Cadde Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü!

Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü!

01.03.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

Stand-up gösterileriyle tanınan ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düştü. Turhan'ın yaşadığı korkunç kaza sonrası sağlık durumuyla ilgili eşinden açıklama geldi.

Komedyen Özgür Turhan, İzmirdeki gösterisinde sahneden düştü

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla adından söz ettiren ve sonrasında tek kişilik stand up gösterileriyle geniş hayran kitlesine ulaşan komedyen Özgür Turhan, sevenlerini endişelendirdi.

Haberin Devamı

BOŞLUĞA DÜŞTÜ

Gösteri için sahneye çıkan komedyen bir anda seyirci ile sahne arasındaki boşluğa düştü. Düştüğü yerden espri yapmaya devam ederken sevenlerini güldüren Turhan, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Komedyen Özgür Turhan, İzmirdeki gösterisinde sahneden düştü

"KABURGALARI KIRILDI"

Özgür Turhan'ın eşi Deniz Bağdaş ise bu kaza sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Turhan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Bağdaş, "Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim. Dün İzmir gösterisinde sahnede aşağıya düşüp baygınlık geçirmişti. Şekeri düşmüş ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özet bu. Özgür döndüğünde kendisi bir açıklama yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Komedyen Özgür Turhan, İzmirdeki gösterisinde sahneden düştü

Haberin Devamı

ÖZGÜR TURHAN KİMDİR?

Sinema ve dizi film oyuncusu, sosyal medya fenomeni, youtuber, komedyen, şovmen. 1992, Kayseri doğumlu. İzmir Balçova Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Youtuber Deniz Bağdaş ile evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi gibi kendisinin de yotube kanalı vardır. Ayrıca çeşitli sahnelerde stant up gösterileri yapmaktadır. Özgür Turhan, 2014 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerde yer aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Necati Başkadır (TV Dizisi 2023)
İlginç Bazı Olaylar (Mahir, TV Dizisi 2022)
Organize İşler: Sazan Sarmalı (Çığırtkan, Sinema Filmi 2019)
Fayt Kilab 3 (Dedektif, Kısa Video, 2014)

Komedyen Özgür Turhan, İzmirdeki gösterisinde sahneden düştü