Cadde Kocamın Ailesi 33. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kocamın Ailesi 33. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

16.02.2015 - 16:29 | Son Güncellenme:

Merakla beklenen Kocamın Ailesi 33. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile gündeme bomba gibi düştü. Dizide neler olacak? Miray'dan Cücü'ye, Tülay'dan Zafer'e bütün aile bu hafta nasıl bir sürprizle karşımıza çıkacak? Detaylar haberimizde...

Kocamın Ailesi 33. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kocamın Ailesi yeni bölümü ile 19 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak.FOX TV ekranının sevilen dizisi Kocamın Ailesi dizisinde bu hafta yine heyecan fırtınası esmeye devam ediyor.. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yıldız Kültür, Yeşim Salkım, Buse Arslan'nin rol aldığı dizi reytinglerde de üst sıralardaki yerini koruyor.

Geleneksel geniş bir aile ile çocuksuz modern bir çift komşu olursa yaşanan olayları konu edinen dizinin yönetmenlik koltuğunda ise Kemal Uzun oturuyor.

KOCAMIN AİLESİ 32.BÖLÜM ÖZETİ:

Sevgililer günü kutlamaları Ar Apartmanında 7'den 70'e herkesi ele geçirir. Tüm karşı çıkışlarına rağmen Miray'dan Cücü'ye, Tülay'dan Zafer'e bütün aile kutlamalardan payına düşeni alırken, Cücü Tarık'ın öz ailesini bulma yolunda emin adımlarla ilerler. Oysa Rıza'nın aileyle ilgili planları bambaşkadır.

Haberin Devamı

Kocamın Ailesi 33. Bölüm Fragmanı