Cadde Konserler dolup taşıyor

Konserler dolup taşıyor

12.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da yazın tadını çıkarmak isteyen halk, iş yoğunluğundan biraz da olsa uzaklaşmak için ünlülerin konserlerine ya da mekânlardaki sahnelerine akın ediyor.

Konserler dolup taşıyor

HÜSEYİN ALTUN- Gözde tatil beldelerinde dudak uçuklatan rakamlar insanları zora soksa da eğlenceden geri bırakmıyor. İstanbullular, sanatçıların çıktığı konserlere ya da mekânlardaki sahnelerine gitmeyi tercih ediyor. Böylece alanlar müzikseverlerle doluyor. Turizm beldelerinden fırsat bulan ünlüler İstanbullu hayranlarıyla da buluşmaya devam ediyor. Şehirdeki büyük konser alanlarını ve ünlülerin sahne aldığı yerlerde, iki kişilik ortalama bilet maliyetini Milliyet okuyucuları için derledik.

Haberin Devamı

Konserler dolup taşıyor

Açık hava seviyorlar!

Türkiye’de en çok konserine gidilmek istenen kişilerin başında Yıldız Tilbe geliyor. Sanatçı, bu yaz İstanbul’un dört farklı açık hava sahnesinde konser vermeye devam edecek. Tilbe’yi en ucuza nerede izleyebilirsiniz, sizler için araştırdık. Sanatçıyı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde iki kişi dinlemenin en düşük bedeli 604 lira, en yüksek ise 6 bin 500 lira. Tilbe’yi YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda izleme maliyeti ise bin 500 lira ve 6 bin lira arasında değişiyor. Şarkıcıyı, Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi’nde seyretmenin bedeli ise iki kişi en düşük bin 582 lira, en yüksek 7 bin 625 lira... Sanatçıyı, son olarak Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde ise en düşük 2 bin 750 lira, en yüksek ise 6 bin 650 liradan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Konserler dolup taşıyor

Sertab Erener de şehrin açık hava konserlerinin vazgeçilmez isimlerinden... İki farklı mekânda hayranlarıyla buluşan sanatçıyı YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda iki kişi izlemenin bedeli en düşük 800 lira, en yüksek de 6 bin lira... Erener’i Maximum Uniq Açıkhava’da dinlemek isterseniz iki kişi en düşük 636 lira, en yüksek ise bin 950 liraya bilet almanız gerekiyor.

Konserler dolup taşıyor

Berkay da hareketli şarkılarıyla tercih edilen isimlerden... Şarkıcıyı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde iki kişi dinleme bedeli en düşük 678 lira, en yüksek 3 bin 955 lira. Berkay’ın sahne performansını Maximum Uniq Açıkhava’da iki kişi izlemek ise 565 lira ile 4 bin 125 lira arasında değişiyor. Son olarak şarkıcıyı, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde dinlemenin bedeli ise en düşük 880 lira, en yüksek 4 bin 950 lira.

Konserler dolup taşıyor

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Kenan Doğulu’yu dinlemek isteyen iki kişinin, Harbiye’de en düşük 680 lira, en yüksek 3 bin lira; Turkcell Vadi Açıkhava’da ise rakamlar bin 150 lira ile 3 bin 500 lira arasında… 

Konserler dolup taşıyor

Ajda Pekkan için biletlerin en pahalı olduğu konser alanı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi... Sanatçıyı iki kişi dinlemek isteyenlerin, en düşük bin 680 lira, en yüksek 4 bin lira ödemesi gerekirken, İstanbul’un en güzel manzaralı açık hava sahnesi olan Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da bilet fiyatları bin 100 lira ile 6 bin 600 lira arasında değişiklik gösteriyor. . 

Haberin Devamı

Kapalı mekânlar da ilgi görüyor

Sanatçıları konser alanı dışında izlemek isterseniz, sahne aldıkları mekânları da takip etmeniz gerekiyor. İstanbul’daki kapalı mekânlarda sahne alan bazı şarkıcıların, iki kişilik maliyeti ise ortalama şu şekilde:

*Şehrin en çok ilgi gören mekânlarından, Emre Altuğ’un sevenleriyle buluştuğu Dada Salon Kabare, Mecidiyeköy’de yer alıyor. ‘Kabare’ tadında eğlencesiyle meşhur mekânda konuklar, yemekli olarak ağırlanıyor. Mekânda iki kişilik eğlence ücreti en düşük 3 bin 200 lira, en yüksek ise 4 bin lira...

*Anadolu Yakası’ndaki alternatif yerlerde Jolly Joker Kartal İstMarin’de örnek olarak Soner Sarıkabadayı’yı dinlemek isterseniz eğer en az 452 lira, en çok ise 3 bin 875 lira ödemeniz gerekiyor. Şarkıcının, bilet fiyatları Sarıyer’deki Jolly Joker Vadistanbul’da da aynı düzeyde. Rakamlara ücret içinde ikramlar da dahil ediliyor.

Haberin Devamı

*Hayal Kahvesi Aqua Florya’da son dönemin parlayan isimlerinden Semicenk’i izlemek isteyen iki kişi, giriş ücreti olarak bin 200 lira ödüyor. Mekânda iki kişinin yemek ve içecek ücretleri ekstradan hesaba ekleniyor.

* Dorock XL Kadıköy’de Grup Seksendört’ü iki kişi izlemek isterseniz sadece giriş ücreti 475 lira alınıyor. Yine aynı şekilde mekânda verdiğiniz siparişler ayrıca hesaba yansıtılıyor. Beyoğlu Dorock XL Venue’de de yine aynı grubu iki kişi izlemek isterseniz, 350 lira giriş ücreti alınıyor. Yine burada da yemekler giriş ücreti dışında kalıyor.

*Büyükçekmece’deki Jolly Joker Kıyı İstanbul’da konser veren Gökhan Türkmen’i iki kişi dinlemek isterseniz en düşük rakam 678 lira (İkram dahil değil), en fazla 4 bin 875 lira (Yemek, içecek ikramlar dahil) ücret ödemesi gerekiyor.