Cadde 'Klip çok masraflı! Şimdiden 10 bin euro harcadık'

'Klip çok masraflı! Şimdiden 10 bin euro harcadık'

22.06.2023 - 16:33 | Son Güncellenme:

Yarı finale kadar yükseldiği 'Survivor 2021' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurduktan sonra müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı.

Klip çok masraflı Şimdiden 10 bin euro harcadık

Sinan Akçıl ile birlikte single çıkardıktan sonra ünlü şarkıcı ile adı aşk dedikodularına karışan Aleyna Kayaycıoğlu, 'Bedelini Ödedim' ile giriş yaptığı müzik kariyerine dair konuştu.

Haberin Devamı

'KLİP ÜCRETİ' SİTEMİ

İstinyePark'ta görüntülenen ve fit hali ile dikkat çeken genç şarkıcı, "Haftaya Berlin'e gidiyorum, alışverişe geldim. Klip çekimim başlıyor. Çok masraflı oldu, şimdiden 10 bin euro harcadık ama yakında güzel bir klip gelecek" dedi.

Klip çok masraflı Şimdiden 10 bin euro harcadık

BODRUM'DA TEKNE TATİLİ

Basın mensuplarının tatil planı ile ilgili soruları üzerine Kalaycıoğlu, "Tekrar Bodrum'da tekne tatili yapacağım" demekle yetindi.

Klip çok masraflı Şimdiden 10 bin euro harcadık

'AŞK' HABERİNE GÜLÜCÜKLÜ CEVAP

Galatasaray forması giyen İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında geçtiğimiz ay yaşanan bir takipleşme, aşk iddialarını beraberinde getirmişti.

Klip çok masraflı Şimdiden 10 bin euro harcadık

Çok konuşulan dedikodu sonrası Vadistanbul'da objektiflere yansıyan güzel şarkıcı, spor tarzıyla geldiği alışverişte aşk haberlerini gülerek geçiştirmişti.