Cadde ‘Klasikleşmiş aşk hikâyelerinden sıkıldık’

‘Klasikleşmiş aşk hikâyelerinden sıkıldık’

14.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı, ‘Acı Tatlı Ekşi’ filmi için Buğra Gülsoy, “Klasikleşmiş aşk hikayelerinden sıkıldık. Film fark yaratacak diye düşünüyorum. Aşk filmi yazasım varmış” dedi

‘Klasikleşmiş aşk hikâyelerinden sıkıldık’

BKM ile dünyanın önde gelen yapım şirketlerinden Koreli firma CJ Entertainment Turkey’in ortak yapımı olan, ‘Acı Tatlı Ekşi’nin basın toplantısı önceki gün Alaçatı’da yapıldı. Başrollerini Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Gözde Türkpençe ve Yusuf Akgün’in paylaştığı projede oyuncular sette soruları yanıtladı. ‘Duygu’ karakterini canlandıran Özpirinçci, “Filmde izleyicilerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz sürpriz sahneler var. Buğra’nın senaryosunu yazdığı bir filmde yer almaktan ve onunla birlikte oynamaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Gülsoy, “İçimde bir aşk filmi yazasım varmış. İçinde hayatta yaşadığımız duyguların da yer almasını istedim. O yüzden de adı, ‘Acı Tatlı Ekşi’ oldu. Klasikleşmiş aşk hikâyelerinden de sıkıldık. Bu film fark yaratacak diye düşünüyorum” diye konuştu. İkili daha önce, ‘Aşk Yeniden’ dizisinde kamera karşısına geçmişti.

Haberin Devamı

Peruk taktı

‘Elif’ karakterine hayat veren Türkpençe ise, “Ne yapacağı pek belli olmayan bir karakter. Seyircinin kafasında soru işaretleri oluşacaktır. Ama finalde ne olduğunu anlayacaklar” diye belirtti. Film için rasta peruk takarak sakal bırakıp imaj değiştiren Akgün, “Alper karakterini canlandırıyorum. İşi bırakıyor ve Alaçatı’ya yerleşiyor. Sürprizli bir karakter” dedi. Filmin yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu oturuyor.