisiyle ilgili sorulan sorulara cevap vererek "Birlikteliğimiz çok güzel gidiyor, her şey daha çok yeni ama ben özel hayatımla ilgili konuşmak istemiyorum" demişti.

Eylül ayında ise ilk kez yan yana görüntülenen keyifli aşıklardan Mustafa Mert Koç, ilişkileri hakkında, "Süper gidiyor, her şey yolunda" ifadelerini kullanmıştı.

Kıyafeti günlerce konuşulmuştu Melisa Aslı Pamuktan açıklama

Haberin Devamı

"TANIŞMA HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

"Nasıl tanıştınız?" sorusunu da cevaplayan Mustafa Mert Koç, "Tanışma hikayemiz çok uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ama çok güzel gidiyor her şey, hiçbir sıkıntı yok. Yaklaşık dört aydır birlikteyiz" açıklamasını yapmıştı.

"BERABERLİĞİMİZ GÜZEL GİDİYOR"

Şu sıralar projeleriyle ilgilendiğini ifade eden Melisa Aslı Pamuk ise, "Yeni sezon başladı, onların peşinde koşturuyoruz. Beraberliğimiz çok güzel gidiyor" şeklinde konuşmuştu. Pamuk, evlilik sorularına ise "Daha çok erken" yanıtını vermişti.

Melisa Aslı Pamuk’a, sevgilisi Mustafa Mert Koç’un geçtiğimiz günlerde yaptığı  "Benim İlham perim Melisa, dünyanın en güzel şeyi” açıklaması hatırlatıldı.

"BEN YIRTTIM"

Güzel oyuncu, "Ben her yerde ne kadar çok sevdiğimi söylüyorum" karşılığını verdi. Bu sözler karşısında tebessüm eden Mustafa Mert Koç, "Yaptığım açıklamalar sonrası ben yırttım” diyerek, espri yaptı.

Kıyafeti günlerce konuşulmuştu Melisa Aslı Pamuktan açıklama

"BİRLİKTE KLİPTE OYNAR MIYIZ, GÖRECEĞİZ"

Melisa Aslı Pamuk, son olarak Etiler Akmerkez'deydi. Gazetecilerle sohbet eden oyuncu, yaz ayının yaklaşması ile çok uzun bir tatil planı yaptığını söyledi. Sevgilisi Mustafa Mert Koç'un yakın zamanda çıkaracağı albüm ile ilgili de konuşan oyuncu, "Ben çok beğenerek dinledim. Şarkılar çıktıktan sonra birlikte bir klipte oynar mıyız? Onu da ilerleyen zamanda göreceğiz" dedi.

Kıyafeti günlerce konuşulmuştu Melisa Aslı Pamuktan açıklama

Haberin Devamı

"BAŞKA BİR BOYUTA GETİRDİLER"

Son oynadığı reklam filminde giydiği kıyafetin çok konuşulması ve tepki çekmesi ile ilgili soruları da yanıtlayan Pamuk, "Marka nasıl bir konsept çıkarıyorsa, biz o şekilde reklamı çekiyoruz. Bunu başka bir boyuta getirdiler. Günlerce TT oldu. Ben de çok eğlendim aslında. Reklamın iyisi kötüsü olmaz" diyerek oradan ayrıldı.