Cadde 'Koltuğum ona battı'

'Koltuğum ona battı'

14.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy, Mustafa Keser’in belden aşağıya vurmaya çalıştığını ve çok küfürbaz olduğunu söyleyerek, “Oturduğum koltuk ona battı” dedi

Koltuğum ona battı

Bülent Ersoy, iki bölüm sonra yayından kalkan ‘Benzemez Kimse Bize’ programındaki partneri Mustafa Keser’in açıklamalarına ‘Söylemezsem Olmaz’da cevap verdi. “Benim oturduğum koltuk ona battı” diyen Diva, Keser’in “Seni Diva değil, divan yaparlar” sözüne “80 öncesi durumumla belden aşağıya vurmaya çalışıyor. Diva kelimesini ben söylemedim. Basın mensupları arkadaşlarımız o şekilde layık görmüşler” dedi.
Keser’in “Keserrr diye bağırıyor ve ‘Kürdo’ diyor” cümlelerine ise Ersoy, “Terbiyeden bahsediyor ama bir kadına ‘Ulan’ diye hitap ediyor. ‘Senin karşında uşağın mı var?’ diyor bana. Soyadın Keser, balta değil... Son derece ağzı bozuk, sürekli küfrettiği için programda sürekli ‘bip’ sesleri geliyor. Kürt olmak ayıp mı? Onlar bizim vatandaşımız değil mi? Madem bu kadar kaprisliydim, neden kabul etti programı?” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Diva, promter sorumlusunu kovdurmaya çalıştığı iddialarını da “Promter’da sorun vardı. Ben kimseyi işinden etmem. Onu da çalıştıran Keser’in oğluydu” diyerek, yalanladı.