Cadde Kocan Kadar Konuş: Diriliş oyuncu kadrosu ve konusu! Kocan Kadar Konuş: Diriliş dizisi nerede, kaç yılında çekildi?

Kocan Kadar Konuş: Diriliş oyuncu kadrosu ve konusu! Kocan Kadar Konuş: Diriliş dizisi nerede, kaç yılında çekildi?

17.01.2022 - 18:46 | Son Güncellenme:

Kocan Kadar Konuş: Diriliş filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu film 1 Ocak 2016 yılında vizyona girdi. Kocan Kadar Konuş filminin devam filmi olarak bilinmektedir. İşte filmin konusu ve oyuncu kadrosu...

Kocan Kadar Konuş: Diriliş oyuncu kadrosu ve konusu Kocan Kadar Konuş: Diriliş dizisi nerede, kaç yılında çekildi

Kocan Kadar Konuş: Diriliş filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Ezgi Mola'nın yer aldığı Kocan Kadar Konuş: Diriliş filmi 1 Ocak 2016 yılında vizyona girdi. Filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. İşte Kocan Kadar Konuş: Diriliş filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ KONUSU

Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde, senaryosu Kıvanç Baruönü ve Şebnem Burcuoğlu’na ait olan filmin başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım paylaşıyor. Kocan Kadar Konuş'un bu devam filminde, geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden “ne derler korkusuna” meydan okuyan Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar.

Ancak, her genç kızın kabusu, Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder: Aileler. Kocan Kadar Konuş: Diriliş izleyiciye tıpkı ilk filmdeki gibi romantik ve eğlenceli bir hikaye vaat ediyor, serinin ikinci filminde de kahkaha hiç eksik olmuyor. Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan ikinci romanından uyarlanıyor. Hümeyra, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner, Gül Arıcı, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Salınmış ve Enis Arıkan filmin diğer oyuncuları.

Haberin Devamı

KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ OYUNCULARI

Ezgi Mola - Efsun
Murat Yıldırım - Sinan
Hümeyra
Nevra Serezli
Gülenay Kalkan
Eda Ece
Begüm Öner
Gül Arıcı
Muhammet Uzuner
İsmail İncekara
Nilgün Kasapbaşoğlu
Meltem Özsavaş
Hakan Salınmış
Enis Arıkan
Bora Akkaş
Güven Murat Akpınar
Güçlü Yalçıner
Mehmet Baran Erdoğan
Tolga Çıklaçiftçi
Romina Özipekçi
Gözde Seda Altuner
Burak Topaloğlu
Emine Gülsüm Göznümer
Ayten Mısırlıoğlu

KOCAN KADAR KONUŞ: DİRİLİŞ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kocan Kadar Konuş filminin çekimleri Bolu ve Sakarya'da gerçekleşti. Bolu'nun Göynük ilçesi ve Sakarya'nın Taraklı ilçesinde çekimleri yapıldı.